ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27 /05 /2008 ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΑΜΙΑ Δ.Σ. ΝΙΚΟΥ ΔΟΥΛΑΒΕΡΗ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κοινωνικός Αποκλεισμός στην Εκπαίδευση! Το φροντιστήριο απαραίτητο εργαλείο προόδου των νέων.
Advertisements

© 2002 Thomson / South-Western Slide 2-1 Κεφάλαιο 2 Διαγράμματα και Γραφήματα Περιγράφικής Στατιστικής.
«Κυβερνητικές προτάσεις για το Ασφαλιστικό» © VPRC – Μάρτιος / Δ.1 © VPRC – Μάρτιος 2008 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
1. 2 Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Π. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ“ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ  Είναι πλέον κατανοητό από όλους.
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Στοιχεία και αριθμητικά δεδομένα (1) : Επιδείνωση κοινωνικών δεικτών  Πληθυσμός σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό.
Μάρτιος 2011 Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές. “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Ιούλιο ς 2013 Αριστοτέλους 46, 10433, Αθήνα - Τηλ: Fax: website:
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 Νοικοκυρεύουμε την οικονομία Στηρίζουμε την ανάπτυξη και την κοινωνική πολιτική Υπουργός Οικονομικών 15 Σεπτεμβρίου 2010.
Παρατηρήσεις και σχόλια στις αλλαγές που έγιναν με τον νόμο 4024/2011 που αφορούν την φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων και που θα ισχύσουν για το.
Ημερίδα – Ένωση για την προάσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων
Όμιλος Εταιριών της Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ Ημέρα Αναλυτών – 24η Μαΐου 2007.
3η ΟΜΑΔΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (9η)
Πορεία και Προοπτικές της Παγκόσμιας Οικονομίας και οι επιπτώσεις της στη Κυπριακή Οικονομία και τον Τουρισμό Ε. Μπουλούτας Πα γ κύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων.
Νέος Επενδυτικός Νόμος Ανάπτυξη στην πράξη – Απάντηση στην κρίση
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου 4 ο τρίμηνο & λογιστική κατάσταση 31/12/2003.
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου Λογιστική Κατάσταση 31/12/2004 & 4ου Τριμήνου 2004.
Εισαγωγή στη Λογιστική
YOUR LOGO ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣΠΟΥΔΩΝ Θ. Στεφανίδου – Τιβερίου Καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας.
F.B.S. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας και η εταιρία “F.B.S. Δρ. ΔΗΜ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ &ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” Σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση της μελέτης με.
ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΑ Δημου ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Κ.Ε.Κ. Ν.Α. /Ν.Ε.Λ.Ε. Καβάλας Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Απασχόληση και.
© GfK 2012 | Title of presentation | DD. Month
+21 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Δεκέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Αλλαγές στο προφίλ των εφήβων που προσέγγισαν το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ κατά τη δεκαετία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ-ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ.
1 5 Δεκεμβρίου 2009 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 AD – HOC ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
11 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΣΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ – ΕΣΠΑ/ ΕΥΣ.
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου Γ’ τρίμηνο & Εννιάμηνο 2003.
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΙ Δ.Λ.Π. (ΕΝΑΡΞΗΣ)
Εισαγωγή στη Λογιστική.
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΕΕ, ΚΩΔ. ΟΠΣ Π.2.3 «Έρευνα πεδίου σε αντιπροσωπευτικό δείγμα ΜΜ.
Εξάσκηση στην προπαίδεια
Ημερίδα Τράπεζας της Ελλάδος Ελληνική αγορά εργασίας: Χαρακτηριστικά, εξελίξεις και προκλήσεις Περιφερειακές αποκλίσεις και εμμονή της ανεργίας Εμπειρικές.
Αποτελέσματα Ομίλου Α’ Τρίμηνο Α’ Τρίμηνο: Κύρια Σημεία & Εξελίξεις Ενίσχυση οικονομικών μεγεθών Ομίλου - Συνολικός κύκλος εργασιών +20,1% στα.
Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 Οκτώβριος 2011 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
2006 GfK Praha CORRUPTION CLIMATE IN EUROPE % % % %0 - 10% % % % % % ΚΛΙΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Η.
29, Μαρτίου 2012 Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσεως.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
Παρουσίαση Έρευνας Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις στις επιχειρήσεις – μέλη του ΒΕΘ που δραστηριοποιούνται στον χώρο της οικοδομής Ιανουάριος 2011.
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου Λογιστική Κατάσταση Α’ Τριμήνου 2004 Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014
Εκκίνηση: 1η Δεκεμβρίου 2014 Πανευρωπαϊκά Πλεονεκτήματα Προσφέρει ένα δυναμικό ξεκίνημα και … στιγμιαίο εισόδημα.
ΒΟΛΟΣ 21/03/ Νέα νομοθεσία χημικών Reach – πρώτη φάση εφαρμογής Δημήτρης Τσίχλης Δ/νση Περιβάλλοντος Γ.Χ.Κ.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΤΑΚΑ, Καθηγήτρια Ιατρικής, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων “Το μέτρο της διαθεσιμότητας.
Δομές Δεδομένων 1 Στοίβα. Δομές Δεδομένων 2 Στοίβα (stack)  Δομή τύπου LIFO: Last In - First Out (τελευταία εισαγωγή – πρώτη εξαγωγή)  Περιορισμένος.
Επιστημονικά Περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης 1 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: Αποτίμηση της πορεί ας κατά το 2010 και το
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (Δ.Ε.Α.Δ.Β. Α.Ε.)
10 Νοεμβρίου 2003 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ.
© 2007 Εκδόσεις Κριτική Εισαγωγή στην Οικονομική ΤΟΜΟΣ Α΄ David Begg S. Fischer, R. Dornbusch.
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ 13η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ.
Παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου (ΠΚΚ) σε ηλικιωμένους και υπέργηρους με ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (ι-ΑΕΕ). Η θέση του σακχαρώδη διαβήτη.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Στρατηγική και Διαχείριση Έρευνας στο ΑΠΘ
Επιθεωρήσεις ΔΚΕΕ ( )  Επιθεωρήσεις : 25  Έκλεισαν Ικανοποιητικά 6 (24%) και Μη Ικανοποιητικά 19 (76%)  Μη Συμμορφώσεις : 257  Διορθωτικές.
+19 Δεκέμβριος 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +5 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
Κεφάλαιο 7 Δημόσια οικονομικά σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης Μακροοικονομία.
Χρηματοοικονομική Ανάλυση …η διαδικασία άντλησης οικονομικών πληροφοριών από τα χρηματοοικονομικά στοιχεία μιας εταιρείας. Η χρηματοοικονομική ανάλυση.
TEI OF WESTERN MACEDONIA M.Sc in Accounting and Auditing
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕΑΝ ΑΕ
Άσκηση 1η Δίνονται τα εξής στοιχεία: Αρχικό απόθεμα εμπορευμάτων 10000
Άσκηση 1η Δίνονται τα εξής στοιχεία: Αρχικό απόθεμα εμπορευμάτων 10000
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27 /05 /2008 ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΑΜΙΑ Δ.Σ. ΝΙΚΟΥ ΔΟΥΛΑΒΕΡΗ

