Τμήμα: Οικονομικών Επιστημών Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Πρίφτης.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Δρ. Ανδρέας Δημητρίου Πρόεδρος
Advertisements

Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας
1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
Τι είναι ο καρκίνος Ο καρκίνος (όγκος) είναι η ανώμαλη ανάπτυξη κύτταρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος. Προέλευση της.
γιαννης μπαλτζακης, BSc,MSc, μελετητής-συμβουλος υλοποίησης
Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα, τηλ , H PLANETSIM είναι μια προπληρωμένη κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις.
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ANIMUS A.E Πάρις.
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
Case study: Δημόπουλος Γεώργιος «Προέχει η ενημέρωση του πελάτη μας»
«Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ»
Υγεία & Αθλητισμός - πρόσφατες δωρεές Πρόγραμμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Πρόγραμμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Κλινική Δερματικών και Αφροδίσιων.
 Με τι ασχολείται η παθολογία  Σπουδές  Μειονέκτημα  Χαρακτηριστικά του μελλοντικού γιατρού  Τι χρησιμοποιεί ένας παθολόγος  Τομείς απασχόλησης.
Ε.Σ.Β.Ε.Π. H συνεισφορά των επιχειρήσεων επωνύμων προϊόντων στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Κανάλια διανομής και παγκόσμιες αγορές
Τι είναι Hospice; Βασικές Αρχές Λειτουργίας
ΜΕΛΛΟΥ ΡΟΖΑ – ΜΑΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Διαδικτυακή εφαρμογή ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων κυβερνητικών διαβουλεύσεωνgov.insight Η. Ζαβιτσάνος, Γ. Γιαννακόπουλος, Γ. Παλιούρας Ινστιτούτο.
Είναι προφανές ότι οι κάτοικοι της διοργανώτριας χώρας θεωρούν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιβάρυναν τον οικονομικό τομέα της ζωή τους, επιφέροντας.
ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 6.3 Τρόπος σχεδιασμού της επί τόπου υποστήριξης για πρακτικά θέματα και θέματα επιμελητείας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ομάδα σύνταξης επιχειρηματικού σχεδίου: ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού.
Δίκτυα Υποδομών Ανδρέας Πολυκάρπου. Δίκτυα Ανοικτής Πρόσβασης Το πρώτο επίπεδο ενός δικτύου ανοικτής πρόσβασης είναι το καθεστώς ιδιοκτησίας, που είναι.
Διοικητικές μεταρρυθμίσεις και οικονομική αποτελεσματικότητα στον τομέα της Υγείας Γιάννη Υφαντόπουλου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΣΕΡΡΕΣ) ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΙΡΗΣΕΩΝ Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Η.
Στρατηγικοί στόχοι του Δικτύου Μακροχρόνιας Φροντίδας. Tο κεντρικό ζητούμενο ενός συστήματος διοίκησης και διαχείρισης των υπηρεσιών Μακροχρόνιας Φροντίδας.
Υγειά και Ποιότητα ζωής Η ποιότητα ζωής είναι ένα πολυδιάστατο φαινόμενο -Μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο στην Αμερική ο όρος ποιότητα ζωής εκφράζει την.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΛΙΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
NATiVuS.
Ν 506 ΣΠΟΡ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 9/10/2014 & 16/10/2014
ΔΙΑΛΕΞΗ 5η Μέθοδοι οργάνωσης νοσηλευτικής εργασίας Κατά ασθενή μέθοδος
ΕΞΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ
«Το νομικό πλαίσιο και οι ευκαιρίες για τους ασθενείς στην κρίση» Δημήτρης Κρεμαλής, LL.M., Ph.D. LMU Munich Εταίρος, ΚΡΕΜΑΛΗΣ Δικηγορική Εταιρεία Πρόεδρος.
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ Π.Ο.Υ. Γιάννης Τούντας Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Αθήνα, Μάρτιος 2015 ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
1 Στρατηγικό Μάνατζμεντ Τηλεπικοινωνιών Ιεράρχηση Στρατηγικής –Επίπεδα Στρατηγικής.
Αναγνώριση εσόδων και εξόδων Σκοπός: λογιστικός χειρισμός εσόδων και εξόδων Βασικές παρατηρήσεις: έμφαση (α) στον προσδιορισμό του χρόνου πραγματοποίησης.
Επιχειρηματικό Σχέδιο Ελαστικότητα Ζήτησης Επιχειρηματικό Σχέδιο.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ A’ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Στελέχωση Υπηρεσίας: Μάρκος Ζαχαρής, ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός, Υπεύθυνος Κοινωνικής.
Κεφαλαιο 5 Τιμολόγηση Υπηρεσιών.
Διοικητικές μεταρρυθμίσεις και οικονομική αποτελεσματικότητα στον τομέα της Υγείας Γιάννη Υφαντόπουλου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 ΕΙΔΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Πηγή: Κοκκώσης, Χ., Τσάρτας, Π. και Γκριμπά, Ελ.
« Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα » Σχεδιασμός.
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού
Ν 501 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΨΥΧΗ 8/10/2014 & 15/10/2014
Orbitz.com Παρουσίαση της ιστοσελίδας
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Επιχειρησιακή Στρατηγική
τομεακό πρόγραμμα Erasmus ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS
Κανάλια διανομής και παγκόσμιες αγορές
Μητρώο Χρονίως Πασχόντων
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 9
ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Κεφάλαιο 2 Αναδυόμενοι Πληθυσμοί και Υγεία
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (QUALITY SYSTEM)
Η Μέθοδος Κόστους Ταξιδιού
Τουριστική Διαφήμιση & Δημόσιες Σχέσεις
Καθηγήτρια κα Β. Δεριζιώτη
Εκπαιδευτικό Σενάριο Επιχειρηματικότητας
Βιο-ομοειδή- Εκστρατεία ενημέρωσης ασθενών ιατρών
ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Αποτελέσματα-Συζήτηση-Συμπέρασμα
Στρατηγικοί στόχοι του Δικτύου Μακροχρόνιας Φροντίδας.
7Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α.Π.Θ.​
Τσιμεράκη Βαρβάρα ACCT, MSc
Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τμήμα: Οικονομικών Επιστημών Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Πρίφτης

