Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Advertisements

Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με το Attendant.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με άμεσα μηνύματα και παρουσία.
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση στην εφαρμογή Ομάδων Ανταπόκρισης.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Microsoft® Lync™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με διασκέψεις και συνεργασία
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με το Web App.
Support.ebsco.com Αναζήτηση Business Source στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Δημιουργία λογαριασμού .
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου. Home Page : Αρχική Σελίδα Για να την αλλάξουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία: 1.Tools 2.Internet Options 3.General (καρτέλα),
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με ήχο και βίντεο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ (EXCEL)
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση βοήθειας Επίπεδο γνώσεων:
4o Μάθημα.
IT-SKILLS Διάλεξη Παρουσιάσεις (PowerPoint)
Βάσεις Δεδομένων Μάθημα 4.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Εργασία με παράθυρα.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
«Υλοποίηση παρουσίασης στo PowerPoint»
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ DNS SERVERS ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ  Παράνομο περιεχόμενο  Περιεχόμενο βίας ή άλλες.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Microsoft Excel 4.3 Διαχείριση Φύλλων Εργασίας Κίκα Χρυσοστόμου.
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Microsoft® Office PowerPoint® Εκπαίδευση 2007
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office Excel® 2007
Microsoft® Office Excel® 2007
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Εκπαίδευση στον Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Ανακαλύψτε τη δύναμη των προσαρμοσμένων διατάξεων
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Αρχεία και φάκελοι.
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΕ03
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Δημιουργία πλάνου καθισμάτων
θέμα δήλωση Γραφικό SmartArt με εικόνες σε κόκκινο φόντο
Τίτλος εκπαιδευτικής παρουσίασης
Δεν μπορείς να βασίσεις τη φήμη σου σε αυτό που σκοπεύεις να κάνεις.
Δημιουργία πλάνου καθισμάτων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους

Στόχοι Σε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων, θα μάθετε πώς πραγματοποιούνται τα παρακάτω: •Ρύθμιση της πρόσβασης πληρεξουσίων με τη χρήση του Outlook •Ρύθμιση της πρόσβασης πληρεξουσίων στο Lync •Προγραμματισμός μιας ηλεκτρονικής σύσκεψης για λογαριασμό του προϊσταμένου σας •Προετοιμασία για άμεση σύσκεψη για λογαριασμό του προϊσταμένου σας •Εκκίνηση μιας κλήσης διάσκεψης για λογαριασμό του προϊσταμένου σας

