19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επαγγέλματα Πληροφορικής Λύκειο Αρχαγγέλου «Απ. Μάρκος» Επιμέλεια παρουσίασης: Κ. Γεωργιάδης Π. Πελοπίδας Χ. Παπαχριστοδούλου Ε. Μιχαήλ.
Advertisements

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 14 Δεκεμβρίου 2010, Αθήνα 2η Σύνοδος Διευθυντών.
Φιλοσοφία Ενσωμάτωσης των ΤΠΕ
ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το μέλλον έρχεται προς το παρόν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Μιχάλης Δερτούζος Διακεκριμένος καθηγητής στο.
ΡΟΗ Υ: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Διαχείριση Έργου Οργάνωση, σχεδιασμός και προγραμματισμός έργων ανάπτυξης λογισμικού.
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
ΠΜΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Κατεύθυνση ΤΕΔΑ Τεχνολογίες Διαχείρισης Ασφάλειας Security Management Engineering Τμήμα Πληροφορικής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ
ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ
Σχεδιασμός ηλεκτρονικών υπηρεσιών μεγάλης κλίμακας και πολυπλοκότητας 24/10/2002.
Η ποιότητα της πληροφορίας στο εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται ή διανέμεται μέσω του Internet Χρήστος Σαβρανίδης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τμήμα ΦΠΨ.
Έρευνα Έρευνα :“Συστηματική, ελεγχόμενη, εμπειρική και κριτική διερεύνηση υποθετικών προτάσεων σχετικά με τις εικαζόμενες σχέσεις ανάμεσα σε φυσικά(;)
1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Γιώργος Γιαγλής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας.
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Σύμφωνα με τον ΣΕΒ, αναμένεται να παρουσιάσουν ζήτηση μέχρι το 2020 Πηγή:
Χρησιμότητα & Τρόποι Αξιοποίησης από τους Διαπραγματευτές των μερών
2ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Επικ. Καθηγητής Π. Σ. Ε
«Αποτελέσματα έρευνας στο πλαίσιο του έργου VAB σε εθνικό επίπεδο» Κωνσταντίνα Πολυμεροπούλου Επιστημονική συνεργάτης ΕΥΕΜ/ΕΑΠ 1Πρώτη Συνάντηση Εργασίας.
2. Μορφή και οργάνωση του μαθήματος
1. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ( ) 300 επιμορφωτές επιμορφωμένοι εκπαιδευτικοί (ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ60/70) 2.
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΑ.Λ
Το Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φυσικής Α.Π.Θ. αποτελεί τη συνέχεια της ερευνητικής ομάδας "Εποπτικών.
Επιμορφωτική ημερίδα Εκπαιδευτική Ρομποτική 5/12/2014.
ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Κοινωνία της Πληροφορίας & Τεχνητή Νοημοσύνη Δρ. Κωνσταντίνος Δ. Σπυρόπουλος Δντής Έρευνας.
Ενιαίο Πλαίσιο Προγράμματος Σπουδών Πληροφορικής.
3ος Τομέας: Τηλεπικοινωνιών και Επεξεργασίας Σήματος
Μοντέλα Συστημάτων Παρουσιάσεις των συστημάτων των οποίων οι απαιτήσεις αναλύονται.
Κατάρτιση Στελεχών ΟΤΑ σε θέματα ΤΠΕ: Ηλεκτρονική Μάθηση Λάζαρος Μεράκος Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Μάϊος 2013 Π.Μ.Σ. Πληροφορικής.
Αποτελέσματα Αξιολόγησης Προγράμματος Σπουδών Σπύρος Κοκολάκης Τμ. Μηχ/κών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων.
Μεταπτυχιακές Σπουδές
ΟΙ ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ
1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Γιώργος Γιαγλής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας.
ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Συνολικού προϋπολογισμού €
«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»
2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ποσοτικές Μέθοδοι στα Οικονομικά & Διοίκηση Quantitative.
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Γενικά για το μάθημα Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ.
22/02/2006 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Αναπλ. Πρόεδρος Τμ. Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικονομικό.
1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Γεώργιος Γιαγλής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας.
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Οι απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες του μηχανικού Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΣΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
ΠΑΚΕ Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης & της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Γενικά για το μάθημα Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ.
Μέρος 1 Εισαγωγή στα Πληροφοριακά Συστήματα. 22/9/20162 Περιεχόμενα  Βασικές έννοιες Πληροφοριακών Συστημάτων  Απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων.
Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Ροή Λ: Λογισμικό Κώστας Κοντογιάννης Αναπλ. Καθηγητής Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Ε.Μ.Π.
Πληροφορική Μάθημα Κατεύθυνσης. Σκοπός Μαθήματος Οι μαθητές που θα ακολουθήσουν το μάθημα αυτό θα είναι ικανοί να λύνουν προβλήματα με αλγοριθμικό τρόπο,
Επικοινωνία Ανθρώπου-Υπολογιστή Η κατεύθυνση του προγράμματος σπουδών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων Ιωάννης Δαρζέντας, Παναγιώτης.
Πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών Κατευθύνσεις – Ροές
Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Ροή Λ: Λογισμικό
Θέματα Σχεδίασης ΕΛ Πληροφορική και Εκπαίδευση 2005
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Περίγραμμα μαθήματος
Επιχειρησιακός Σχεδιασμός και Διαχείριση Έργων
Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων
Στο Σχολείο μας, παράλληλα με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, λειτουργούν οι ακόλουθες Ομάδες: - Μουσική Ομάδα, - Θεατρική Ομάδα, - Κινηματογραφική.
Βασικές Έννοιες και Ορισμοί
Πληροφορική Μάθημα Κατεύθυνσης.
Επιμορφωτική Ημερίδα για την Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση
Επιμορφωτική Ημερίδα για την Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση
Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων
Πληροφορική Μάθημα Κατεύθυνσης. Σκοπός Μαθήματος Οι μαθητές που θα ακολουθήσουν το μάθημα αυτό θα είναι ικανοί να λύνουν προβλήματα με αλγοριθμικό τρόπο,
Οι Κατευθύνσεις στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής
ΠΑΚΕ Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Στόχοι και χαρακτήρας των σπουδών στο Τμήμα

