Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εταιρεία : Imagination Travel Κλάδος : Ταξιδιωτικό Γραφείο Αριθμός Εργαζομένων : 15
Advertisements

Επικοινωνία & συναισθηματική αγωγή στην οικογένεια
Θεοδωράκη Ελένη-Μαρία Μάθημα: Τεχνικές Επικοινωνίας.
ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΤΡΕΣ
Διαχείριση κινδύνων εργασιακού άγχους στο KEK INA IDEC Α.Ε. Πειραιάς, Ελλάδα gr.
Προσωπικές Πωλήσεις.
Επιχειρησιακές Εφαρμογές της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (E.Q.)
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
Πρόληψη και Διαχείριση εργασιακού άγχους
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ • αναγκάζει τους επιχειρηματίες να σκεφτούν τα σημαντικά ζητήματα μιας επιχείρησης. • εξετάζει όλες.
Η οριοθέτηση των παιδιών προσχολικής ηλικίας
Συμμετοχή στο πρόγραμμα : «Η Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη ως πλαίσιο Εκπαίδευσης Νεοδιορισθέντων Εκπαιδευτικών: Ποιοτικοί Εκπαιδευτικοί για Ποιοτική.
ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 8.1 Επαγγελματικοί ρόλοι και προφίλ για την παρακολούθηση και την εποπτεία.
Σύμφωνα με τον ΣΕΒ, αναμένεται να παρουσιάσουν ζήτηση μέχρι το 2020 Πηγή:
Διαχείριση εργασιακού άγχους στην EDUCACONSULT M&J Consulting Παρντουμπίτσε, Δημοκρατία της Τσεχίας
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι Άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο κάθε Οργανισμού Η Ανάπτυξη του Προσωπικού μπορεί να γίνει με τρόπο ωφέλιμο και για τον Ίδιο.
Μελέτη Περιπτώσεων: UNIC-Services Ltd. UNIC-Services Ltd  Ιδρύθηκε το 1993 από την IT Saara Remes-Ulkunniemi  Η εταιρεία προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
Αξιολόγηση στη φυσική αγωγή
Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού
ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 7.2 Τα βασικά στοιχεία των περιεχομένων της κατάρτισης.
Secretarial Duties I.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο: Ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών.
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
Εκπαιδευτικός Φιλόλογος
Ανάπτυξη και Λειτουργία
ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
Προγραμματισμός Ανθρώπίνου Δυναμικού
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΙ)
Βιογραφικό – Εύρεση Εργασίας Κ. Αλεξανδρής Επικ. Καθηγητής ΑΠΘ.
Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (COVER LETTER)
Εποπτεία και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
1 Τα καθήκοντα του manager Προγραμματισμός: Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε ενέργειας. Τα συστατικά που πρέπει να προσαρμοσθούν.
H εφαρμογή της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας στα φιλολογικά μαθήματα Γεωργιάδης Μιχάλης ΣΣ Φιλολόγων.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ι - Το περιβάλλον εργασίας
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
Νίκος Ε. Σκουλάς & Συνεργάτες
Ο ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ. Ρόλος και Λειτουργίες  Θεραπευτικός ή αποκατάστασης  Προληπτικός  Εκπαιδευτικός.
Γίνε δραστήριος φοιτητής! Απόκτησε εμπειρίες- δεξιότητες! Ξεκίνησε την καριέρα σου σήμερα! Τρίτη 17/3/2015, ΚΕ.Δ.Ε.Α. Κική Ματσούκα Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,
European Students of Industrial Engineering and Management ESTIEM ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management LG Chios.
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ SERVQUAL.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Βήματα ανάπτυξης εκπαιδευτικού προγράμματος στην κοινότητα Εντοπισμός μιας ειδικής για ένα πληθυσμό ανάγκης για μάθηση.
Security and Confidentiality Ασφάλεια και Εμπιστευτικότητα.
Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της Επιχείρησης και οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών Σπυρίδων Πανέτσος.
MATERIALS AND EQUIPMENT ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.
Advanced Secretarial Duties I. Σκοπός του μαθήματος: Να βοηθήσει τον σπουδαστή να αναπτύξει την ικανότητα να μπορεί να κατανοήσει τον ρόλο μιας ιδιωτικής.
MANAGING APPOINTMENTS ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Σύστημα ικανοποίησης χρηστών και εκτίμησης αναγκών: Στόχος να αξιολογήσουμε τον βαθμό ικανοποίησης του ασθενή και να εντοπίσουμε τις πιθανές μελλοντικές.
Προσωπικές Πωλήσεις. Προσωπικές πωλήσεις είναι η προβολή των αγαθών και των υπηρεσιών μέσω των πωλητών. Είναι η προσωπική προσπάθεια να παρακινήσει κάποιον.
Επαγγελματική ανάπτυξη: κάποια γενικά χαρακτηριστικά
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Φ. ΒΑΜΒΟΥΡΗ Σχ. Σύμβουλος ΠΕ02 Δράμας
Εύη Μακρή-Μπότσαρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας
ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ NESTLΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κατά τη διάρκεια της κρίσης
ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ & ΠΕΙΘΩ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ
Στο Σχολείο μας, παράλληλα με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, λειτουργούν οι ακόλουθες Ομάδες: - Μουσική Ομάδα, - Θεατρική Ομάδα, - Κινηματογραφική.
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Φάκελος υλικού (υποψήφιου) εκπαιδευτικού & επαγγελματική ανάπτυξη
Βιβλιογραφική Ανασκόπηση
Εισαγωγή στο coaching Eπιχειρησιακό coaching για επαγγελματίες και στελέχη Αναπτυξιακή εκπαίδευση Συμβουλευτική και mentoring για τεχνικές επιχειρήσεις.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού Τι πιστεύετε είναι η αξιολόγηση προσωπικού; Γιατί είναι σημαντική για μία εταιρία αλλά και το ίδιο το προσωπικό;

Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού Η απόδοση και η πρόοδος του προσωπικού πρέπει να εξετάζεται και να αξιολογείται τακτικά. Η αξιολόγηση προσωπικού στοχεύει: Στην εκτίμηση της απόδοσης του προσωπικού. Να βοηθήσει το προσωπικό να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του.

Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού Να εντοπίσει προβλήματα και αδυναμίες του προσωπικού και να βρει τρόπους αντιμετώπισης τους. Να προσδιορίσει τις ανάγκες εκπαίδευσης. Να θέσει στόχους για το προσωπικό. Να βοηθήσει το προσωπικό για επαγγελματική ανέλιξη.

Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού Ερώτηση: Σε ποια αντικείμενα του κλάδου πρέπει να αξιολογείται μία γραμματέας κατά την άποψη σας;

Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού Αντικείμενα του κλάδου στα οποία αξιολογείται μία γραμματέας: Επικοινωνία: α) Ευγενικό και καθαρό τρόπο ομιλίας στο τηλέφωνο, β) Λήψη μηνυμάτων, γ) Παράδοση μηνυμάτων, δ) Συγγραφή επιστολών. Οργάνωση: α) Τήρηση ημερολογίου, β) Συσκέψεις και συζητήσεις, γ) Παρακολούθηση εξελίξεων.

Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού Διοίκηση (administration): α) Εντοπισμός πιθανών προβλημάτων και εναλλακτικών λύσεων, β) Τήρηση κανόνων υγείας και ασφάλειας, γ) Διατήρηση αντίγραφων όλων των σημαντικών ντοκουμέντων. Επιπλέον προσόντα: α) Γνώση για διάφορα συστήματα, β) Γνώσεις σε πολλά ζητήματα χωρίς την ανάγκη ελέγχου, γ) Άριστες ικανότητες παρουσίασης.

Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού Προσωπική εξέλιξη: α) Απόκτηση γνώσεων σε θέματα χρήσιμα για την εταιρία και την θέση, β) Απόκτηση γνώσεων σε συστήματα κυρίως στον ηλεκτρονικό υπολογιστή για πιο αποτελεσματικό τρόπο εργασίας.

Developing yourself for advancements in your career Βελτίωση του εαυτού μας και των ικανοτήτων μας για εξέλιξη της καριέρας μας!

Developing yourself for advancements in your career/ Βελτίωση του εαυτού μας και των ικανοτήτων μας για εξέλιξη της καριέρας μας Οι γραμματείς είναι ένα από τα πιο βασικά μέλη μίας εταιρίας. Ξέρουν τα πάντα για τις δραστηριότητες της εταιρίας, τους συνεργάτες, τους πελάτες. Οι γραμματείς αποτελούν πολλές φορές μέσο επικοινωνίας μεταξύ της εταιρίας και εξωτερικών συνεργατών. Γι αυτό είναι σημαντικό να μπορεί να μιλήσει και να πει αυτό που πρέπει κατηγορηματικά αλλά όχι επιθετικά και να είναι σε θέση να επιδείξει άξιες διαχειριστικές ικανότητες. Η έκφραση «Είμαι απλά μία γραμματέας» ανήκει πια στο παρελθόν. Πλέον οι γραμματείς έχουν τόσα πολλά σημαντικά καθήκοντα, που τις καθιστούν απαραίτητες για την λειτουργία μίας εταιρίας.

Developing yourself for advancements in your career/ Βελτίωση του εαυτού μας και των ικανοτήτων μας για εξέλιξη της καριέρας μας Ερώτηση: Με ποιους τρόπους μπορεί μία γραμματέας να ενισχύσει τις ικανότητες της και να εξελιχθεί επαγγελματικά;

Developing yourself for advancements in your career/ Βελτίωση του εαυτού μας και των ικανοτήτων μας για εξέλιξη της καριέρας μας Η βελτίωση μας για εξέλιξη της καριέρας μας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους όπως: Μόρφωση στον τομέα ειδίκευσης μας, δηλαδή δίπλωμα στις γραμματειακές σπουδές. Καθορισμός ενός σχεδίου για την εξέλιξη της καριέρα μας. Παίρνουμε πρωτοβουλίες και χρησιμοποιούμε λογική για λύση καθημερινών προβλημάτων στον εργασιακό χώρο. Υιοθετούμε θετική προσέγγιση σε κίνητρα δικά μας και κίνητρα συναδέλφων μας.

Developing yourself for advancements in your career/ Βελτίωση του εαυτού μας και των ικανοτήτων μας για εξέλιξη της καριέρας μας Δημιουργούμε και διατηρούμε σοβαρές και καλές επαγγελματικές σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες και άλλες επαφές της εταιρίας. Συνεργαζόμαστε άψογα με συναδέλφους όλων των επιπέδων. Σχεδιάζουμε και προβλέπουμε ανάγκες και προβλήματα. Φιλοδοξούμε να πετύχουμε στην καριέρα μας και να εξελιχθούμε.