Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρώτη γραμμή. Κύριε Υπουργέ του ΥΜΕ Ποιος από εσάς πίστευε ότι θα γίνονταν μία τόσο μεγάλη επανάσταση, μάλιστα ‘γραφειοκρατικής’ μορφής; Αναίμακτα; Όποιο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρώτη γραμμή. Κύριε Υπουργέ του ΥΜΕ Ποιος από εσάς πίστευε ότι θα γίνονταν μία τόσο μεγάλη επανάσταση, μάλιστα ‘γραφειοκρατικής’ μορφής; Αναίμακτα; Όποιο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρώτη γραμμή

2 Κύριε Υπουργέ του ΥΜΕ Ποιος από εσάς πίστευε ότι θα γίνονταν μία τόσο μεγάλη επανάσταση, μάλιστα ‘γραφειοκρατικής’ μορφής; Αναίμακτα; Όποιο κόμμα κι αν κέρδιζε κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα έπρεπε και πάλι να πιστέψουμε ότι πρόκειται για ‘επανάσταση’ Ίσως χωρίς να το καταλάβετε, βρεθήκατε αρχηγοί αυτής της επανάστασης. Όποιος κιοτέψει…….. Ξέρετε…..

3 Στο θέμα οδήγηση, ύστερα από πόσο καιρό θα επέμβετε; Αν δεν φέρετε αποτέλεσμα, και το κάνετε απλώς για τους τύπους, όπως συνήθως τόσα χρόνια γίνεται, καλύτερα να πάτε σπίτι σας, η κατάσταση,, δεν,, πάει,, άλλο,, κάτω,,!!

4 Επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ: Καλή, και γρήγορη επιτυχία!!

5 Τελικά, τι έγινε ρε παιδιά;; Δεν ξεκουραστήκατε ακόμα από τον προεκλογικό αγώνα; Ξέρετε πόσοι μήνες πέρασαν; Θα κουνήστε καθόλου το δακτυλάκι σας; Σας παρακάλεσα και σας παρακαλώ με πολλούς τρόπους. Και τώρα σας ενημερώνω ότι θα γίνω πολύ πιο επιθετικός. Πρέπει να δουλέψετε Κι όχι να μας δουλέψετε Πρέπει να….. δουλέψουμε!! Μήπως βρίσκεστε στο Βόρειο πόλο διακοπές; Σήμερα 16/2/10 Φωτογραφία

6 Αν τελικά δεν μπορείτε να εμφανίσετε έργο, εμφανίστε τουλάχιστο πρόσωπο!! Όταν οι πολιτικοί γίνουν τόσο καθαροί και τόσο στοργικοί στους πολίτες… ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!

7  Όταν θέλει η πολιτεία, πιάνει και τα ιπτάμενα σκουλήκια στον αέρα!!

8 Κι όταν δεν θέλει, περιμένει δήθεν Επιθετική, με ανοιχτό το στόμα!!

9  Ήρθατε ως πουλί πετάμενο  Και τώρα θέλετε ούριο άνεμο  Να σπρώξει….. το ποδήλατό σας!! Σήμερα 17/3/2011

10 Συγχαρητήρια  Τελικά, βρίσκεστε ακόμη σε διακοπές;  Πόσο βλάκας ήμουνα κι εγώ, που πίστευα, ότι μόλις βγείτε στην διακυβέρνηση της χώρας, τις πρώτες 100μέρες όπως λέγατε, θα κάνατε λέγατε, τόση επανάσταση, όση τουλάχιστο έκανε ο κόσμος και σας επέλεξε!!  Πόσο χαζοί είμαστε κατά κανόνα, που σας πιστεύουμε!!

11  Όσο κινείτε η γη, δεν υπάρχει ανεργία  Επί τέλους, διώξετε τους κλέφτες!  Αλλάξτε νοοτροπία. Οι περισσότεροι πολιτικοί που βρίσκονται 25-30χρόνια στη βουλή, ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν, τι θέλουν τώρα.  Οι περισσότεροι κοματάρχες, να μην πω και τα κοματόσκυλα, παρά τις εξαγγελίες καθαρότητας, όλοι έχουν βολευτεί, και μετά τις τελευταίες εκλογές διορίστηκαν!! Όσο για τα ‘μεγάλα’ ονόματα; Αυτά, παρότι δεν εκλέχτηκαν … αυτοαναβαθμίστηκαν!!

