Πληρωμή πάγιου τέλους κτηματογράφησης στα ΕΛΤΑ μέσω Western Union

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
1 Χ Ο υπό έκδοση νόμος για τις υπηρεσίες πληρωμών στην εσωτερική αγορά Χρήστος Βλ. Γκόρτσος Αναπληρωτής Kαθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου, Πάντειο.
Advertisements

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
1. 2 Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Π. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ“ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ  Είναι πλέον κατανοητό από όλους.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Διαδίκτυο.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
1 ALPHA BANK Alpha e-PAY Ασφαλείς on-line αγορές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο Διαδίκτυο ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση
ΤΕΠΨΤΑθήνα 6/6/2005 ΜΟΔ α.ε. – Τ.Ε.Π.Ψ.Τ. Ενημέρωση για θέματα υποστήριξης Γραφείων Ο.Π.Σ.
Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα, τηλ , H PLANETSIM είναι μια προπληρωμένη κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις.
WORDPRESS. Self-Hosting Wordpress • Απαιτείται δικό μας domain, και δικιά μας Web Hosting Υπηρεσία (κατόπιν πληρωμής) • Το λογισμικό του Wordpress κατεβαίνει.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ – ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑ 3ο
Εφαρμογές (G2C) Οργανισμού Εργατικής Εστίας Δημοσθένης Ε. Μεσσήνης.
Υποστήριξη του Υπολογιστή σας μ’ ένα “κλικ” !. H PROFITEL σε συνεργασία με την I.T.OpenSolutionS σχεδίασε και παρέχει στους συνδρομητές της, τη νέα πρωτοποριακή.
Ιστορία του Ιντερνετ.
Διαδικασία Διεξαγωγής Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών. Παραδοσιακή διαδικασία διοργανωτή Στάδιο 1 Απόφαση Αγοράς μέσω διαγωνισμού Στάδιο 6 Στάδιο 6 Αξιολόγηση.
Υπηρεσία Δανεισμού - Διαδανεισμού
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
Τα αρχικά της NIRES σημαίνουν
Slide 1 Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών ENOTHTA 7 η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ (ΜΕΡΟΣ Α’) 1. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  Εκτός από τις τερματικές.
Εισαγωγή στις βασικές έννοιες Δικτύου και Διαδικτύου
ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ: ΠΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΣ – ΕΣΠΑ
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Κοστολόγηση Μάθημα 13.
Προγραμματισμός Ι Παράδειγμα: Παράδειγμα:Να γραφεί πρόγραμμα που να δέχεται ως είσοδο κείμενο, να απαριθμεί τις εμφανίσεις των ψηφίων 0-9, τα λευκά διαστήματα.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Ελληνικά Ηλεκτρονικά Βιβλιοπωλεία Επιμέλεια: Γκάμα Αριστέα Επιμέλεια: Γκάμα Αριστέα Γκουνή Άννα.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Μέρος Δεύτερο: Το πλαίσιο υλοποίησης Κεφάλαιο 4: Η Ηλεκτρονική κυβέρνηση. Κεφάλαιο 5: Η εκπαίδευση στην ΚτΠ. Κεφάλαιο 6: Το νέο Μοντέλο της απασχόλησης.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
Περισσότερες Ασκήσεις Συνδυαστικής
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Υπηρεσίες δικτύων επικοινωνίας
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΡΕΙΕΣ.
Π. Μαυρογένης Εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ τομέα επιχειρησιακών αναγκών του ξενοδοχείου ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Ονομάζει τις.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Δηλώσεων - Βεβαιώσεων Ν & 4030 / 2011.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΗΜΟ;.
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων Διάλεξη 9η
ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: και πατήστε: «Join Now!» Συμπληρώστε στην οθόνη.
Εννοιολογική αναπαράσταση δεδομένων. Οντότητα Είναι κάθε αντικείμενο, πρόσωπο, γεγονός κατάσταση ή και αφηρημένη έννοια που προσδιορίζεται από την ανεξάρτητη.
2η ΠΑΔ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1η τάξη ΕΠΑγγελματικού Λυκείου
MAILING SERVICES ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Letters and Cards (United Kingdom)/ Γράμματα και Κάρτες (Ηνωμένο Βασίλειο) Οι επιστολές και οι κάρτες μπορούν.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ( )
Οδηγίες αποστολής συνημμένων εντύπων στο σύστημα Icisnet.
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ (εΓΓΡΑΦΕΣ)
Τεχνολογία TCP/IP TCP/IP internet είναι ένα οποιοδήποτε δίκτυο το οποίο χρησιμοποιεί τα πρωτόκολλα TCP/IP. Διαδίκτυο (Internet) είναι το μεγαλύτερο δίκτυο.
16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών 1-3 Οκτωβρίου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΡΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ &
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ / ΦΕΒΡ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ.
ΣΤΟΧΟΙ της ΠΥΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ηλεκτρονική Διαχείριση & Αρχειοθέτηση Εγγράφων
ο ρόλος και η συμβολή τους στο έργο του ΕΛ.Γ.Α.»
Κεφάλαιο 10: Υπηρεσίες και εφαρμογές Διαδικτύου
Ermis.gov.gr.
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΛ.Γ.Α.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 10.1 Υπηρεσίες Διαδικτύου
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΦΗΣ
(ALPHA BANK – EUROBANK – ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Διαδικασία έγκρισης δαπανών
Το Διαδίκτυο - Internet
Ηλεκτρονική Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων μέσω της Υπηρεσίας TAXISnet
«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ»
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πληρωμή πάγιου τέλους κτηματογράφησης στα ΕΛΤΑ μέσω Western Union

