Καλή δύναμη για τη νέα χρονιά. Η εκτίμησή μας είναι ότι θα είναι ακόμα πιο αποδοτική και επιχειρηματικά προσοδοφόρα από την προηγούμενη. Οι επιχειρήσεις.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
 Τρέχουσα Διαχείριση των επιπτώσεων της κρίσης.  Στρατηγικός σχεδιασμός για τον περιορισμό των συνεπειών της.  Αντιστροφή του κλίματος στο μέλλον.
Advertisements

Athens Laboratory of Research in Marketing (A.LA.R.M.) – GLOBAL SALES BAROMETER © Νικόλαος Παναγόπουλος, PhD Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ Οικονομικό.
Σκοπός - Δράσεις του Έργου Α.Η ποσοτική και ποιοτική διερεύνηση της κατάστασης των γυναικών ερευνητριών που πασχολούνται στον Δημόσιο Τομέα Β.Η αποτύπωση.
SWOT ANALYSIS ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/ Junior Achievement Greece
Διαχείριση κινδύνων εργασιακού άγχους στο KEK INA IDEC Α.Ε. Πειραιάς, Ελλάδα gr.
Φέτος σας ευχόμαστε το «καλή χρονιά» με πιο συγκρατημένη αισιοδοξία σε σχέση με πέρσι. Τα νέα κι οι εξελίξεις στο διεθνή οικονομικό ορίζοντα τον πρώτο.
Κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Κοινωνικές Επιχειρήσεις: Η πρόκληση της εποχής μας Αthens Information Technology Απόστολος.
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Καλό Ιούλιο. Είμαστε ήδη μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας μέχρι τώρα περάσει τον καύσωνα και τις πυρκαϊές. Προσπαθούμε και είμαστε θετικοί κι αισιόδοξοι και.
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αναπτυξιακό Συνέδριο Ηπείρου 24/6/2005.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
Ελληνικές Βιβλιοθήκες Συνολική Παρουσίαση Θέσεων Ομάδα Εργασίας Δημοσίων Βιβλιοθηκών Ιανουάριος 2011.
ΟΜΙΛΟΣ ΣΥ.ΦΑ.Κ. ΤΖΙΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ FOUNDATION FOR ECONOMIC & INDUSTRIAL RESEARCH INTERNATIONAL FOUNDATION.
Ε υ ρ ω π α ϊ κ ό Δ ί κ τ υ ο Ε μ π ε ι ρ ο γ ν ω μ ό ν ω ν & Τ ε χ ν ο μ ε σ ι τ ε ί α ς Μ Κ Ο www. euronet.org.gr.
Buildingpartnershipsbuildingpartnerships. η εταιρία μας •ανώνυμη εταιρία ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων •έμπειροι και καταξιωμένοι.
Talent Acquisition and Talent Management Worldwide Ιδρύθηκε το 1986 με κύρια δραστηριότητα την ανεύρεση & επιλογή ανώτερων & ανώτατων διευθυντικών στελεχών.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: η εταιρική υπευθυνότητα μακροχρόνια επένδυση
. “Η Στρατηγική Σημασία του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για την Ελλάδα της Κρίσης” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
Επιχειρηματική ιδέα Ευκαιρίες από το περιβάλλον (πόροι) Φυσικοί πόροι Ανθρωπογενείς πόροι Προσωπικές ικανότητες, δεξιότητες κλπ. ΓνώσειςΔεξιότητεςΕμπειρίεςΆλλα…
Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης Ενημέρωση για τη διαδικασία σύνταξης του νέου Προγράμματος Ανάπτυξης περιόδου 2007 – 2013 της Περιφέρειας Ανατολικής.
Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο & Επιχειρηματικότητα Αναγνωστόπουλος Χρήστος ( PhD cand ) Salford Business School.
Ο Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων Θανόπουλος Γιάννης
5ο επιστημονικΟ πεδΙο Γιανναράκης Μιχάλης Βαΐτσης Φίλιππος.
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Κεφάλαιο 8 Η νέα οικονομία 8.1 Η μετάβαση από την παλιά στη νέα οικονομία. 8.2 Η έννοια και το περιεχόμενο της νέας ψηφιακής οικονομίας. 8.3 Οι κυριότερες.
Το Οικονομικό Κλίμα και οι Αγορές Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών το Νοεμβρίου 2009 Δρ. Έλλη Παγουρτζή Πρόεδρος Δ.Σ Παρατηρητήριο για την ΚτΠ 11.
Σεπτέμβριος  Το ΕΚΤ είναι ο εθνικός οργανισμός για την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη σε θέματα επιστήμης, έρευνας και τεχνολογίας.
