Λειτουργικό Σύστημα Ios

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Οδηγίες εισόδου στο πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων μέσω της πρόσκλησης που θα έρθει στο σας.
Advertisements

Citibank Ελλάδος e-Corners 10 η, Ιουλίου Περιεχόμενα 1.Το «ψηφιακό προφίλ» της Ελλάδας 2.Η ψηφιακή στρατηγική της Citi διεθνώς & στην Ελλάδα 3.Ο.
Δουλεύοντας με τα Windows
 Διαδικτυακές υπηρεσίες που επιτρέπουν: 1. δημιουργία ενός δημόσιου ή ημι-δημόσιου προφίλ μέσα σε ένα οριοθετημένο σύστημα 2. δημοσιοποίηση ένας κατάλογου.
Μετάβαση από BPOS σε Office 365 για υπάρχοντες πελάτες του BPOS
Το Podcasting αποτελεί μία κίνηση τόσο ερασιτεχνών όσο και επαγγελματιών στο διαδίκτυο ήχου "κατ' αίτηση" δηλαδή ήχου που μπορεί κανείς να ακούσει όποτε.
4/3/2017 5:15 AM Επισκόπηση προσεγγίσεων ανάπτυξης εφαρμογών για έξυπνες κινητές συσκευές και ανάπτυξη πρότυπης εφαρμογής Ξανθόπουλος Σπύρος ΑΕΜ: 114 Διπλωματική.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια:Σταυρούλα Μαυροματάκη Σχολικό έτος Ελληνογαλλική σχολή Πειραιά Άγιος-Παύλος.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Σχολικό Έτος Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Άγιος Παύλος» Υπεύθυνη καθηγήτρια : Σταυρούλα Μαυρομματάκη.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κα.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ
Εργασία στην Πληροφορική Από τους μαθητές: Γιώργο Γκρέγκορυ Νίκο Βρεττό.
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
TI EINAI;  κλασικό λογισμικό οπτικοποίησης-γραφικής απεικόνισης της Γης το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Διαδίκτυο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Η ιστορια των υπολογιστων
Π. Μαυρογένης Εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ τομέα επιχειρησιακών αναγκών του ξενοδοχείου ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Ονομάζει τις.
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ.
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Και θα σας παρουσιάσουμε μια εργασία για τα κινητά του 2012!
Build more & better business. More Reform than you think Στη Reform αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Οι.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Εισαγωγή στο Blackboard
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Π. Μαυρογένης Υλικό μέρος και Λογισμικό των συστημάτων μηχανογράφησης των χώρων εστίασης ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Αναφέρει το Υλικό μέρος των συστημάτων μηχανογράφησης.
08/11/2013Σεβαστή Παπαδοπούλου - Κατερίνα Πατσιούρα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ WINDOWS PHONE.
Μάνος Κόλλιας SwetsWise Searcher. Παρουσίαση - Σημερινή πραγματικότητα στον τρόπο αναζήτησης - Federated αναζήτηση με το SwetsWise Searcher - Βασικά Χαρακτηριστικά.
Εφαρμογές Υπολογιστών Ά Λυκείου Κεφ. 4 Λογισμικό Συστήματος
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Μπόλαρη Αγγελικη(1451) Επιβλέπων Βολογιαννίδης Σταύρος ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σέρρες 2013.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Γνωριμία με την Open eClass.
Μία εφαρμογή κατά του Σχολικού Εκφοβισμού για συσκευές Android και iOS.
ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Περιφερειακές συσκευές  Περιφερειακές συσκευές ονομάζουμε τις συσκευές που συνδέονται εξωτερικά με την Κεντρική Μονάδα του υπολογιστή.
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14", 15") 2015 Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όνομα-Επώνυμο
Μια παρουσιαση Απο Τον Γιωργο Αγιανογλου και Τον Θαναση ζαχαρακη
Εξέλιξη Farm Manager iOS για δυνατότητα λογικής ομαδοποίησης, επισκόπησης εργασιών που εκκρεμούν και αναφορές Μπούρας Βασίλειος 2702 Επιβλέπων: Δρ. Λάντζος.
Λογισμικό Γονικού Ελέγχου
Παρουσίαση Web 2.0 εργαλείων
Παρουσίαση Web 2.0 εργαλείων
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΦΟΥΣ Cloud Computing.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ο αΓΙΟσ ΠΑΥΛΟσ
Κεφάλαιο 10: Υπηρεσίες και εφαρμογές Διαδικτύου
EV3 Βασικό πακέτο – Ηλεκτρονικά μέρη
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 10.1 Υπηρεσίες Διαδικτύου
Υπηρεσίες του διαδικτύου
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Λ.Σ.)
Μ. Τσικνάκης – Α. Ρονιώτης – Ε. Μανιαδή |
Κεφάλαιο 7: Διαδικτύωση-Internet
Ta μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή μας
24 Media Network. 24 Media Network Publishers Ranking in Unique Browsers MEDIA DOL Pegasus JIP
ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ
Κακόβουλο ονομάζεται το λογισμικό που εκ προθέσεως δημιουργήθηκε για να βλάψει ένα υπολογιστικό σύστημα. Τα ψηφιακά αρχεία κινδυνεύουν να αλλοιωθούν,
APPLE.
Κοινωνικά Δίκτυα στο Internet
Υπηρεσίες και εφαρμογές Διαδικτύου
Εργαλεία μάθησης Ομαδική εργασία φοιτητών ΠΤΝ
Προσφορά προς τα μέλη του Ιατρικού συλλόγου Πυργου
Λογισμικό Γονικού Ελέγχου
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Λειτουργικό Σύστημα Ios