Τι πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος Βήμα 1ο Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέλθει σε ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης της Western Union της περιοχής του, το οποίο και θα βρει τόσο τηλεφωνικά, στη Western Union Commercial Services Network Agent της χώρας του, όσο και αν επισκεφθεί το site www.payment-solutions.com .

Βήμα 2ο Ο πελάτης παραλαμβάνει από τον υπάλληλο της WU το μπλε έντυπο το οποίο έχει τη διακριτική ονομασία “Payment Services” ή “Quick Pay” και συμπληρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που του ζητούνται. Εκτός από το ποσό, που αντιπροσωπεύει το πάγιο τέλος κτηματογράφησης (συμπληρώνεται αριθμητικά και ολογράφως και πρέπει να είναι πολλαπλάσιο του 5), πρέπει να συμπληρωθούν και τα ακόλουθα στοιχεία:

Βήμα 2ο Pay To Company name: ELTA Country: Greece (Το Company Code δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί από τον πελάτη αλλά από τον εκάστοτε πράκτορα)

Βήμα 2ο Sender Τα πεδία που αφορούν το Ονοματεπώνυμο, την πλήρη Διεύθυνση και το Τηλέφωνο είναι επίσης απαραίτητα να συμπληρωθούν. Account Number: Συμπληρώνεται υποχρεωτικά ο δεκατετραψήφιος κωδικός αριθμός που αποτελείται από το Ελληνικό ΑΦΜ 9 ψηφίων του κατόχου + τον 5-ψήφιο Kωδικό του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ανήκει το ακίνητο. Προσοχή: χωρίς την αναγραφή του Account Number η εντολή δεν εκτελείται.

Βήμα 3ο Αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο αποστολέας λαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό συναλλαγής ο οποίος και ονομάζεται Money Transfer Control Number (MTCN). Αυτός ο αριθμός εξασφαλίζει στον αποστολέα ότι τα χρήματά του έχουν αποσταλεί. Το μπλε έντυπο είναι διπλότυπο έτσι ώστε ο πελάτης να παραλάβει, στο τέλος της διαδικασίας, την απόδειξη αποστολής των χρημάτων του, την οποία και θα επισυνάψει στην αίτηση κτηματογράφησης που θα στείλει στο Κτηματολόγιο.

Σημεία εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο Η υπηρεσία Western Union QuickPay είναι διαθέσιμη στις : ΗΠΑ Αυστραλία Καναδάς Γερμανία Βέλγιο και σε περισσότερες από 150 χώρες ακόμα σε όλο τον κόσμο

Κωδικοί ΟΤΑ Βρείτε τον κωδικό του ΟΤΑ που σας ενδιαφέρει στον διπλανό πίνακα

Κόστος υπηρεσίας Το κόστος αποστολής των χρημάτων μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που προσφέρεται από τον ΕΛΤΑ και τη Western Union, είναι € 13,25 ανά δήλωση.