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Στόχοι της ημερίδας Ενημέρωση για τη φιλοσοφία σπουδών και τη διάρθρωση του οδηγού σπουδών του Τμήματος Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εσωτερικής αποτίμησης του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου του Τμήματος Αναγνώριση και καταγραφή προβλημάτων, απειλών και μελλοντικών ευκαιριών Καταγραφή συγκεκριμένων προτάσεων τροποποίησης του οδηγού σπουδών

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Το σημερινό πρόγραμμα σπουδών Το Τμήμα.... αποστολή του τμήματος είναι η καλλιέργεια και ανάπτυξη των πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων και η κατάρτιση επιστημόνων ικανών να απασχολούνται με τη σύλληψη, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την αξιολόγηση και την εφαρμογή των πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων, της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και της τηλεματικής. ( Π.Δ. 319/97)

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος “.. οι κλασικές έννοιες του τηλεπικοινωνιακού μηχανικού και του πληροφορικού θα πάψουν να αποτελούν αυτοτελείς οντότητες. Αντίθετα, εκτιμάται ότι ένα νέο επιστημονικό αντικείμενο, αυτό των Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, θα κληθεί να καλύψει τις μελλοντικές αυτές ανάγκες”. Το σημερινό πρόγραμμα σπουδών Το Τμήμα

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Το σημερινό πρόγραμμα σπουδών Το Τμήμα ο σχεδιασμός του τμήματος αποσκοπεί... στη “μηχανική των πληροφοριακών συστημάτων (information systems engineering)”. Η έμφαση της μηχανικής των πληροφοριακών συστημάτων έγκειται στη θεώρηση ενός πληροφοριακού συστήματος ως ενός πολύπλοκου λειτουργικού συνόλου διαφορετικών συστατικών. Το εύρος γνώσης ενός μηχανικού πληροφοριακών συστημάτων καλύπτει τις απαιτήσεις και των τριών παραπάνω επιστημονικών κλάδων (πληροφορικής, επικοινωνιών και πληροφοριακών συστημάτων).

