Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υγραεριοκίνηση: Το τελευταίο διάστημα, στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση. Ουσιαστικά, αποτελεί μια περιβαλλοντική πρόταση, που εκτός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υγραεριοκίνηση: Το τελευταίο διάστημα, στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση. Ουσιαστικά, αποτελεί μια περιβαλλοντική πρόταση, που εκτός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υγραεριοκίνηση: Το τελευταίο διάστημα, στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση. Ουσιαστικά, αποτελεί μια περιβαλλοντική πρόταση, που εκτός από τη μείωση των ρύπων συμβάλλει και στην εξοικονόμηση χρημάτων για όλους όσοι τη χρησιμοποιούν. Μετρήσεις εντοπίζουν το κέρδος στο 40%.

2 Υγραεριοκίνηση: Τα αυτοκίνητα που έχουν υγραεριοκίνηση μπορούν να κινηθούν με δύο καύσιμα: Τα αυτοκίνητα που έχουν υγραεριοκίνηση μπορούν να κινηθούν με δύο καύσιμα: τη βενζίνη τη βενζίνη και το υγραέριο, και το υγραέριο, που προσφέρονται σε ένα δίκτυο, που προσφέρονται σε ένα δίκτυο, που σήμερα “αγγίζει” σχεδόν όλη την Ελλάδα, που σήμερα “αγγίζει” σχεδόν όλη την Ελλάδα, ενώ καθημερινά προστίθενται νέα βενζινάδικα. ενώ καθημερινά προστίθενται νέα βενζινάδικα. Στο αυτοκίνητο δεν γίνεται καμιά μετατροπή, παρά μόνο μπαίνουν επιπλέον μπεκ και εγκέφαλος Στο αυτοκίνητο δεν γίνεται καμιά μετατροπή, παρά μόνο μπαίνουν επιπλέον μπεκ και εγκέφαλος

3 Υγραεριοκίνηση:. Η καύση του υγραερίου δεν αφήνει κατάλοιπα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο κινητήρας να είναι ιδιαίτερα καθαρός,. Η καύση του υγραερίου δεν αφήνει κατάλοιπα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο κινητήρας να είναι ιδιαίτερα καθαρός, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στη μακροζωία του. συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στη μακροζωία του. Παράλληλα, εντοπίζεται καλύτερη ροπή στις χαμηλές στροφές. Παράλληλα, εντοπίζεται καλύτερη ροπή στις χαμηλές στροφές. Φυσικό αέριο: Φυσικό αέριο: ουσιαστικά έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια λογική με την υγραεριοκίνηση. ουσιαστικά έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια λογική με την υγραεριοκίνηση.

4 Υγραεριοκίνηση:. Η καύση του φυσικού αερίου δεν είναι τόσο καλή,. Η καύση του φυσικού αερίου δεν είναι τόσο καλή, όπως αυτή του υγραερίου, όπως αυτή του υγραερίου, ενώ η μεγάλη διαφορά είναι ότι μπορεί να μπει και σε πετρελαιοκινητήρες. ενώ η μεγάλη διαφορά είναι ότι μπορεί να μπει και σε πετρελαιοκινητήρες. Και αυτό το σύστημα προσφέρει πολύ μεγάλη ασφάλεια Και αυτό το σύστημα προσφέρει πολύ μεγάλη ασφάλεια και οικονομία, λόγω του χαμηλότερου κόστους του ανά και οικονομία, λόγω του χαμηλότερου κόστους του ανά λίτρο, σε σχέση με το αντίστοιχο της βενζίνης λίτρο, σε σχέση με το αντίστοιχο της βενζίνης

