Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Advertisements

Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Αναζητήσεις στο διαδικτύο.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Οδηγός εγγραφής στην Τηλεμάθεια.
Support.ebsco.com Η Λίστα αποτελεσμάτων EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση στην εφαρμογή Ομάδων Ανταπόκρισης.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Support.ebsco.com Αναζήτηση Business Source στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Support.ebsco.com Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης Εκπαιδευτικό μάθημα.
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Δημιουργία λογαριασμού .
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost.
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
1 Δημιουργία blog. 2   Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση:   Επιλέξτε στο πάνω δεξιά πλαίσιο την Ελληνική Γλώσσα.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Αναζητηςη ςτη βαςη δεδομενων CINAHL
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Εκπαιδευτικό μάθημα Διεξαγωγή Προηγμένης αναζήτησης στο EBSCOhost Μοναδικό πεδίο εύρεσης
Εκπαιδευτικό μάθημα Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία μιας Βασικής αναζήτησης στο EBSCOhost
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Εκπαιδευτικό μάθημα Διεξαγωγή Προηγμένης αναζήτησης στο EBSCOhost Πεδία εύρεσης βάσει οδηγιών
Εισαγωγή στο Blackboard
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Εργαλεία Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Υλικού Εργαλείο «Ηλεκτρονικό Βιβλίο»: Δημιουργία.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Δημιουργία Λογαριασμού
Εκπαίδευση στον Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Αρχεία και φάκελοι.
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Εισερχόμενα Τα οργανωμένα Εκκαθάριση φακέλου Παράβλεψη συνομιλίας
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων

Καλωσήρθατε στο εκπαιδευτικό μάθημα της EBSCO για τη Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων στο EBSCOhost. Με τις Ειδοποιήσεις αναζητήσεων εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο αναζήτησης και μπορείτε να τις ρυθμίσετε έτσι ώστε να λαμβάνετε αυτόματη ειδοποίηση μέσω ηλ. ταχυδρομείου, όποτε γίνονται διαθέσιμα νέα αποτελέσματα.

Η ρύθμιση μιας Ειδοποίησης αναζήτησης από τη λίστα αποτελεσμάτων είναι εύκολη και μπορεί να γίνει γρήγορα. Αφού πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ειδοποίηση/ Αποθήκευση/ Κοινοποίηση στην κορυφή της λίστας αποτελεσμάτων και επιλέξτε Alert (Ειδοποίηση ηλ. ταχυδρομείου) από το αναδυόμενο μενού που θα εμφανιστεί.

Το παράθυρο ρυθμίσεων ειδοποίησης θα εμφανιστεί στην οθόνη πάνω από τη λίστα αποτελεσμάτων σας. Προτού αποθηκεύσετε τις ειδοποιήσεις ή τις αποθηκευμένες αναζητήσεις, πρέπει να συνδεθείτε στο φάκελό σας Το δικό μου EBSCOhost. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εγγραφή για να συνδεθείτε στον προσωπικό σας φάκελο ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.

Εισαγάγετε το αναγνωριστικό χρήστη σας και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Σύνδεση. Εάν χρειάζεστε Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης κάντε κλικ στο σύνδεσμο Δημιουργία νέου λογαριασμού και ακολουθήστε τις εντολές. Οι Ειδοποιήσεις αναζήτησης και περιοδικού, καθώς και όλες οι Αποθηκευμένες αναζητήσεις, αποθηκεύονται στον προσωπικό σας φάκελο (Το δικό μου EBSCOhost), ο οποίος μπορεί να δημιουργηθεί από χρήστες του EBSCOhost χωρίς καμία χρέωση.

Συμπληρώστε τη Φόρμα ρύθμισης ειδοποίησης, επιλέγοντας από τις αναπτυσσόμενες λίστες Συχνότητα και Μορφή αποτελεσμάτων. Πληκτρολογήστε τη/τις διεύθυνση(εις) ηλ. ταχυδρομείου στην/στις οποία(ες) θέλετε να αποστέλλονται τα αποτελέσματα των μελλοντικών σας αναζητήσεων και κάντε κλικ στο Αποθήκευση ειδοποίησης. Εάν θα θέλατε να προβάλετε όλες τις διαθέσιμες ρυθμίσεις προσαρμογής για τις Ειδοποιήσεις αναζητήσεων, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Βοήθεια για να προβάλετε το πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα Βοήθειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη Διαδικτυακή τοποθεσία υποστήριξης της EBSCO