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Το σημερινό πρόγραμμα σπουδών Αντικειμενικοί στόχοι και μαθησιακά αποτελέσματα Αντικειμενικοί στόχοι Οι φοιτητές θα αναπτύξουν τις δεξιότητες εκείνες που θα τους προετοιμάσουν για την άμεση αποκατάστασή τους στον εργασιακό τους χώρο Οι φοιτητές θα αναπτύξουν τις ικανότητες της εφαρμογής των θεωρητικών/μαθηματικών εργαλείων, των θεμελιωδών γνώσεων της επιστήμης τους Οι φοιτητές θα εφοδιαστούν με το κριτικό πνεύμα και την παιδεία που θα τους βοηθήσει να παίξουν σημαντικό ρόλο σε διάφορες θέσεις καρριέρας Οι φοιτητές θα κατανοήσουν το κοινωνικό, οικονομικό επιχειρησιακό και ανθρώπινο περιβάλλον όπου τα τεχνήματά που θα σχεδιάσουν και αναπτύξουν θα εφαρμοστούν.

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Το σημερινό πρόγραμμα σπουδών Αντικειμενικοί στόχοι και μαθησιακά αποτελέσματα Μαθησιακά αποτελέσματα Θεμελιώδης γνώση: Κατανόηση και ικανότητα εφαρμογής των θεμελιωδών θεωρητικών αρχών της επιστήμης Εύρος: εξοικείωση με πολλές τεχνικές περιοχές Βάθος: Ικανότητα να εφαρμόζουν σε βάθος τη γνώση μιας ή περισσοτέρων «ειδικοτήτων» από αυτές που θεραπεύει το πρόγραμμα σπουδών Ηγεσία: Ανάπτυξη κριτικού πνεύματος και αποτίμησης της ευρύτερης «εικόνας» Σχεδιασμός: Ικανότητα να συμμετάσχουν σε δημιουργικές, συνθετικές εργασίες Περιέργεια: Επιθυμία και ικανότητα να συνεχίσουν να μαθαίνουν Επικοινωνιακές δεξιότητες: Ικανότητα να αναπτύσσουν τις ιδέες τους με πειστικό τρόπο, προφορικά και γραπτά. Κοινωνικές δεξιότητες: Ικανότητα συνεργασίας και εργασίας σε ομάδες Καθολική άποψη: Εκτίμηση της πολυμορφίας και των διαφορετικών θεματικών/επιστημονικών πεδίων Ηθική: Ικανότητα αναγνώρισης και εφαρμογής της επαγγελματικής ηθικής και των προτύπων

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος «Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων» Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος (Τεχνολογία Πληροφορίας) Ή Επιστήμονας Υπολογιστών

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος «Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων» Αρχιτεκτονική Συστημάτων Σχεδιασμός Συστημάτων Λογισμικού Ανάπτυξη εφαρμογών Τεχνητή Νοημοσύνη Θεωρία Επιστήμης Υπολογιστών Επεξεργασία σήματος Σχεδιασμός Συστημάτων Ψηφιακή Σχεδίαση (συσκευές, κυκλώματα και διατάξεις) Συστήματα Επικοινωνιών ΗΜ/ ΤΠ ΕΥ

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος «Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων» Ειδικός Συστημάτων Μηχανικός Επικοινωνιών Σχεδιαστής ICT προϊόντος Μηχανικός υλοποίησης, ενοποίησης και ελέγχου συστημάτων

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος «Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων» Ειδικός Συστημάτων Μηχανικός Επικοινωνιών Σχεδιαστής ICT προϊόντος Μηχανικός υλοποίησης, ενοποίησης και ελέγχου συστημάτων ΗΜ/ ΤΠ ΕΥ

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Ειδικός Συστημάτων Ο Ειδικός Συστημάτων σχεδιάζει ολοκληρωμενες λύσεις υπολογιστικών συστημάτων που βασίζονται σε υπάρχοντα προϊόντα λογισμικού και υλικού (δίκτυα ΗΥ, λογισμικό συστημάτων, λογισμικό εφαρμογών). Οι προτεινόμενες λύσεις πρέπει να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του πελάτη και να παράγονται σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια. Για πολύπλοκες λύσεις, την ομάδα ηγείται ένας ειδικός ολοκλήρωσης συστημάτων.

