Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σ.Π.Ε.Κ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΥΡΟΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟ ΜΑΛΛΙΟΣ.
Advertisements

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
Παπαπέτρου Στέλιος Βασιλείου Έλενα Γκλιάου Μαρία Κυριάκου Κυριακή
‘’ Η ιστορία των μηχανών και η συμβολή τους στην ανάπτυξη των κοινοτήτων και στη βελτίωση του επιπέδου ζωής (ευρεσιτεχνίες, εφευρέσεις, ρύπανση) ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ.
Ατομικό έργo Προτάσεις για τη διδασκαλία του μαθήματος στην Α! τάξη
(ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ)
Εξυπνο-πρασινο σπιτι Στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε την ερευνητική εργασία-project οδηγηθήκαμε σε κάποια συμπεράσματα σε ότι αφορά τι ακριβώς.
ΠΡΑΣΙΝΟ-ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ.
IEE/09/ SHEEP - A Schools' panel for High Energy Efficiency Products Οδηγίες για Μείωση της Κατανάλωσης Ενέργειας.
Add Text Η πιθανή συμβολή των ασύρματων και κινητών επικοινωνιών στην μείωση της αστυφιλίας Κωνσταντίνος Φούσκας Γεώργιος.
Ατομικό έργο Προβληματισμοί και προτάσεις για τη διδασκαλία του μαθήματος Γιάννης Τούρλος, ΠΕ 17 Ηλεκτρολόγος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών.
Κεφάλαιο 3: Το ενιαίο ρυθμιστικό και νομικό πλαίσιο. 3.1 Η έννοια και το περιεχόμενο του ενιαίου ρυθμιστικού πλαισίου. 3.2 Η αναγκαιότητα δόμησης του.
Peer-to-Peer Systems Ευθυμία Ρόβα Βίκυ Τζιοβάρα Μαρία Χριστοδουλίδου.
Μικροί μας φίλοι, Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είναι μια υπηρεσία που φροντίζει για την ασφάλειά σας σε περίπτωση που συμβαίνει μια καταστροφή.
Ανθρώπινα Δικαιώματα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Τί είναι η σειρά προϊόντων Easy Line
3 2 1 ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011 (Μέρος 1 ο )
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
Ηλεκτρονικά και Τεχνολογία Ελέγχου
3 2 1 ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011 (Μέρος 1 ο )
Στόχοι: Ο μαθητής να: (α) αναγνωρίζει τα βασικά μέσα απόζευξης, διακοπής και προστασίας των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. (β) αναφέρει και εκτιμά τους κινδύνους.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
Πανηγύρι Επιστήμης Παρουσίαση για γονείς
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠO ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ, ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Τεχνολογία Α΄ Γυμνασίου
Ανάδειξη της σχέσης Κοινωνίας, Τεχνολογίας και Φυσικών Επιστημών.
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
Καλώς ορίσατε στη 2 η εκδήλωση στη 2 η εκδήλωση για τις για τις Φυσικές Επιστήμες.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ECODRIVING. Έξυπνος τρόπος οδήγησης ο οποίος συμβάλλει: –στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου –στη μείωση των εκπομπών ρύπων και αερίων.
ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 4ου & 22ου ΔΗΜ. ΣΧ. ΕΥΟΣΜΟΥ
Στόχοι: Ο μαθητής να μπορεί να: (α) Αναφέρει την αρχή λειτουργίας του ανιχνευτή κίνησης (β) Αναφέρει τα μέτρα ασφάλειας κατά την εγκατάσταση του του ανιχνευτή.
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Άραγε το αυτοκίνητο είναι χρήσιμο…….. … ή επιβαρύνει μόνο το περιβάλλον και δεν το χρειαζόμαστε.
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Εργασία του/της…...
ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ Π. Π
KINHTO.
ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ PROJECT ΤΜΉΜΑ Α2 ΣΔΕ Καρδίτσας – Παράρτημα Σοφάδων 2014 – 2015.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ A’ ΤΑΞΗ - Β’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2Ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ
Διαχειριστείτε έξυπνα τη Reception σας και δημιουργήστε στο χώρο αναμονής του καταστήματός σας ένα ευχάριστο περιβάλλον με σωστή και άμεση εξυπηρέτηση!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
Π ΟΛΙΤΙΚΉ Π ΑΙΔΕΙΑ Α’ Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. 1 Καζάκου Γεωργία, ΠΕ09 Οικονομολόγος.
Υγραεριοκίνηση: Το τελευταίο διάστημα, στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση. Ουσιαστικά, αποτελεί μια περιβαλλοντική πρόταση, που εκτός.
Γνωρίζετε ότι για την ασφάλειά σας οι συσκευές θέρμανσης που λειτουργούν με στερεά καύσιμα πρέπει να φέρουν σήμανση CE; Η σήμανση CE εγγυάται: την προσωπική.
Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Από τους: Ανδριανάκη Ελευθέριο Και Κούλη Μαρίνο.
Συμβουλευτική ΑμΕΑ Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ή Αναπηρία; Άτομα με Ειδικές Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Ανάγκες.
Ηλεκτρονική Διαχείριση & Αρχειοθέτηση Εγγράφων
OASIS PALACE.
ΜΕΣΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΧΟΙ: Ο μαθητής να: (α) αναφέρει τους κινδύνους από τη χρήση του.
Anytime, anywhere Εξοικονομεί έως και 30% στις δαπάνες θέρμανσης.
AMSTERDAM-SMART GRID CASE STUDY
3.
Ta μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή μας
χωρίς δίκτυο ? δύσκολη ανταλλαγή αρχείων
Η Δύναμη Του Εθελοντισμού
14ο Δημοτικο Σχολείο Ιλιου
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚ.ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Υπηρεσίες Διαδικτύου.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ Ελισάβετ Κατσαούνη Ανδριάνα Κοιλιά
γραφείο Ταξιδιωτικό Ταξιδιωτικό γραφείο
Πολιτική Παιδεία Α’ Λυκείου Διδάσκων: Κοψιδάς Οδυσσέας
Θεωρία Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Μελέτη μιας κίνησης με χρήση λογισμικού διερεύνησης
Υλικό/ Αρχιτεκτονική Η/Υ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Β1
του διαδικτύου Η ασφάλεια ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ:
Ούρδας Ιωάννης Παιδιά ας μιλήσουμε για οικοσυστήματα Οικοσυστήματα τι είναι πάλι αυτό.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου Συμπεράσματα Το έξυπνο σπίτι προσφέρει στον άνθρωπο μια άνετη και ασφαλή ζωή .Όμως ο άνθρωπος δεν αρκείται μόνο στην πολυτέλεια και στην ασφάλεια ενός έξυπνου σπιτιού .Έχει ανάγκη από επικοινωνία με τους γύρω ανθρώπους του, κάτι που εκλείπει με την κατασκευή ενός νέου έξυπνου σπιτιού .Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την χρησιμότητα ενός τέτοιου σπιτιού με την παροχή βοήθειας, όπως είναι η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η άνεση η οποία παρέχεται. Οι μαθητές: Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου Ζωή Μακρυσοπούλου Κωνσταντίνα Βλαχάκη Νίκος Κερασιώτης

