Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Διαρρύθμιση στο μπουφέ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Διαρρύθμιση στο μπουφέ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Διαρρύθμιση στο μπουφέ
Χαμ τυρί Χαλλούμι Λουκανικαl Μπεϊκον Ντομάτες Σχάρσς Μανιτάρια Baked Beans ομελέτες τηγανιτά Ανάκατα αναρή αβγά 3’ αβγά 5’ αβγά 8’ ελιές μαύρες ντομάτες αγγουράκι

2 Breakfast Menu (Μπουφέ) Αριθμός Πελατών= 30 Covers: 30
Αλλαντικά: Χαμ, Μπέικον*, Λουκανικάκια Φρανκφούρτης*. Γαλακτοκομικά: Τυρί Edam, Αναρή φρέσκια, Χαλλούμι. Σαλατικά: Μαρούλια (γαρνιτούρα), ντομάτες μισές φέτες, αγγουράκι φέτες, ελιές μαύρες, μανιτάρια*, ντομάτες* Όσπρια: Baked beans * (μπεϊκτ μπινς). Αβγά: Ομελέτες * (Χαμ και τυρί μόνο). Τηγανιτά *. Ανάκατα * (Scrambled). Βραστά * ΛΕΠΤΩΝ * Ζεστά Αριθμός Πελατών= 30 Ώρα Παράθεσης: 11:50 Covers: 30 Service Time: 11:50


Κατέβασμα ppt "Διαρρύθμιση στο μπουφέ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google