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος «Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων» Ειδικός Συστημάτων Μηχανικός Επικοινωνιών Σχεδιαστής ICT προϊόντος Μηχανικός υλοποίησης, ολοκλήρωσης και ελέγχου συστημάτων ΗΜ/ ΤΠ ΕΥ

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Μηχανικός Επικοινωνιών Ο μηχανικός επικοινωνιών καθορίζει, σχεδιάζει, υλοποιεί, ελέγχει, ενοποιεί, υποστηρίζει και συντηρεί συστήματα δικτύων και συστήματα διαχείρισης δικτύων. Σχεδιάζει ολοκληρωμένα δικτυακά συστήματα για τη σύνδεση κόμβων σε LAN/WAN. Aναλύει τις απαιτήσεις πελατών, προσομοιώνει και αναλύει λύσεις, αποφασίζει για τον κατάλληλο εξοπλισμό, σχεδιάζει, υλοποιεί, ελέγχει και ολοκληρώνει νέες λύσεις σε υπάρχοντα προϊόντα. Μπορει δε να ασχοληθεί με το σχεδιασμό κυκλωμάτων και την εκσφαλμάτωσή τους χρησιμοποιώντας προϊόντα λογισμικού

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος «Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων» Ειδικός Συστημάτων Μηχανικός Επικοινωνιών Σχεδιαστής ICT προϊόντος Μηχανικός υλοποίησης, ολοκλήρωσης και ελέγχου συστημάτων ΗΜ/ ΤΠ ΕΥ

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Σχεδιαστής ICT προϊόντος Ο μηχανικός σχεδιασμού προϊόντος χρησιμοποιεί εξειδικευμένα συστήματα προσομοίωσης για τη δημιουργία νέων συσκευών υλικού. Μπορεί επίσης να σχεδιάζει και να υλοποιεί λογισμικό για την προσομοίωση ή και τη λειτουργία των μονάδων που σχεδιάζει/υλοποιεί για την ενσωμάτωσή τους σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα. Ο ρόλος αυτός απαιτεί γνώσεις μικροηλεκτρονικής.

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος «Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων» Ειδικός Συστημάτων Μηχανικός Επικοινωνιών Σχεδιαστής ICT προϊόντος Μηχανικός υλοποίησης, ολοκλήρωσης και ελέγχου συστημάτων ΗΜ/ ΤΠ ΕΥ

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Μηχανικός υλοποίησης, ολοκλήρωσης και ελέγχου συστημάτων Ο μηχανικός ολοκλήρωσης και ελέγχου συστημάτων εργάζεται με τις ομάδες υλοποίησης και και σχεδιασμού συστήματος ώστε να διασφαλίζεται η παραγωγή του επιθυμητού προϊόντος/συστήματος. Ο μηχανικός αυτός διασφαλίζει ότι θα γίνουν οι απαραίτητες τροποιήσεις στα μέρη του συστήματος ώστε αυτά να δουλέψουν όπως ακριβώς σχεδιάστηκε. Ο μηχανικός υλοποίησης και ελέγχου παίζει ένα παρόμοιο ρόλο, βεβαιώνοντας την ορθή λειτουργία του συστήματος μετά την παράδοση και την εγκατάστασή του. Υποστηρίζει δε το προσωπικό λειτουργίας του τελικού προϊόντος.

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος Επίσης... RF μηχανικός Σχεδιαστής ψηφιακών σστημάτων Σχεδιαστής εφαρμογών επεξεργασίας ψηφιακών σημάτων Σχεδιαστής Δικτύων Η/Υ Ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών Σχεδίαση και αρχιτεκτονική συστημάτων λογισμικού Σχεδιαστής πολυμεσικών εφαρμογών Συμβουλευτικές υπηρεσίες Τεχνική υποστήριξη

19/04/2005Γεώργιος Α Βούρος ACM/AIS Αρχιτεκτονική Προγράμματος Σπουδών Βασικά Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Θεωρία και Πρακτική Ανάπτυξης και χρήσης ΠΣ σε οργανισμούς Επικοινωνίες Τεχνολογία ΠΣ Υλοποίηση ΠΣΕφαρμογή και διαχείριση ΠΣ