Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Από το 2005 λειτουργούν οι Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Από το 2005 λειτουργούν οι Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Από το 2005 λειτουργούν οι Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη
Από το 2005 λειτουργούν οι Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη. Πρόκειται για αγροτουριστικά καταλύματα που βρίσκονται σε μια έκταση 55 στρεμμάτων στο κέντρο την Κρήτης, κοντά στο γραφικό χωριό του Αγ. Θωμά, δήμο Γόρτυνας Ηράκλειο. Δημιουργήθηκαν από τους Στρατάκη Ξενοφών & Νίκο με μεράκι, φαντασία και σεβασμό στο περιβάλλον, ως προς την αρχιτεκτονική και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

2 Στις Αγροικίες Στρατάκη μπορείτε να φιλοξενηθείτε στους καλαίσθητους ξενώνες, να δοκιμάσετε παραδοσιακές γεύσεις της Κρήτης στο εστιατόριο, να αθληθείτε στη φύση με ποδήλατο βουνού, περίπατο σε χαρτογραφημένα μονοπάτια ή να διασκεδάσετε στο πάρκο περιπέτειας. Μπορούν να πραγματοποιηθούν κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμος - βάπτιση. Επίσης μπορούν να φιλοξενηθούν σχολεία για εκπαιδευτικές εκδρομές.

3 ΞΕΝΩΝΕΣ Οι ξενώνες μας είναι χτισμένοι σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, με μοντέρνα διάθεση, με χρώματα και υλικά εναρμονισμένα απόλυτα με το περιβάλλον και τη φύση αλλά και προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις. Με τοπωνύμια της περιοχής βαπτίσαμε τις τρεις μεζονέτες μας "Αξέντι", "Πάννωνα" και "Μέλισσα", 100τμ, 80τμ και 100τμ αντίστοιχα. Η κάθε μεζονέτα φιλοξενεί 2-6 άτομα και παρέχει τζάκι, αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό, δορυφορική TV, τηλέφωνο, Internet, κουζίνα, mini bar, 2wc, βεράντα και αυλή με κήπο, πισίνα, θέσεις στάθμευσης. Το Πατρικό I & II είναι δύο πετρόχτιστα σπίτια 28τμ το καθένα, με τζάκι, αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό,  mini bar, τηλέφωνο, δορυφορική TV, Internet, jacuzzi, αυλή και θέσεις στάθμευσης.

4 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Τα αγνά υλικά έχουν τον πρώτο λόγο στο εστιατόριο μας. Πάντα ετοιμάζουμε πιάτα υγιεινά, βασισμένα σε  παραδοσιακές Κρητικές συνταγές, σερβιρισμένα με φαντασία & μεράκι. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε απο το κελάρι μας κρασιά από όλη την Ελλάδα. Στο εστιατόριο η θεά με τους αιωνόβιους δρυς, οι βράχοι του Αγ. Θωμά, ακόμα και το νησί του Δία στο βάθος του ορίζοντα, σας ταξιδεύουν μαζί με τις γεύσεις και τις μυρωδιές της Κρητικής κουζίνας. Αξίζει επίσης μια στάση στο καφέ για γλυκό.

5 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Οι σημαντικές στιγμές της ζωής σας μπορούν να γίνουν ομορφότερες στις Αγροικίες. Το μοναστήρι της Παναγιάς της Καρδιώτισσας βρίσκεται δίπλα στο κτήμα και το ξωκλήσι του - κτίσμα του 14ου αιώνα - είναι ιδανικό για το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης. Το τραπέζι του γάμου ή της βάπτισης αλλά και κάθε εκδήλωσης σας, αναδεικνύεται στις Αγροικίες μέσα από την ζεστή φιλοξενία μας, την παραδοσιακή-δημιουργική κουζίνα μας και το ξεχωριστό περιβάλλον του κτήματος. Το καλοκαίρι ο εξωτερικός μας χώρος μετατρέπεται σε μία τεράστια - προστατευμένη από την ξύλινη πέργκολα - βεράντα, ανοικτή στην απίστευτη θέα και στις μυρωδιές της φύσης. Χώρος άνετος για 550 άτομα όπου τις βραδιές του καλοκαιριού μπορούν  να απολαύσουν συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών σε ένα σκηνικό βγαλμένο από όνειρο..

6 Για δραστήριους τύπους, εκτός από τα επιτραπέζια παιχνίδια γύρω από το τζάκι, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για διασκέδαση και άσκηση. Δημιουργήσαμε ένα πάρκο περιπέτειας κάτω από τη σκιά αιωνόβιων δέντρων που περιλαμβάνει: Τοίχο αναρρίχησης, Θιβετιανή Γέφυρα, Παράλληλες Γέφυρες, Flying Fox, Εναέρια περάσματα με λάστιχα, Τοξοβολία. Υπάρχουν ακόμα ποδήλατα βουνού, χαρτογραφημένα μονοπάτια για τρέξιμο ή περίπατο με στάσεις στα ξωκλήσια και στα λαξευτά πατητήρια της περιοχής. Ακόμα μπορείτε να παίξετε μπάσκετ ή τέννις. Αγροικίες, Κτήμα Στρατάκη, Άγιος Θωμάς, Ηράκλειο Κρήτης  Τηλ.: , , Fax:   Σε υψόμετρο 530μ η άσκηση είναι καλύτερη από ότι είναι στην πόλη... Ιδανικός προορισμός για χαλάρωση και επαφή με τη φύση όλο τον χρόνο.


Κατέβασμα ppt "Από το 2005 λειτουργούν οι Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google