Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένας άντρας μέσα σε ένα αερόστατο συνειδητοποιεί ότι έχει χαθεί
Advertisements

Επικοινωνίας χωρίς όρια ! Η εποχή της... a …ντριννν a.
Αν και δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να ‘προσφέρω’ κάτι στην πολιτική της χώρας μου, της Ευρώπης, και της παγκοσμιοποίησης, θα το προσπαθήσω κι ότι βγει. Δεν.
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
«O αλυσοδεμένος ελέφαντας.» Του Χόρχε Μπουκάι.
Η ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
Κανόνες χρήσης του Διαδικτύου για μαθητές
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Πίστες. Συνεχίζουμε … ακάθεκτοι το λάδωμα; Κύριε Υπουργέ, Κύριοι συνάδελφοι  Το 2000 αγόρασα καινούργιο εκπαιδευτικό αυτοκίνητο. Είχε από την εταιρία.
Πρώτη γραμμή. Κύριε Υπουργέ του ΥΜΕ Ποιος από εσάς πίστευε ότι θα γίνονταν μία τόσο μεγάλη επανάσταση, μάλιστα ‘γραφειοκρατικής’ μορφής; Αναίμακτα; Όποιο.
Θα μπορούσε στην φωτογραφία, αν δεν φαίνονταν ο φοίνικας, να ήταν ένας άλλος πλανήτης, χωρίς περιβάλλον για ανθρώπινη ζωή;; Λέμε: Ένας κούκος δεν φέρνει.
Ο ΓΑΤΟΣ ΣΙΑΜ & ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Επαναστάσεις.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Τα παράδοξα των καιρών μας
ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ Κ ΕΊΜΕΝΑ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Λ ΟΓΟΤΕΧΝΊΑΣ Μ ΑΡΊΑ Μ ΟΥΡΚΟΚΏΣΤΑ Τ ΜΉΜΑ Α'2 Το σοφό σπουργίτι.
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
Η κατάσταση στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών:
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Να σκέπτεσαι και... να ενεργείς Η διαφορά μεταξύ φτωχών και πλούσιων χωρών δεν έγκειται στην ηλικία της χώρας.
"13 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ"
Επερχόμενες εκλογές Σήμερα 9/3/12. Έρχονται και… οι εκλογές. Μήπως θα μπορούσε κάποιος, να μου πει, τι πρέπει να κάνω; Πρώτα απ’ όλα, δεν ξέρω κι ούτε.
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
17 Ν ΟΕΜΒΡΗ χρόνια μετά Τα πέτρινα χρόνια ( )
Θρησκευτικά Γ΄ Γυμνασίου.
 Αν θέλουμε να πούμε για οικονομία  ας μην εννοούμε την παρανομία  κι ούτε να εννοούμε την κατανάλωση  ίσως η λέξη προέρχεται από την ‘άλωση’ Ορίστε.
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
Εγκέφαλος Τι σημαίνει εγκεφαλικός; και τι ανεγκέφαλος;
Διάβολος Παράδεισος Ο παράδεισος και τα διαβολάκια.
QUIZ Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Ένα άτομο σου λέει πως είναι η Μαρία και ότι θέλει τον κωδικό σου για να σου κάνει νέο ρεκόρ στο παιχνίδι. Τι κάνεις??
ΑΙΣΧΟΣ 2. Από την μία θέλουμε παγκοσμιοποίηση, κι από την άλλη δεν μπορούμε να συμβιβάσουμε τις παγκόσμιες ακραίες καταστάσεις!! Γίνεται έτσι παγκοσμιοποίηση;;
1. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. 2. Ο χαρακτήρας σου. Ο χαρακτήρας σου 3. To μ π ουφάν.
Γιατί και πως μετακινούνται οι άνθρωποι της Εποχής του Χαλκού;
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
Εξάρτηση των ανθρώπων από την ενέργεια
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Νέα μέτρα. Έλληνα, πως μας καταντήσανε; μας κοροϊδεύουν, και πλουτίσανε όλο για νέα μέτρα θέλουν να μας πουν με σκοπό πάντα, να μας ταλαιπωρούν!!
Ως τώρα ασχοληθήκαμε με τα μεγέθη Μήκος (L) Εμβαδόν (S) και Όγκο (V) Με τη μέτρηση τους μπορέσαμε να απαντήσαμε σε ερωτήματα σαν τα παρακάτω: Πόσο μακριά.
Αγαπημένο μου παιδί....
Β΄ τάξη Θεωρητική κατεύθυνση Συμπεράσματα και Εντυπώσεις Υπεύθυνη καθηγήτρια: Φ. Κυριλλίδου ΠΕ 13.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΩΝ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
Έχω κάτι … διαφορετικό??. ’διαφορετικός «το να είσαι …’διαφορετικός’…» 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Επιμέλεια από την εκπαιδευτικό της Στ2 τάξης: Μέλλου.
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
Βασικες Εννοιες Φυσικης Βασιλης Κολλιας Βασικές Εννοιες Φυσικής _ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
οικοσυστήματα της Ελλάδας!
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
Τα παράδοξα των καιρών μας
στο σχολικό και διαδυκτιακό εκφοβισμό
Αγαπημένο μου παιδί....
Ο Σωκρατικός διάλογος και η μαιευτική μέθοδος.
GHANDI Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
1. «Αμφιβολίας Εγκώμιον», του Νίκου Δήμου
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ. . .;
Η αναχώρηση σε παλαιότερες εποχές Οι δυσκολίες του ταξιδιού
           ΠΡΑΣΙΝΗ   ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΑΝΑΠΤΥΞΗ Μία  δυναμική  Οικονομική και Κοινωνική διέξοδος για  τους κατόχους πτυχίων.
Οικονομία και Ενέργεια - το ρεύμα της εποχής
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Αυτές οι μηχανές λειτουργούν πάντα;
Τεχνολογία και Επιστήμη
Ούρδας Ιωάννης Παιδιά ας μιλήσουμε για οικοσυστήματα Οικοσυστήματα τι είναι πάλι αυτό.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα τους, δεν κινούμε ούτε το δακτυλάκι μας. Έτσι το ‘ΑΜΑ’ είναι η κινητήριος δύναμη των Ελλήνων της Ελλάδας. Αν και η Αμερική, που είναι η κινητήριος παγκόσμια δύναμη, παραμείνει με δεκαπέντε εκατομμύρια επίσημους ανέργους, τότε προς τι η Αμερικάνικη ‘επανάσταση’ με τον έγχρωμο ηγέτη;;