Ο Όμιλος International Life είναι η εξέλιξη του Γενικού Πρακτορείου Ελλάδος της ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ Ασφαλιστικής Εταιρίας RAS. Λειτουργεί από το 1956 διανύοντας.
Πρόγραμμα LEONARDO DA VINCI Έργο PREMEQ «Εφαρμογή του PREMEQ στις τράπεζες» Η περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Μαρία Τερλιξίδου.
Καλό ξεκίνημα στη νέα χρονιά. Οι προσδοκίες διαγράφονται θετικές σε διεθνές επίπεδο, το ΧΑΑ έκλεισε την προηγούμενη χρονιά σε νέα υψηλά έτους και η διαφημιστική.
Η σκέψη μας φέτος είναι η ακόλουθη: Μην το φιλοσοφείτε πολύ. Ενεργείστε, δράστε, τρέξτε, προνοείστε, με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Ας μην περιμένουμε.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο και 7 ο ΠΠ Αργυρώ Καραχάλιου Εθνικό.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΘΕΜΑ «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ» ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.  E.R.P μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα επιχειρησιακό εργαλείο ελέγχου, παρακολούθησης και συντονισμού των διαδικασιών.
Υπουργείο Εξωτερικών / Ο.Π.Α. 7 Απριλίου 2009 “Κρίσιμοι Παράγοντες Επιτυχίας των Ε.Δ.Ε. και ο Ρόλος των Ελλήνων Στελεχών” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Οικονομικό.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών σε έργα του 6ου ΠΠ στο χώρο της Υ γείας και Βιοτεχνολογίας.
Ισίδωρος Σιδερίδης Business Development Manager Microsoft Dynamics CRM Η φυσική επέκταση του MS Office.
Top of the Edge Bio-industry Consulting, Technology Transfer & Communication Services.
Αρχές του 2004, και ήδη πολλοί από εμάς ολοκλήρωσαν την ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το Εμείς με γνώμονα εσάς.
Βίκυ Σμπαρούνη Accounting & Taxation Manager ΕΒΕΑ - 14/04/2010
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΥ
Η πρόκληση για την Επαγγελματική Κατάρτιση
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων
1. ΝΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ποσοτικές Μέθοδοι στα Οικονομικά & Διοίκηση Quantitative.
Δραστηριότητες για την υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και Ερευνητών κυρίως σε Ολοκληρωμένα Έργα & Δίκτυα Αριστείας του 6ου ΠΠ στον τομέα της Υγείας και.
Ποιες είναι οι αξίες κάθε εργαζόμενου στις οποίες πρέπει να δοθεί έμφαση : την περίοδο της κρίσης
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
European Students of Industrial Engineering and Management ESTIEM ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management LG Chios.
3 ο Τ.Ε.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΘΕΜΑ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ.
Ποσοτικές Μέθοδοι στα Οικονομικά & Διοίκηση
1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ποσοτικές Μέθοδοι στα Οικονομικά & Διοίκηση Quantitative.
1 Στρατηγικό Μάνατζμεντ Τηλεπικοινωνιών Ιεράρχηση Στρατηγικής –Επίπεδα Στρατηγικής.
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Ενότητα 2: Οργάνωση-Business Plan. Διδάσκων: Γεώργιος Ασπρίδης, Επίκουρος Καθηγητής. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΜΙΛΟΣ SINGULARLOGIC Στέλιος Τζανής Business Solutions Expert
Πληροφοριακά Συστήματα Και Επιχείρηση
Θεωρία Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Συμβάλλουμε στην υγεία του πολίτη
Ιεραρχικά Επίπεδα Δικτύου Καταστημάτων
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Είμαστε ένα δίκτυο έμπειρων επαγγελματιών
8 μαθήματα κορμού 2 μαθήματα επιλογής Διπλωματική εργασία Ολοκλήρωση σπουδών: 15 μήνες.