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί; ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί; Προσθέτει την διευκόλυνση στην επικοινωνία των ανθρώπων Προσθέτει την βοήθεια στο σπίτι, όπως ασφάλεια, αυτόματη θέρμανση και φωτισμός κ.α.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί; ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί; Μας βοηθάει στον γενικό έλεγχο των υπηρεσιών που μας προσφέρει το σπίτι Έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τις άλλες συσκευές που είναι εκτός του σπιτιού, όπως το αυτοκίνητο. Μας προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ασφάλεια όχι μόνο στην δική μας ασφάλεια (του σπιτιού δηλαδή) αλλά μας προσφέρει και ασφάλεια στην επικοινωνία, αγορές και αποθήκευσης των αρχείων μας τόσο στο σπίτι όσο και στα μέσα μαζικής αποθήκευσης.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί; Το Έξυπνο σπίτι αφαιρεί τις δυνατότητες τις επιλογής στην επιλογή του χόμπι μας, διότι με τις δυνατότητες των Ν.Τ. οι οποίες είναι καθορισμένες για να εκτελούν τις συγκεκριμένες εργασίες, μας απορρίπτουν την δυνατότητα να ζούμε με ακανόνιστο πρόγραμμα.

Δημήτριος Καραμπινέρης Απόστολος Κυριακίδης Δημήτριος Καραμπινέρης Αρτούρ Μονάχοβ Γεώργιος Ρηγάκος

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

Η τεχνολογική εξέλιξη συμβάλλει στην συνεχή πρόοδο του ανθρώπου ανά τους αιώνες. Με την πάροδο του χρόνου ο άνθρωπος δημιούργησε σπουδαία επιτεύγματα τα οποία αποτελούσαν ένα απατηλό όνειρο για τους προγόνους μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το έξυπνο σπίτι.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ: ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Το έξυπνο σπίτι: Διευκολύνει τη ζωή μας ως προς τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού και ξεκουράζει την σύγχρονη νοικοκυρά, η οποία έχει να επιτελέσει έναν πολλαπλό ρόλο. Προσφέρει ασφάλεια μέσα από υψηλά συστήματα ασφαλείας.

Προσφέρει ανέσεις, τις οποίες ο κάθε άνθρωπος ονειρεύεται. Δεν σπαταλάτε χρόνος στις διαδρομές, καθώς μέσα από νέα τεχνολογικά επιτεύγματα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθούν δρόμους οι οποίοι δεν έχουν πολύ κίνηση.

Έχει άριστη ηχομόνωση, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να μπορούν να απολαύσουν την γαλήνη τους. Έχει αυτόματο σύστημα που προβλέπει καθημερινά τα καιρικά φαινόμενα.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ: ΑΡΝΗΤΙΚΑ Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος του συστήματος. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εγκλωβισμού και ασφυξίας. Κινδυνεύει από καιρικά φαινόμενα, όπως οι σεισμοί ή οι άνεμοι. Κινδυνεύει από τρομοκρατικές ενέργειες.

Απομακρύνει τους ανθρώπους από το βιβλίο και την ουσιαστική διασκέδαση. Οι επόμενες γενιές δε θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τα συστήματα. Είναι επικίνδυνα για τα παιδιά.

Κίνδυνος υπερφόρτωσης του συστήματος με πιθανή πρόκληση πυρκαγιάς ή ακόμα και ηλεκτροπληξίας. Κίνδυνος πλημμύρας.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ Βαχί Αλέξανδρος Μαριάννα Κούτσαρη Μαρία Καραγιάννη Ηλιάνα Παπαγεωργίου.