Menu.  Nescafe3.00  Nescafe frappe3.00  Ελληνικός Μονός2.00  Ελληνικός Διπλός2.50  Cappuccino Freddo3.50  Espresso2.50  Cappuccino Μονό3.00  Cappuccino.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
GB ( ) 5 1 ( ) ( ) ( /cm 2 ) 0.2 /30min·φ90 (5 /m 3 ) 0.4 /30min·φ90 (10 /m 3 ) /30min·φ90 (25 /m 3 )
Advertisements

• Το Ittar είναι ένα μοναδικό μέρος στην πόλη του Ηρακλείου για τους εραστές της καλής αισθητικής. Το μέρος που αγαπήσαμε και βάλαμε στις καρδιές όλων.
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ο Gerhard από την Γερμανία, ο Franchua από την Γαλλία, ο Mario από την Ιταλία,
Directions In the following exercises chose the correct answer by clicking it!
Γιάννης Θωμαΐδης Δρ Μαθηματικών Σχολικός Σύμβουλος
Ζαχαρίου Λουίζα Α7.
Η φωνή του εκπαιδευτικού
Στην Καφετέρια - In the Coffee Shop
BOYS + GIRLS …………………… …………………… …………………… ……………………
Πορεία και Προοπτικές της Παγκόσμιας Οικονομίας και οι επιπτώσεις της στη Κυπριακή Οικονομία και τον Τουρισμό Ε. Μπουλούτας Πα γ κύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων.
4FHH1154 Συστήματα Οργάνωσης, Τροφοδοσίας - Διανομής και Ασφάλειας
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ Αριάμ Μπακρί.
Το φθινόπωρο μέσα από τα μάτια των παιδιών
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Τα μακαρόνια με κιμά και τυρί είναι το πιο νόστιμο και απολαυστικό φαγητό!!!
;Γεια σας, παιδιά. Έχω μπερδευτεί με τα κλάσματα σήμερα
ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
42ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Π.Α.Ε ΦΩΣΤΗΡΑΣ Κ-17 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
14 ημέρα ώρα Α group 1 Χ 12min ενεργοποίηση – δύναμη με το βάρος
Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ποντιακών Χορών για τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 12:00 Ίδρυμα Πέτρου.
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
ΣΑΛΑΤΕΣ & ΟΡΕΚΤΙΚΑ.
Modern Greek. Το βιβλίο είναι κόκκινο. Το σκουλίκι είναι πράσινο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
Κοστολόγηση Μάθημα 18.
28η Οκτωβρίου 1940.
ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟΧΟΙ.Ο Μαθητής να μπορεί 1.Να αναφέρει χώρες που παράγουν καφέ 2.Κατονομάζει διάφορα είδη καφέ,όπως προσφέρονται στη Κυπριακή αγορά 3.Κατονομάζει.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης 3ου Έτους
Σαλάτες Καλοκαιρινή σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, ελιές, κάπαρη, κρίταμο και βαρελίσια φέτα Πράσινη σαλάτα με αρωματικά φρούτα εποχής, λάδι, αγουρίδα και.
Επιμορφώνοντας τους εκπαιδευτικούς για το πολυπολιτισμικό σχολείο: καινοτόμες πρακτικές και πρώτες εκτιμήσεις ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔιατροφικεΣ συνηθειεσ
Ενότητα: 2 - Παράθεση Αφεψημάτων και μη Οινοπνευματωδών Ποτών.
Γενική ταξινόμηση ανάμεικτων ποτών.
Ανοιχτή Ημέρα etwinning Open Day etwinning 6ο Δ.Σ.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 th Primary School of Agia Paraskevi.
Παραθέσεις - Δεξίωση κοκτέιλ (Cocktail Party)
Μελέγγογλου Έλενα Σταθούλια Πηνελόπη Ψηλού Αγγελική.
Η πολύ πεινασμένη Κάμπια
Σχολ.Έτος: Τάξη:Α’Λυκείου Διαθεματική εργασία Θέμα:Πάμε για καφέ; Υπεύθυνη καθηγήτρια:Ζαρκινού Αναστασία.
Μανώλης Χαιρετάκης, Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Πανεπιστήμιο Αθηνών ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.
Ψυχαγωγία Πολυτέλεια ή ανάγκη ; Πολυτέλεια ή ανάγκη ;
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Bιβλιο: ΕΙΔΙΚΕΣ -ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ Διακομιχάλης Μ.,Μανδηλας Α.,Κελεντζης Σ., 1.
Τι εστί ελληνική κουζίναΤι εστί ελληνική κουζίνα; Που κρύβεται, αλήθεια, η ελληνικότητα της γεύσης: στην παραδοσιακή συνταγή, στα εγχώρια υλικά, στις.
Smoothie Φράουλα! Προσθέστε όλα τα υλικά στο blender με πάγο και χτυπήστε τα για 1’-2’ scoop Natural Balance Shake Φράουλα 150 ml Χυμό φράουλα 3-4.
Ο Gerhard από την Γερμανία, ο Francois από την Γαλλία, ο Mario από την Ιταλία, και ο Johan από την Ολλανδία, ευχαριστούν.
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Καραχάλιος Σπύρος.
Χρυσάνθεμο Τα χρυσάνθεμα (chrysanthemum), είναι γένος ανθοφόρων φυτών που ανήκει στην οικογένεια των αστεροειδών.Τα χρυσάνθεμα είναι ιθαγενή της Ασίας.
Ασφάλεια στο διαδίκτυο ε’2
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ (αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις που
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ-ΜΑΛΛΙΟΥΡΗΣ-ΔΕΛΛΙΟΣ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α3 11ου ΓΕΛ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Σχολ
«Μαθαίνοντας… έρχεται η … σωστή όρεξη»
ΕΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ
Τίτλος εργασίας« Εργαλείο εκπαίδευσης και κατάρτισης για στήσιμο αγώνων» Ιούλιος 2017.
Διαρρύθμιση στο μπουφέ
Τίτλος εργασίας: « Εργαλείο εκπαίδευσης και κατάρτισης για στήσιμο αγώνων» Ιούλιος 2017.
Λέγεται ότι το έχει γράψει ένα παιδί από την Αφρική και προτάθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως το καλύτερο ποίημα του
Τίτλος εργασίας : « Εργαλείο εκπαίδευσης και κατάρτισης για στήσιμο αγώνων» Ιούλιος 2017.
Κοστολόγηση.
Menu Οι χώρες Τις Ιταλία Μεσογείου Ελλάδα Αίγιπτος Κύπρος Αλβανία
Πρακτική στη Κοινότητα
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
Από την Παρασκευή Καραγιώργη - Μάγου
Ηλίας Μπουναρτζής/users.sch.gr/bounartzis
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Menu

