Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Αν θέλουμε να πούμε για οικονομία  ας μην εννοούμε την παρανομία  κι ούτε να εννοούμε την κατανάλωση  ίσως η λέξη προέρχεται από την ‘άλωση’ Ορίστε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Αν θέλουμε να πούμε για οικονομία  ας μην εννοούμε την παρανομία  κι ούτε να εννοούμε την κατανάλωση  ίσως η λέξη προέρχεται από την ‘άλωση’ Ορίστε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1  Αν θέλουμε να πούμε για οικονομία  ας μην εννοούμε την παρανομία  κι ούτε να εννοούμε την κατανάλωση  ίσως η λέξη προέρχεται από την ‘άλωση’ Ορίστε και η άνωση!! Τόσο ψηλά!!

2  Οικονομία πάνω απ’ όλα σημαίνει  ότι δεν δίνουμε, είμαστε δεμένοι  κι αν ο όρος δεν έχει ούτε φαντασία  μας βουλιάζει, και η ατιμωρησία. Είναι δεμένοι

3  Τα τελευταία κυρίως χρόνια  πρέπει να τρέχουμε για ώνια  να στηρίξουμε την οικονομία  αντιστρέφοντας την φιλοσοφία Μετέφερε ώνια και…

4  Θυμάμαι για το θέμα σχετικά  ότι πάντα έπρεπε αναγκαστικά  να σφίγγουμε κι άλλο το ζωνάρι  μη μας σηκώσει ο διάβολος και μας πάρει!! Αυτός δεν είχε ζωνάρι και πέταξε σχεδόν γυμνός!!

5  Δεν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό οικονομικό  υπάρχει πρόβλημα τρομακτικό  ο λαός πρέπει πάντα να τρομάζει  κι όπως τον ελέγχουν να φωνάζει Τους κάνουν πρόβα τρόμου!!

6  Πότε οι λαοί έζησαν χωρίς τον τρόμο;  πότε κέρδισαν χωρίς να βγουν στο δρόμο;  ακόμη και όταν πάμε στην εκκλησία  δίνουν μόνο στη μεταθανάτια ζωή αξία!!

7  Δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω  πως με τον πλούτο τής γης τον μεγάλο  και με τόση κατανάλωση ενέργειας  οι άνθρωποι πρέπει να ζούνε την ζωή της ανέχειας!! Ή, της ψεύτικης!!

8  Όλα, μα όλα, είναι θέματα διοίκησης  αν όμως φέρονται, με μορφή εκδίκησης  οδηγούν τους πάντες στην τρομοκρατία  και νομίζουν ότι έτσι, κάνουν οικονομία!! Πόσο εύκολη είναι η τρομοκρατία Και πόσο δύσκολη η οικονομία!!

9  Δεν θα μπορέσουν έτσι την γη να κυβερνήσουν  και την περιστροφή της, ανάποδα να την γυρίσουν  αν δεν προχωράμε με τη ροή τη φυσική  θα πεθάνουμε απ’ το φαί, ή νηστικοί!! Νομίζουν ότι έχουνε Την γη στη χούφτα τους Και θα την γυρίσουν ανάποδα!!


Κατέβασμα ppt " Αν θέλουμε να πούμε για οικονομία  ας μην εννοούμε την παρανομία  κι ούτε να εννοούμε την κατανάλωση  ίσως η λέξη προέρχεται από την ‘άλωση’ Ορίστε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google