1200 LIVADI.PARNASSOS.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΟΦΟΥ.  Ένα πετρόκτιστο οικοδόμημα το οποίο προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαμονής. ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΟΦΟΥ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.
Advertisements

Decokeram Art & Design…
Η ολοκλήρωση σε πολεοδομική και αρχιτεκτονική κλίμακα.
Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Copyright © 2007 by ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ.
Tsadavile Hills Monte Mare Monte Mare.
Βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων: Δημιουργία σχετικής ιστοσελίδας
Derinkuyu’s Underground City (Κατακόμβες)
Ο παράγων «Άνθρωπος» κινητήριος Μοχλός στην ανάπτυξη των σύγχρονων εφοδιαστικών αλυσίδων Ηλίας Σιαμαήλας Προϊστάμενος Διαχείρισης Αποθηκών & Αποθεμάτων.
κριτική ανάλυση παραδειγμάτων αστικού σχεδιασμού:
Από το 2005 λειτουργούν οι Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη
Η περιοχή Amatciems απέχει 80 χλμ από την Riga, την πρωτεύουσα της Λετονίας, και 12 χλμ από το Cēsis μια πόλη κατοίκων. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΙΣΗ ΤΥΠΩΝ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στην πιο όμορφη περιοχή του Σαρωνικού κόλπου
Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης.
Ψηφιακές Τεχνολογίες στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό ΙΙ
Almere – Oλλανδία – 2006 αρχ. Christian de Portzamparc Πυκνότητα κατοικιών 29 / ha (κατοίκων 100 / ha) Εισόδημα / έτος ευρώ Xρηματοδότηση 100% ιδιωτικό.
Διαδραστικοί πίνακες ΔΠ  Ψηφιακοί λευκοί πίνακες που συνδέονται με υπολογιστή, απεικονίζουν την οθόνη του σε πραγματικό χρόνο και δέχονται απευθείας εντολές.
Τότε και Τώρα Μονοκατοικίες – Πολυκατοικίες
Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Le Corbusier-πολεοδομικές προτάσεις
DYNAMIC 3D.
ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.
54 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ SPANGEN ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Στο τελευταίο C.I.A.M. ο Aldo Van Eyck παρουσιάζει τους “κύκλους του Otterlo” με τη μορφή μανιφέστου, όπου διακηρύσσει την ανάγκη συγκερασμού, και όχι.
Νομός Τρικάλων Τα Μετέωρα είναι ένα σύμπλεγμα από τεράστιους σκοτεινόχρωμους βράχους που υψώνονται έξω από την Καλαμπάκα, κοντά στα πρώτα υψώματα της Πίνδου.
CAB-R 3D.
Καλωσορίσατε στην όμορφη Βέροια
Η καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο
Διδάσκοντες: Β.Καρβουντζή, Κ. Σερράος Nexus World Fukuoka Ιαπωνία Σπουδάστριες: Μητρατζά Χριστίνα, Μίχαλου Μαρία Μαργαρίτα Steven Holl.
Άσκηση 8/1/2013 για όλες τις υποομάδες. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ Mια πόλη με λιγότερους δ………………… και περισσότερο π……………………….παρουσιάζει.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Παράξενα Σπίτια.
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κατ` επιλογή μάθημα ΙΙΙ εξαμήνου
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΠΘ - ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κατ` επιλογή μάθημα ΙΙΙ εξαμήνου Διδάσκοντες:Ρίκα Δεληγιαννίδου Νίκος Κ. Μπάρκας.
ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η χώρα μας φιλοξενεί κάποια πολύ όμορφα βουνά.Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.
Tο περίφημο σπήλαιο της Παιανίας Κουτούκι Το "Κουτούκι" είναι το μεγαλύτερο και το ωραιότερο από τα εξήντα (60) περίπου σπήλαια της Αττικής. Βρίσκεται.
Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός Άννα Αργυροπούλου 1 ο Π.Δ.Σ. Θεσ/νίκης Τάξη: Στ2 Έτος:
Εισαγωγή στη Χιονοδρομία Ακαδημαϊκό έτος
Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων Χώροι αναψυχής Ενότητα 5: Ξενοδοχειακά καταλύματα Διονυσία Φράγκου Τμήμα ΕΑΔΣΑ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας.
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14", 15") 2015 Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όνομα-Επώνυμο
Lesson 10 GRE 101- GREEK ΜΑΘΗΜΑ 10. The future tense (type A) γυρίζω Θα γυρίσω Θα μαγειρέψω Θα κοιτάξω Θα γυρίσεις Θα μαγειρέψεις Θα κοιτάξεις Θα γυρίσει.
ΣΤΟΧΟΣ Θέλω να φτιάξω σπίτι για την οικογένειά μου σε ένα χρόνο. ΜΕΣΑ  Διαθέτω γωνιακό οικόπεδο 500 τ.μ. και απεριόριστο budget.  Ο συντελεστής δόμησης.
Project “Building a House ” Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Ουρανία Βρόντου Ομάδα: Δημοπούλου Στεφανία, Μπενόπουλος.
Α ΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ 4. Ημιηπαιθριοι χώροι. 3. Στον υπολογισμό της επιτρεπόμενης κάλυψης του οικοπέδου: προσμετράται η επιφάνεια που ορίζεται από τις προβολές.
1Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π.Τ.Δ.Ε Α.Π.Θ
ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΦΗΣ
Τμήμα Θεολογίας Α.Π.Θ.
Σελεστάν Φρενέ.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Νίκος Κ. Μπάρκας
PROJECT BUILDING A HOUSE Kαλογεροπούλου Καπόγιαννης Κουφός Κοροπούλης
Παρουσίαση εργασίας : Σαρλή Έλενα Σουρδάκου Θωμαΐδα Πέτρου Εμμανουήλ
ΟΜΑΔΑ 7 Ελένη Παπαδοπούλου Κώστας Οικονόμου
8ο Δ.Σ. Κορίνθου Νέα Προγράμματα Σπουδών
Υπαίθριες Εναλλακτικές Αθλητικές Δραστηριότητες Αναψυχής
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ… ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ηπείρου»
ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Θεωρία Πολιτισμικού Κεφαλαίου και Εκπαίδευση
Ανάδυση της γραφής και διδακτικές προεκτάσεις
Kokopeli’s cave Farmington, New Mexico
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Νίκος Κ. Μπάρκας
Έπιπλα κουζίνας & έπιπλα μπάνιου
Χαρακτηριστικά ακινήτου
Η καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο Ούρδας Ιωάννης 2013.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