 Nescafe3.00  Nescafe frappe3.00  Ελληνικός Μονός2.00  Ελληνικός Διπλός2.50  Cappuccino Freddo3.50  Espresso2.50  Cappuccino Μονό3.00  Cappuccino Διπλό 3.50  Φραπέ με παγωτό 3.50

 Ζεστή ή κρύα σοκολάτα3.00  Τσάι2.50  Milkshakes4.50  Φυσικός Χυμός4.00  Ανάμεικτοι χυμοί3.00

 Βαρελίσια Ξανθιά (μικρή,μεγάλη) 3.00/3.50  Βαρελίσια Μαύρη (μικρή,μεγάλη) 3.00/3.50  Βαρελίσια κόκκινη (μικρή,μεγάλη) 5.00/5.50  Amstel 3.50  Alfa 3.50  Mythos 3.50  Corona 3.50  Heineken 3.50  Fix 3.50

 Votka (absolut,smirnoff) 6.00  Whiskey 9 (Johny Walker) 6.00  Whiskey 12 (Chivas,Famous) 6.00  Whiskey 15 (Jack Daniels,Drambui) 7.00  Whiskey 24 (Johny Walker Blue) 8.00  Ρούμι (Havana, Captain Morgan)  Baileys 6.00  Bacardi 6.00  Martini 8.00  Malibu 8.00  Blue lagoon 8.00

 Τοστ2.50  Club sandwich5.50  Ποικιλίες κρεατικών7.00  Ποικιλίες τυριών5.50  Σαλάτα του Καίσαρα5.00  Σαλάτα του σέφ5.00

 Σουφλέ σοκολάτας4.00  Cheesecake4.00  Brownie3.00  Fruit salad4.50  Βάφλα με μερέντα5.50  +παγωτό(της επιλογής σας)1.00

 Κόκκινο χύμα4.00  Λευκό χύμα4.00  Moscato4.00  Sangria3.50

 ΓΚΟΝΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΚΑΡΑΜΕΡΗ ΕΛΕΝΑ  ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΛΛΗ