Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

• Το Ittar είναι ένα μοναδικό μέρος στην πόλη του Ηρακλείου για τους εραστές της καλής αισθητικής. Το μέρος που αγαπήσαμε και βάλαμε στις καρδιές όλων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "• Το Ittar είναι ένα μοναδικό μέρος στην πόλη του Ηρακλείου για τους εραστές της καλής αισθητικής. Το μέρος που αγαπήσαμε και βάλαμε στις καρδιές όλων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 • Το Ittar είναι ένα μοναδικό μέρος στην πόλη του Ηρακλείου για τους εραστές της καλής αισθητικής. Το μέρος που αγαπήσαμε και βάλαμε στις καρδιές όλων ακόμα πιο φιλικό και ανανεωμένο. • Η απόλυτη συντροφιά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, με την πολύ καλή μουσική και άμεμπτη υπηρεσία. •Στο Ittar θα ζήσετε θαυμάσιες στιγμές απολαμβάνοντας το ποτό σας σε ένα καυτό και φιλικό κλίμα.

2

3 DeSiRe Το καλύτερο μέρος στο Ηράκλειο. Η μουσική κινεί τους ανθρώπους στους ρυθμούς disco όπου συχνά ορισμένα ενδιαφέροντα γεγονότα πραγματοποιούνται. Η μουσική του συνδυάζει τα παλαιά και σύγχρονα είδη μουσικής. Το επισκέπτονται άνθρωποι όλων των ηλικιών.

4 Breeze Είναι δίπλα στην ακτή και προσελκύει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Το Breeze έχει πολλά είδη μουσικής όπως: pop and rock. Αυτή η καφετέρια έχει δύο πατώματα με ωραία διακόσμηση. έμπλεον προσφέρει καφέ, τσάι, ποτά σοκολάτας και φρέσκους χυμούς. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στην αυλή δίπλα στην παραλία.


Κατέβασμα ppt "• Το Ittar είναι ένα μοναδικό μέρος στην πόλη του Ηρακλείου για τους εραστές της καλής αισθητικής. Το μέρος που αγαπήσαμε και βάλαμε στις καρδιές όλων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google