1200 LIVADI.PARNASSOS

  Μετά το Λιβάδι Αράχωβας και λίγο πριν την διασταύρωση για το Χιονοδρομικό Κέντρο, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Παρνασσού σε υψόμετρο 1.200 μέτρα και σε επαφή με το ελατοδάσος του Εθνικού Δρυμού, αναπτύσσονται αμφιθεατρικά έξι λιθόχτιστες κατοικίες με θέα τις πίστες των χιονοδρομικών κέντρων. Σκοπός του σχεδιασμού είναι να δημιουργηθούν πρωτότυπες και λειτουργικές κατοικίες, οι οποίες να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την σύγχρονη αρχιτεκτονική με τα παραδοσιακά υλικά. Η τοποθέτηση των κατοικιών στο οικόπεδο προσφέρει απεριόριστη θέα από το εσωτερικό - μέσα από τα εκτεταμένα ανοίγματα - προς τις πίστες των χιονοδρομικών κέντρων και το ελατοδάσος και επιτρέπει τη διαμόρφωση μεγάλου κήπου για υπαίθριες δραστηριότητες. Με τρεις διαφορετικούς τύπους σπιτιών, κάθε κατοικία στο συγκρότημα είναι πλήρως ανεξάρτητη, τόσο χωρικά όσο και λειτουργικά και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με διαστάσεις που ξεκινούν από 112 m2, 130 m2 και φτάνουν τα 146 m2. PARNASSOS1200 2

Η κατοικία έχει επιφάνεια 146 m2 και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα Η κατοικία έχει επιφάνεια 146 m2 και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Στο Α' επίπεδο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με μπάνιο, ένας ξενώνας με μπάνιο, playroom και αποθήκη, στο Β' επίπεδο η είσοδος, το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κουζίνα και στο Γ' επίπεδο το master bedroom με μπάνιο. PARNASSOS1200 KATΟIKIA 146 3

4 PARNASSOS1200 KATΟIKIA 146 - INTERNAL VIEWS Α’ ΕΠΙΠΕΔΟ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟ Γ’ ΕΠΙΠΕΔΟ PARNASSOS1200 KATΟIKIA 146 - INTERNAL VIEWS 4

Α’ ΕΠΙΠΕΔΟ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟ Γ’ ΕΠΙΠΕΔΟ Η κατοικία έχει επιφάνεια 130 m2 και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Στο Α' επίπεδο βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια με μπάνιο και η αποθήκη, στο Β' επίπεδο η είσοδος, το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κουζίνα και στο Γ' επίπεδο το master bedroom με μπάνιο. PARNASSOS1200 KATΟIKIA 130 5

Α’ ΕΠΙΠΕΔΟ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟ Γ’ ΕΠΙΠΕΔΟ Η κατοικία έχει επιφάνεια 112 m2 και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Στο Α' επίπεδο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με μπάνιο και η αποθήκη, στο Β' επίπεδο η είσοδος, το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κουζίνα και στο Γ' επίπεδο το master bedroom με μπάνιο. PARNASSOS1200 KATΟIKIA 112 6

7 PARNASSOS1200 πανιωνίας 26 γλυφάδα Τ : 2109641887 Μ: 6974078822 Τ : 2109641887 Μ: 6974078822 www.parnassos1200.eu PARNASSOS1200 7

PARNASSOS1200