Ο Ισολογισμός ο Απολογισμός και τα Αποτελέσματα χρήσης του 2007 καθώς και ο Προϋπολογισμός του 2008, συντάχθηκαν από τις Οικονομικές υπηρεσίες του Οργανισμού και εγκρίθηκαν από το ΔΣ. Φέτος, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ που συντάσσεται Ισολογισμός με βάση το Ενιαίο Λογιστικό Σχέδιο που ισχύει για τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης με βάση το Π.Δ.80/97. Στον Ισολογισμό της επόμενης χρονιάς θα εναρμονιστούμε πλήρως με τα ισχύοντα, δημοσιεύοντας τον Ισολογισμό της 31ης Δεκεμβρίου 2008,συνοδευόμενο με Πιστοποιητικό και παρατηρήσεις Ορκωτών Λογιστών Ελεγκτών, όπως είθισται για τους μεγάλους Οργανισμούς. Απολογισμός Ταμία ΕΔΟΕΑΠ – κ.Νίκου Δουλαβέρη

Από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων χρήσης και του ισολογισμού του έτους 2007 που συντάχθηκαν από τις Οικονομικές υπηρεσίες του Οργανισμού και εγκρίθηκαν από το ΔΣ προκύπτουν τα εξής: Η αξία των παγίων περιουσιακών ανέρχεται μετά από τις σχετικές αποσβέσεις σε ,78 €.. Το σύνολο των απαιτήσεων ανέρχεται στο ποσό των ,54 €. Το σύνολο των υποχρεώσεων ανέρχεται στο ποσό των ,76 € ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2007

Τα αποθεματικά ασφαλείας ανέρχονται στο ποσό των ,06 €, ενώ το 2006 ήταν €, αυξήθηκαν επομένως κατά 10,04% Αν πάρουμε υπόψη μας την τελευταία εξαετία που το 2001 είχαμε € σαν αποθεματικά ασφαλείας, έχουμε μία αύξηση ,06 € άρα σε ποσοστό 87,14%. ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΣΟΔΑ € - ΑΥΞΗΣΗ 24,86%

ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ - Κυριότερη Πηγή Εσόδων

Παραλάβαμε ακαταχώρητο έργο δέκα ετών από το 1998 το οποίο καταχωρήθηκε και καταγράφηκαν οι απαιτήσεις Περιορισμός ή και μηδενισμός απώλειας εσόδων αγγελιοσήμου ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ Νέα άρτια οργάνωση του Τμήματος,με προσπάθειες για άμεση καταγραφή των χρεωστών μας Απολογισμός Ταμία ΕΔΟΕΑΠ – κ.Νίκου Δουλαβέρη Ειδικό πρόγραμμα με στόχο την κατάργηση του χειρόγραφου ημερολογίου διαφήμισης σχεδιάστηκε από τον Τομέα Μηχανοργάνωσης του ΕΔΟΕΑΠ και προσφέρεται δωρεάν στους υπόχρεους Ειδικό Εντύπο απόδοσης του Αγγελιοσήμου επαναδιατυπώνεται σε συνεργασία με την ΕΤΕ και το Υπουργείο Οικονομικών με σκοπό να προστεθεί Ειδικό Πεδίο με το ΑΦΜ του υπόχρεου, ώστε ο έλεγχος να είναι άμεσος και αποτελεσματικός

ΤΑΜΕΙΟ € ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ € ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ € Απολογισμός Ταμία ΕΔΟΕΑΠ – κ.Νίκου Δουλαβέρη ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ - ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ Ομόλογα ελληνικού δημοσίου € Αμοιβαία κεφάλαια € Μετοχές €

Επικουρική Σύνταξη. Το ύψος της δαπάνης ανήλθε στο ποσό των ,94 € και ήταν αυξημένο κατά περίπου 10,81%. ΕΞΟΔΑ € Άυξηση 20,09 % Κλάδος Υγείας. Το σύνολο των δαπανών υγείας περίθαλψης και κοινωνικών παροχών ανήλθαν το 2007 στο ποσό των ,58 € και είναι αυξημένες κατά 34,13% σε σχέση με τα απολογιστικά στοιχεία του Το σύνολο των συνταξιούχων στις 31/12/2007 ήταν 1631, εκ των οποίων 1153 συνταξιούχοι και 478 δικαιοδόχοι, αύξηση 2,32%.

Εφάπαξ Οικονομική Ενίσχυση. Δαπανήθηκε το ποσό των ,47 €. Ορίστηκε ετήσιο εφάπαξ 1.787,00 € για κάθε έτος ασφάλισης στον ΕΔΟΕΑΠ έναντι 1.735,35 €. ΕΞΟΔΑ € Άυξηση 20,09 % Επιχορηγήσεις Ενώσεων. Το ύψος για το 2007 ανήλθε στο ποσό των ,59 € και αντιπροσωπεύει το 4,03% του συνόλου των εσόδων και το 5,72% των δαπανών του οργανισμού.

Δαπάνες Διοίκησης και Διαχείρισης. Οι δαπάνες ανήλθαν σε ,09 € και αντιπροσωπεύουν το 13,54% των συνολικών δαπανών. Οι δαπάνες διοίκησης και διαχείρισης συγκρινόμενες με το σύνολο των εσόδων αντιπροσωπεύουν το 9,54%. Η σχέση αυτή παραμένει σχεδόν σταθερή εδώ και δέκα χρόνια. ΕΞΟΔΑ € Άυξηση 20,09 % Τα συνολικά έξοδα για το έτος 2007 αντιστοιχούν στο 70,51% των εσόδων, έναντι 61,56% του 2001 Διαπιστώνουμε μια συνεχή άνοδο των δαπανών σε σχέση με τα έσοδα, είναι ένα στοιχείο που πρέπει να μας προβληματίσει για τη μελλοντική εξέλιξη και βιωσιμότητα του οργανισμού.

Το πλεόνασμα από τη χρήση του έτους 2007 ανήλθε στο ποσό των ,30 € κι είναι αυξημένο σε σχέση με αυτό του έτους 2006 κατά 17,97%. Από το πλεόνασμα του 2007 ποσό ,08 € -που αφορά έσοδα από αποτίμηση χρεογράφων- συμψηφίστηκε με το αποθεματικό αποτίμησης χρεογράφων ενώ το υπόλοιπο ποσό ύψους ,22 € προστέθηκε στο αποθεματικό ασφαλείας. Πλεόνασμα € Άυξηση 17,97 %

Προϋπολογίζονται έσοδα ,00 € αυξημένα κατά 17,46% σε σχέση με το Προϋπολογίζονται δαπάνες ,00 € αυξημένες κατά 12,4%. σε σχέση με το 2007 Το προϋπολογιζόμενο πλεόνασμα ανέρχεται στο ποσό των ,00 € μειωμένο κατά 32,8% σε σχέση με τον απολογισμό του προηγούμενου έτους. Ο προϋπολογισμός είναι σφιχτός, ως προς τα λειτουργικά έξοδα, ωστόσο δεν υποβαθμίζει το επίπεδο των παροχών υγείας. Προϋπολογισμός 2008

ΜΕΤΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