Ρύθμιση της πρόσβασης πληρεξουσίων με τη χρήση του Outlook Κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία και, κατόπιν, κάντε κλικ στις Επιλογές. 2.Κάντε κλικ στις Επιλογές. 3.Στο παράθυρο Επιλογές, κάντε κλικ στην καρτέλα Πληρεξούσιοι. 4.Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη και, κατόπιν, πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου που θέλετε να καθορίσετε ως πληρεξούσιό σας. 5.Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη και κατόπιν στο κουμπί ΟΚ. 6.Στο παράθυρο διαλόγου Δικαιώματα πληρεξουσίου, στην επιλογή "Ημερολόγιο", επιλέξτε δικαιώματα Συντάκτη. 7.Για να στείλετε ένα μήνυμα και να ειδοποιήσετε τον πληρεξούσιο για την αλλαγή των δικαιωμάτων, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Να σταλεί αυτόματα ένα μήνυμα στον πληρεξούσιο που θα περιγράφει τα δικαιώματα αυτά. 8.Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Σημείωση: Αυτά τα βήματα πρέπει να εκτελούνται από τον προϊστάμενο. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ρύθμιση της πρόσβασης πληρεξουσίων με τη χρήση του Outlook Κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχείο. 2.Επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού και, στη συνέχεια κάντε κλικ στο στοιχείο Πρόσβαση πληρεξουσίων. 3.Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. 4.Πληκτρολογήστε το όνομα του προσώπου το οποίο θέλετε να ορίσετε ως πληρεξούσιο. 5.Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη και κατόπιν στο κουμπί ΟΚ. 6.Στο παράθυρο διαλόγου Δικαιώματα πληρεξουσίου, στην επιλογή "Ημερολόγιο", επιλέξτε δικαιώματα Συντάκτη. 7.Για να στείλετε ένα μήνυμα και να ειδοποιήσετε τον πληρεξούσιο για την αλλαγή των δικαιωμάτων, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Να σταλεί αυτόματα ένα μήνυμα στον πληρεξούσιο που θα περιγράφει τα δικαιώματα αυτά. 8.Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Σημείωση: Αυτά τα βήματα πρέπει να εκτελούνται από τον προϊστάμενο. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ρύθμιση της πρόσβασης πληρεξουσίων στο Lync 1.Ανοίξτε το Microsoft Lync. 2.Κάντε κλικ στο βέλος προς τα κάτω, δίπλα στο κουμπί "Επιλογές", κάντε κλικ στην επιλογή "Εργαλεία" και κατόπιν κάντε κλικ στις "Ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων". 3.Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία των μελών της ομάδας πληρεξουσίων και, κατόπιν, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη για επιλογή των πληρεξουσίων. Σημείωση: Αυτά τα βήματα πρέπει να εκτελούνται από τον προϊστάμενο. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Προγραμματισμός για λογαριασμό του προϊσταμένου σας 1.Ανοίξτε το Outlook και εντοπίστε το ημερολόγιο του προϊσταμένου σας. 2.Επιλέξτε μια ώρα και, κατόπιν, κάντε κλικ στο στοιχείο Νέα ηλεκτρονική σύσκεψη (στο Outlook 2010) ή στο στοιχείο Ηλεκτρονική σύσκεψη (στο Outlook 2007) στη γραμμή εργαλείων του Outlook. 3.Όταν ανοίξει η πρόσκληση, παρατηρήστε ότι η διεύθυνση URL της σύσκεψης περιέχει το ψευδώνυμο του προϊσταμένου σας. 4.Επίσης, παρατηρήστε ότι το όνομα του προϊσταμένου σας υπάρχει στο πεδίο Σε κοινόχρηστο φάκελο, στο κάτω μέρος της πρόσκλησης. 5.Πληκτρολογήστε ένα θέμα και προσθέστε τους προσκεκλημένους. Ψευδώνυμο προϊσταμένου Κοινόχρηστος φάκελος Επιλέξτε ώρα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Προσαρμογή των επιλογών της σύσκεψής σας Αλλάξτε τις προεπιλεγμένες επιλογές της σύσκεψης. 1.Κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογές σύσκεψης στην κορδέλα του Outlook, για να προσαρμόσετε τις επιλογές Επίπεδο πρόσβασης, Παρουσιαστές, και Ήχος. 2.Όταν ανοίξει το παράθυρο Επιλογές σύσκεψης, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο στοιχείο Προσαρμογή πρόσβασης και παρουσιαστών για αυτήν τη σύσκεψη. 3.Στην ενότητα Πρόσβαση και παρουσιαστές, κάντε τις επιλογές που θέλετε. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Απομνημόνευση ρυθμίσεων για αποθήκευση των επιλογών ως προεπιλογές για τον προϊστάμενό σας. 4.Όταν ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό της σύσκεψης, στείλτε την πρόσκληση στους συμμετέχοντες. Επιλογή παρουσιαστών Πρόσκληση στους συμμετέχοντες Σημείωση: Η πρόσκληση περιλαμβάνει το όνομά σας, το όνομα του προϊσταμένου σας και τις πληροφορίες της σύσκεψης, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης της σύσκεψης και των πληροφοριών ήχου. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Άμεση σύσκεψη για λογαριασμό του προϊσταμένου σας Για εκκίνηση μη προγραμματισμένης σύσκεψης με τη χρήση της εντολής Άμεση σύσκεψη, κάντε τα παρακάτω: 1.Ανοίξτε το Microsoft Lync, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές και, κατόπιν, κάντε κλικ στο Άμεση σύσκεψη. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην επιλογή Άμεση σύσκεψη στη γραμμή μενού. 2.Επιλέξτε Για. 3.Ανοίγει μια ηλεκτρονική σύσκεψη για τον προϊστάμενό σας. 4.Κάντε κλικ στο μενού Άτομα και προσκαλέστε τον προϊστάμενό σας και όποιες άλλες επαφές. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Συμμετοχή στην άμεση σύσκεψη Τα άτομα που προσκαλείτε στη σύσκεψη λαμβάνουν μια ειδοποίηση και μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας κλικ σε αυτήν. Αναδυόμενη πρόσκληση Σύνδεση στη σύσκεψη Συνδεδεμένοι συμμετέχοντες ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

1.Ανοίξτε το Microsoft Lync και επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να συμμετέχουν στην κλήση διάσκεψης. Σημείωση: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL, για να επιλέξετε πολλαπλές επαφές. 2.Κάντε δεξί κλικ στην επιλογή και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο στοιχείο Έναρξη κλήσης διάσκεψης. 3.Επιλέξτε Για. 4.Επιλέξτε Lync ή τον αριθμό που θα χρησιμοποιηθεί για την έναρξη της κλήσης διάσκεψης. Εκκίνηση μιας κλήσης διάσκεψης για λογαριασμό του προϊσταμένου σας ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ανασκόπηση Αυτός ο κύκλος μαθημάτων κάλυψε τα παρακάτω θέματα: •Ρύθμιση της πρόσβασης πληρεξουσίων με τη χρήση του Outlook •Ρύθμιση της πρόσβασης πληρεξουσίων στο Lync •Προγραμματισμός μιας ηλεκτρονικής σύσκεψης για λογαριασμό του προϊσταμένου σας •Προετοιμασία για άμεση σύσκεψη για λογαριασμό του προϊσταμένου σας •Έναρξη μιας κλήσης διάσκεψης για λογαριασμό του προϊσταμένου σας ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ © 2010 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Τα Microsoft, Exchange ActiveSync, Excel, Lync, Outlook, PowerPoint, SharePoint, SQL Server, Windows, Windows Live, Windows Mobile, Windows Server και άλλα ονόματα προϊόντων είναι ή μπορεί να είναι σήματα κατατεθέντα ή/και εμπορικά σήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και άλλες χώρες/περιοχές. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και αντιπροσωπεύουν την τρέχουσα άποψη της Microsoft Corporation κατά την ημερομηνία αυτής της παρουσίασης. Επειδή η Microsoft πρέπει να ανταποκριθεί στις συνθήκες της αγοράς που αλλάζουν, οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει να ερμηνευθούν ως δέσμευση από την πλευρά της Microsoft και η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται μετά την ημερομηνία αυτής της παρουσίασης. Η MICROSOFT ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ, ΕΜΜΕΣΗ Ή ΘΕΣΜΙΚΗ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.