Τι είναι το Λειτουργικό Σύστημα Ios; Το iOS είναι το λειτουργικό σύστημα της Apple για το iPhone, το iPod Touch, το iPad και την Apple TV. Το iOS, το οποίο βασίζεται στο MacOS X, συνδέεται με το iTunes Store και το App Store της Apple. Έτσι, σας επιτρέπει να κατεβάσετε πολυάριθμα τραγούδια, βίντεο και Apps σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS

Διαρκώς εκσυγχρονιζόμενο λειτουργικό σύστημα για τις συσκευές Apple με οθόνη αφής Καθώς το iOS δημιουργήθηκε αρχικά κυρίως για το iPhone (από το 2007 μέχρι τον Ιούνιο του 2010 ονομαζόταν και iPhone OS), υποστήριζε ανέκαθεν τις οθόνες αφής και τις κινήσεις πολλαπλής αφής. Η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο αποτελεί επίσης μία από τις βασικές λειτουργίες του iOS, ενώ διαθέτει προεγκατεστημένο το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου της Apple Safari. 

Σε αντίθεση με το Mac OS για iMac και Macbook, το iOS δεν συνδέεται μόνο με το iTunes Store της Apple, αλλά και με το App Store . Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια, βίντεο και διάφορες μίνι εφαρμογές (Apps) για τη διεύρυνση του φάσματος λειτουργιών της συσκευής σας.

Εκδόσεις Ios Ios 2 Ios 3 Ios 4 Ios 5 Ios 6 Ios 7

Πρόσφατη έκδοση Ios. Το iOS 7 μπορεί να αντικαταστήσει προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού σε iPhone 4, iPhone 4S και iPhone 5 καθώς και σε iPod touch 5ης γενιάς 16GB, 32GB ή 64GB καθώς και σε iPad 2, iPad with Retina display και iPad mini.

Πλεονεκτήματα Ios 7 Πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου από την οθόνη κλειδώματος -το iPhone μπαίνει σε λειτουργία πτήσης, ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται Wi-Fi και Bluetooth, δίνεται απευθείας πρόσβαση ιστορικό κλήσεων, στις ρυθμίσεις της κάμερας, της ώρας κ.ά. Ο χρήστης μπορεί να δει τις ενημερώσεις του ακόμα και από την οθόνη κλειδώματος. Οι φωτογραφίες είναι οργανωμένες ημερολογιακά (Moments) και ανά γεωγραφική θέση. Ενδιαφέρον το iCloud Photo Sharing με το οποίο μοιράζονται φωτογραφίες σε ένα κοινό stream και κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει μεταφέρεται αυτόματα στις συσκευές iOS των άλλων που μοιράζονται το ίδιο stream.

Ο χρήστης μπορεί να κάνει block τηλεφωνικές κλήσεις, κλήσεις Facetime και μηνύματα από επιλεγμένους αριθμούς. Στο iOS 7 (και σε Mac με OS X Mavericks) σώζονται στο iCloud, τα username και password καθώς και αριθμοί πιστωτικών καρτών με κρτυπγράφηση AES 256 ψηφίων. O browser Safari μπορεί να τα ανακτά αυτόματα όποτε ο χρήστης το απαιτεί. Επίσης υπάρχει γενήτρια κωδικών από το browser. Για να απενεργοποιηθεί η υπηρεσία Find My iPhone ή για να γίνει διαγραφή του περιεχομένου απαιτούνται Apple ID και password. Το μήνυμα εμφανίζεται ακόμα και μετά από διαγραφή από απόσταση. Για την ενεργοποίησή του απαιτούνται Apple ID και password.

Πρόταση αγόρας iPhone 5s και iPhone 5c κυκλοφορούν σε διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα με τιμή που ξεκινάει από τα 629 ευρώ και φτάνει τα 979 ευρώ. Το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα Silver, Space grey και Gold με χωρητικότητα 16GB, 32GB και 64GB και τo iPhone 5c σε εκδόσεις 16GB και 32GB σε πέντε χρώματα Blue, Green, Pink, White και Yellow.

Iphone 5s.

Iphone 5c.

Aποστολία Τσατσαλή Άντα Σούλα