Η επιχείρηση που αποσκοπώ να υλοποιήσω θα αφορά τον "Ιατρικό Τουρισμό Επιλογής" (elective medical tourism), κατά την οποία ο ασθενής επιλέγει να ταξιδέψει για να λάβει μια συγκεκριμένη ιατρική υπηρεσία, παρακινημένος από παράγοντες όπως:  το κόστος της υπηρεσίας  την ποιότητα της υπηρεσίας και συνολικά της υγειονομικής περίθαλψης  το χρόνο αναμονής στη χώρα προέλευσής του, για την παροχή παρόμοιας υπηρεσίας  την ευκαιρία να συνδυάσει ιατρική φροντίδα με ψυχαγωγία/ ταξίδι

Οι υπηρεσίες που θα παρέχει η “INTERHEALTH HELLAS” είναι μοναδικές και διαφορετικές, διότι στοχεύουν στην εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας σε συνδυασμό με το χαμηλότερο κόστος. Η “INTERHEALTH HELLAS” σε συνεργασία με διακεκριμένες κλινικές θα παρέχει τις εξής υπηρεσίες: Πλαστική/ αισθητική χειρουργική Τεχνητή γονιμοποίηση Οφθαλμολογία Ορθοπεδική θεραπεία και αποκατάσταση

Η “INTERHEALTH HELLAS” αποτελείται απο μια διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία ο ασθενής έχει την δυνατότητα πλοήγησης και στη συνέχεια μέσω διαδικτυακής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας επιλέγει και προγραμματίζει το είδος της επέμβασης και τα συναφή. Αναλυτικά,αναλαμβάνει:  Να κλείσει τα αεροπορικά εισητήρια (με ή χωρίς επιστροφή).  Να συνοδέυσει τον ασθενή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ή στην κλινική και αντιστρόφως (μέσω εκμίσθωσης taxi).  Τη νοσηλεία του ασθενούς (στην αρμόδια συνεργαζόμενη κλινική).  Τη διαμονή του ασθενούς για ανάρρωσή σε ξενοδοχείο (της επιλογής του).  Τη διαμονή πιθανού συνοδού (στο ίδιο ξενοδοχείο).  Τη συνοδεία και την εξασφάλιση άριστης επικοινωνίας του ασθενούς από έναν κατάλληλα καταρτισμένο μεταφραστή. Επιπλέον παροχές:  Δυνατότητα πραγματοποίησης οποιασδήποτε άλλης επιθυμητής ψυχαγωγικής δραστηριότητας μετά την πλήρη ανάρρωση και πριν την αναχώρηση του ασθενούς.

Τα έσοδα της εταιρίας θα προκύπτουν από ποσοστά (10%-15% έκαστως) που θα εισπράττει η κλινική με την επέμβαση του ασθενούς καθώς επίσης και από το ξενοδοχείο της διαμονής του. Πιό αναλυτικά:  Η επέμβαση ενός διεθνούς ασθενή υπολογίζεται κατά μέσο όρο 3000€.  Η διαμονή του στο ξενοδοχείο και οι μεταφορές του υπολογίζονται κατά μέσο όρο 1000€. Τέλος, εκτιμάται πως η εταιρία θα έχει minimum 500€ έσοδα από κάθε ασθενή για υπηρεσίες αξίας 4000€.

Η δημιουργία της “INTERHEALTH HELLAS” πιθανόν να προκαλέσει κύμα ανταγωνισμού με την εμφάνιση της. Αυτό σημαίνει ότι οι ανταγωνιστικές εταιρίες δεδομένης της φήμης τους, ίσως επιδοθούν στην μείωση των τιμών. Η επιχείρηση μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα σχετικά με τις καλύτερες κλινικές και γιατρούς για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις, βάσει επιστημονικών στατιστικών ερευνών, όσον αφορά τα ποσοστά επιτυχίας έχει επιλέξει τις καλύτερες κλινικές για την κάθε επέμβαση, σε συνδυασμό με τα καταξιωμένα και υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία που θα συνεργάζεται, θα της επιτρέψουν να επιβιώσει έναντι άλλων ανταγωνιστών.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας !!!