12 Ξεπέζεψε μεγάλε!!!

13  Ρόδα στην ρόδα ρόδιασε  Μεσημέριασε, και βράδιασε, και το στομάχι μου άδειασε!!  Δεν θα μπορώ να κοιμηθώ  Ξεροκόμματα στον ύπνο μου να δώ!!..

14  Πάντως, νομίζω, έτσι απλά, ότι θα πρέπει να επαναφέρετε τη δραχμούλα, να κλείσετε τα Ελληνικά σύνορα, αφού έτσι κι αλλιώς έχουμε ελάχιστες εξαγωγές, και να κοιτάξουμε το σπίτι μας!!  Να κοιτάξουμε πως θα δουλέψουμε, κι όχι πως θα σταματήσουμε όλες τις δουλειές.  Απορώ: πως περιμένετε να ξεχρεωθούμε, όταν όλος ο κόσμος δεν δουλεύει; Όταν η μία δουλειά κλείνει μετά την άλλη;  Πάψτε να φέρεστε ως πουλημένοι, πέστε την αλήθεια στον κόσμο, δώστε μας δουλειά!!

15  Αν υπήρχε Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τις τεράστιες υποσχέσεις τόσων ετών, δεν θα υπήρχε κανένα οικονομικό πρόβλημα.  Είναι δυνατόν, στην ένωση των περισσότερων και αρχαιότερων χωρών του πλανήτη, να κινδυνεύουν κάποιες χώρες από την επίθεση κάποιων κερδοσκόπων;  Είναι δυνατόν, η τεχνολογία να προχωράει τόσο μπροστά, ο πλούτος να είναι τεράστιος, και οι άνθρωποι της χώρας μας, της ηπείρου, του πλανήτη, να πεθαίνουν από την πείνα;

16 Ένα Λαϊκούλη ποδηλατάκι Ίσως Είναι Καλύτερο!!!

17  Δεν βρίσκεστε στις πρώτες 100μέρες, κοντεύετε τις 700!!  Δεν έχω σκοπό να με πελαγώσετε, στις γενικές πολιτικές φιλοσοφίες, θ’ ασχοληθώ αποκλειστικά με τα δικά μου επαγγελματικά!!  Τι τελοσπάντων κάνατε; Και τι σκοπεύετε να κάνετε; Ν’ αυξήσετε το λάδωμα;

18 Κι εδώ πολύ ψηλά είσαι μεγάλε!!..και πάλι ρόδα στη ρόδα!!!

19 Βρε αθεόφοβοι!!  Ο πρωθυπουργός της χώρας, ποιος θα μπορούσε να είναι πιο υπεύθυνος σ’ ετούτη τη χώρα; βγαίνει στα μέσα ενημέρωσης, και ανακοινώνει για το ‘μέσον’ του διπλώματος  Δεν φτάνει ο ήχος των όσων λέει ούτε στα αυτιά του;  Κι αν έχει πρόβλημα στ’ αυτιά του, δεν τον ακούει κανένας υπουργός; κανένας κρατικός λειτουργός;

20 Έτσι και πέσεις από εκεί!!! Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλος στις Ύδρας τα στενά αίμα και δάκρυ πίνει!!!

21 Έρχεται!!! Μάλιστα…. ξεσαμάρωτο!!! Εκτελούνται μεταφοραί

22 Κρίμα!!... Κάηκε κι αυτό


Κατέβασμα ppt "Πρώτη γραμμή. Κύριε Υπουργέ του ΥΜΕ Ποιος από εσάς πίστευε ότι θα γίνονταν μία τόσο μεγάλη επανάσταση, μάλιστα ‘γραφειοκρατικής’ μορφής; Αναίμακτα; Όποιο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google