Παρουσίαση Γραφείου Διασύνδεσης ΟΠΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Καλή δύναμη για τη νέα χρονιά. Η εκτίμησή μας είναι ότι θα είναι ακόμα πιο αποδοτική και επιχειρηματικά προσοδοφόρα από την προηγούμενη. Οι επιχειρήσεις ξανοίγονται με νέες επιτυχίες, συγχωνεύσεις και εξαγορές εντός και εκτός Ελλάδος. Οι δείκτες επιχειρηματικής αισιοδοξίας αποτυπώνουν το δυναμισμό αυτό, τόσο διεθνώς, όσο και για την ευρύτερη περιοχή μας. Εξάλλου πλέον η χώρα μας συνορεύει και οδικώς με την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την πλήρη ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Η αγορά εργασίας αντανακλά την επιχειρηματική κινητικότητα, και η ζήτηση από τις επιχειρήσεις πελάτες μας για νέα αλλά και έμπειρα στελέχη εμφανίζεται σταθερά ανοδική. Στη STEDIMA διανύουμε πλέον το 25ο εταιρικό έτος συνεχίζοντας να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο. Θερμές ευχαριστίες από καρδίας λοιπόν για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, με τις ευχές μας για μια καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες. Ιανουάριος 2007 STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., Athens  Tel:  Fax:   Π ολυεθνική FMCG : Ολοκλήρωση αξιολόγησης και υποβολής υποψηφίων για θέση Senior Brand Μanager. Πολυεθνικός όμιλος Τηλεπικοινωνιών με έδρα το Παρίσι : Ολοκληρώσαμε τη διεξαγωγή έρευνας και υπεβλήθη shortlist 6 στελεχών για τη Θέση Area Sales Director Βαλκανίων. Πολυεθνική Εμπορική Επιχείρηση/Transportation services sector : Έρευνα, αξιολόγηση και υποβολή υποψηφίων στελεχών για θέση Finance & Accounting Manager. MELLON TECHNOLOGIES A.E.B.E. : Ολοκλήρωση έρευνας με την πρόσληψη Οικονομικού Διευθυντή. Σε εξέλιξη έργο για την επιλογή και αξιολόγηση στελεχών για τη θέση Εμπορικού Διευθυντή Προϊόντων Ομίλου. ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Α.Ε. : Ολοκληρώσαμε την έρευνα και αξιολόγηση υποψηφίων για μια σειρά υψηλόβαθμων στελεχών της επιχείρησης. Επελέγησαν : Export Business Development Manager, Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου, Διευθυντής Λογιστηρίου, ενώ ήδη έχουν πλήρως ενσωματωθεί στην επιχείρηση ο Εμπορικός Διευθυντής Ομίλου και ο Marketing Manager Ελλάδος. Θυγατρική Ελληνικού Πολυεθνικού Τραπεζικού Οργανισμού : Ολοκλήρωση έρευνας με την πρόσληψη Διευθυντή Marketing. Σε εξέλιξη έργο για την επιλογή και αξιολόγηση στελεχών για τις θέσεις Εμπορικού Διευθυντή και Senior Banking Sales Executives. Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος : Αξιολόγηση και υποβολή υποψηφίων στελεχών και ολοκλήρωση της έρευνας με την πρόσληψη για τη θέση Διευθυντή Οικονομικών Μελετών. TG WAYS Α.Ε. : Αξιολόγηση και υποβολή στελεχών για τη θέση Business Development Engineer. Αξιολόγηση - Στελέχωση - Οργάνωση

Ιανουάριος 2007 STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., Athens  Tel:  Fax:   Understanding Entrepreneurship, A Research and Policy Report by the Kauffman Foundation, 2005, Κοινωνική Νοημοσύνη, Η νέα επιστήμη των ανθρώπινων σχέσεων, Daniel Goleman, Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, 2006 Developing Leaders, The Harvard Business Review paperback series, Harvard Business School Press 2004 Συνεχής Διαδικτυακή Έρευνα Νέων Εργαζομένων στο site της Stedima στο διαδίκτυο, Τα επικαιροποιημένα αποτελέσματα του 1ου έτους δημοσιεύθηκαν στο ένθετο EXECUTIVE της Ναυτεμπορικής, καθώς και στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Έρευνα Αποδοχών Διευθυντών Logistics Έρευνα Αποδοχών Οικονομικών Διευθυντών Έρευνα αποδοχών Κορυφαίων Γραμματέων Εισήγηση στο Συνέδριο του Athens GSM/ Nottingham Trent University με θέμα την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της Δημόσιας Υγείας : Επιλογή Διοικητών στη Δημόσια Υγεία. Εισήγηση στο 1ο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants στο Med & Business, της εφημερίδας ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ : Αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στη δημόσια υγεία. Πρώτα από όλα οικοδομήστε την εμπιστοσύνη. στην Οικονομική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ποικιλία καθηκόντων και περισσότερες ευκαιρίες ανέλιξης αναζητούν οι νέοι στην εργασία στο ένθετο EXECUTIVE της Ναυτεμπορικής :  Κανόνες ηθικής και δεοντολογίας στην επιλογή και αξιολόγηση στελεχών και επιχειρήσεων  Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού σε περιόδους συγχωνεύσεων και εξαγορών επιχειρήσεων Συμμετοχή τον Ιούνιο που πέρασε στο διεθνές συνέδριο του EESN - EUROPEAN EXECUTIVE SEARCH NETWORK στη Βαρκελώνη. Η STEDIMA είναι αποκλειστικός Εταίρος για την Ελλάδα του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού δικτύου Executive Search Consultants με 70 γραφεία σε πάνω από 30 χώρες.