Ομπάμα…άσε το άμα.. •Τι περιμένεις; να δουλέψουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες με την παλιά τους μορφή, να ξοδέψουν οι Αμερικάνοι πετρέλαιο, και να πάρει μπρος η μηχανή της οικονομίας; Αμ’ δε… •Μην περιμένεις νέα αρχή, οι κοινωνίες, οι λαοί, οι πληθυσμοί, υπάρχει μία μόνο περίπτωση να γυρίσουν πίσω. Μόνο αν τα πάντα μηδενιστούν!! •Νομίζω ότι αυτό το προσπάθησαν οι προκάτοχοί σου, κι απέτυχαν, θα κάνεις το ίδιο;

Ομπάμα…άσε το άμα.. •Βάλε τα ‘κεφάλια’ που έχεις, όχι τα διορισμένα, αλλά τα ελεύθερα, να γράψουν σενάρια για μία τουλάχιστο εικοσαετία. Να μην λάβουν υπόψη τους τον σημερινό τρόπο ζωής των ανθρώπων, αλλά πως οι άνθρωποι τότε θα πρέπει να ζούνε. •Να λάβουν όμως σοβαρά υπόψη τους, την εξέλιξη της γης, του ήλιου.. Κι όχι με βάση στατιστικές, αλλά με βάση την φιλοσοφία της ύπαρξής μας.

