Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Tο περίφημο σπήλαιο της Παιανίας Κουτούκι Το "Κουτούκι" είναι το μεγαλύτερο και το ωραιότερο από τα εξήντα (60) περίπου σπήλαια της Αττικής. Βρίσκεται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Tο περίφημο σπήλαιο της Παιανίας Κουτούκι Το "Κουτούκι" είναι το μεγαλύτερο και το ωραιότερο από τα εξήντα (60) περίπου σπήλαια της Αττικής. Βρίσκεται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Tο περίφημο σπήλαιο της Παιανίας Κουτούκι Το "Κουτούκι" είναι το μεγαλύτερο και το ωραιότερο από τα εξήντα (60) περίπου σπήλαια της Αττικής. Βρίσκεται στις ανατολικές παρυφές του κυρίως ορεινού όγκου του Υμηττού, σε υψόμετρο 510 μέτρων, και υπάγεται στον Δήμο Παιανίας.

3 Πρώτος εξερευνητής του Σπηλαίου θεωρείται ο δημοσιογράφος Δ. Χατζόπουλος, ο οποίος, με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής, πραγματοποίησε την πρώτη κάθοδο από την φυσική είσοδο του σπηλαίου, όπου προηγουμένως είχε πέσει ένα κατσίκι.

4


Κατέβασμα ppt "Tο περίφημο σπήλαιο της Παιανίας Κουτούκι Το "Κουτούκι" είναι το μεγαλύτερο και το ωραιότερο από τα εξήντα (60) περίπου σπήλαια της Αττικής. Βρίσκεται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google