Ομπάμα…άσε το άμα.. Αν πιάνουμε τις γριούλες να μας φουσκώσουν.. Τότε οι νιές με το ποτό θα ξεσαλώσουν! Κι όποιον συναντούν…. θα τον σκοτώσουν!

Ομπάμα…άσε το άμα.. •Έχω την εντύπωση, ότι όλα τα σημερινά προβλήματα θα λυθούν, ακόμη και η ανεργία, αν κοιτάξουμε μπροστά, και δούμε τις ανάγκες του κόσμου του αύριο!! • ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι στατιστικές και τέτοια σχετικά. Οι άνθρωποι θέλουν πρόοδο, θέλουν ηγέτες που να πείθουν τους λαούς για την σωστή πορεία της ανθρωπότητας. •Ο σωστός ηγέτης, πρέπει ν’ ανατρέπει τις στατιστικές.

Ομπάμα…άσε το άμα.. •Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να φτιάξεις το νέο μοντέλο του Αμερικανού πολίτη. Πως τον θέλεις εργατικό; Τεμπέλη; Φαντασιόπληκτο; •Ναι, ξέρω, ως πολιτικός, πρέπει να κάνεις τα χατήρια του κόσμου, κι όχι ότι θέλεις εσύ. •Οι εποχές αλλάξανε, αν και πάντα οι άνθρωποι ήθελαν αλλαγές, τώρα, χωρίς σημαντικές κι αποφασιστικές αλλαγές, η ανθρωπότητα βουλιάζει!! Όλα τα προηγούμενα μοντέλα είναι ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ!!

Ομπάμα…άσε το άμα.. Όλα τα προηγούμενα μοντέλα, είναι ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ!! Γι’ αυτό τουμπάρουνε, απελπισμένα!!

Ομπάμα…άσε το άμα.. •Όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε τη λύση. Έτσι κι εγώ. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζήσουν όπως ορίζει η φύση. •Φυσικές τροφές, κι αν είναι δυνατόν ο καθένας να τις παράγει μόνος του, να ζει στη φύση, και οι σημερινές κατοικίες στους ουρανοξύστες, να μετατραπούν σε απέραντα χωριά, κι αν είναι δυνατόν σε κινούμενα σπίτια.

Ομπάμα…άσε το άμα.. •Αν πρόκειται όμως, την φυσική ζωή να την εννοήσουμε ως φτώχια και κρεοπωλεία εδάφους… ας λείπει το βύσσινο!!

Ομπάμα…άσε το άμα.. •Όχι μόνο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την εξέλιξη της φύσης, αλλά να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. •Αν πρέπει να λιώσουν οι πάγοι επειδή πρέπει ν’ αλλάξει σχήμα η γη, θα πρέπει να βοηθήσουμε, και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της ανθρωπότητας!

Ομπάμα…άσε το άμα.. •Έστω κι αν η ανθρωπότητα πειθαρχήσει, με διάφορες μορφές τρομοκράτησης, όπως οι αρρώστιες, η δήθεν έλλειψη νερού, τα πυρηνικά, ο πόλεμος και τόσα άλλα, η μορφή αυτή αργεί να έρθει, κι αφού είναι αναγκαστική, είναι κατά κανόνα αποτυχημένη, εκτός του ότι ο κάθε ψευτοηγέτης κάνει επίδειξη ισχύος. •Στα νέα όμως μοντέλα, πείθετε ο άνθρωπος, και πειθαρχεί, και φυσικά φέρνει θετικό αποτέλεσμα!!

Ομπάμα…άσε το άμα.. Όχι πια τέτοιες κατασκευαστικές φιλοσοφίες! Τα μεγαθήρια, μόνο για τον αέρα και το διάστημα Και μόνο με την ατελείωτη ηλιακή ενέργεια!