5 Οι παγίδες και τα οφέλη της υγραεριοκίνησης Τη στιγμή που οι τιμές τής αμόλυβδης έχουν φθάσει σε απαγορευτικά σημεία για την τσέπη των οδηγών, Τη στιγμή που οι τιμές τής αμόλυβδης έχουν φθάσει σε απαγορευτικά σημεία για την τσέπη των οδηγών, η υγραεριοκίνηση μαζί με την πετρελαιοκίνηση μοιάζουν με όαση. η υγραεριοκίνηση μαζί με την πετρελαιοκίνηση μοιάζουν με όαση. Το υγραέριο αποτελεί μια καλή λύση για πιο οικονομικές μετακινήσεις, Το υγραέριο αποτελεί μια καλή λύση για πιο οικονομικές μετακινήσεις, όμως η τοποθέτηση απαιτεί την προσοχή μας. όμως η τοποθέτηση απαιτεί την προσοχή μας.

6 Οι παγίδες και τα οφέλη της υγραεριοκίνησης Το σημαντικότερο είναι να επιλέξουμε ένα Το σημαντικότερο είναι να επιλέξουμε ένα εξουσιοδοτημένο και αξιόπιστο συνεργείο εξουσιοδοτημένο και αξιόπιστο συνεργείο για την ασφαλή μετατροπή τού βενζινοκίνητου αυτοκινήτου μας σε υγραεριοκίνητο. για την ασφαλή μετατροπή τού βενζινοκίνητου αυτοκινήτου μας σε υγραεριοκίνητο. Στη χώρα μας υπάρχουν πολλά συνεργεία που προσφέρουν φτηνές λύσεις για την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης στα Ι.Χ. αυτοκίνητα, Στη χώρα μας υπάρχουν πολλά συνεργεία που προσφέρουν φτηνές λύσεις για την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης στα Ι.Χ. αυτοκίνητα, αλλά αρκετά δεν διαθέτουν πιστοποίηση. αλλά αρκετά δεν διαθέτουν πιστοποίηση.

7 Οι παγίδες και τα οφέλη της υγραεριοκίνησης Το κόστος εγκατάστασης κυμαίνεται από 800 έως και 2.000 ευρώ, Το κόστος εγκατάστασης κυμαίνεται από 800 έως και 2.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις προδιαγραφές ποιότητας των κιτ μετατροπής. ενώ υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις προδιαγραφές ποιότητας των κιτ μετατροπής. Το όφελος για την τσέπη του οδηγού μπορεί να ξεπεράσει το 40% σε σχέση με τη βενζίνη, Το όφελος για την τσέπη του οδηγού μπορεί να ξεπεράσει το 40% σε σχέση με τη βενζίνη, οπότε δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε φτηνές λύσεις αμφίβολης αξιοπιστίας. οπότε δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε φτηνές λύσεις αμφίβολης αξιοπιστίας. Μύθο αποτελεί το γεγονός ότι το υγραέριο είναι επικίνδυνο στο αυτοκίνητο. Μύθο αποτελεί το γεγονός ότι το υγραέριο είναι επικίνδυνο στο αυτοκίνητο.

8 Τοποθετείται σε δεξαμενή υγραερίου που είναι ακόμη πιο ασφαλής ακόμη και από το ρεζερβουάρ βενζίνης. Τοποθετείται σε δεξαμενή υγραερίου που είναι ακόμη πιο ασφαλής ακόμη και από το ρεζερβουάρ βενζίνης. Η δεύτερη επιλογή - εκτός από τη μετατροπή - είναι η αγορά ενός εργοστασιακού υγραεριοκίνητου μοντέλου Η δεύτερη επιλογή - εκτός από τη μετατροπή - είναι η αγορά ενός εργοστασιακού υγραεριοκίνητου μοντέλου με την εγγύηση της αντιπροσωπείας, αν και οι επιλογές είναι ακόμη περιορισμένες. με την εγγύηση της αντιπροσωπείας, αν και οι επιλογές είναι ακόμη περιορισμένες.

9 To κέρδος δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά με το υγραέριο εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κινητήρα To κέρδος δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά με το υγραέριο εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κινητήρα και καθαρότερες καύσεις με λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2). και καθαρότερες καύσεις με λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

10

11 ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΧΙΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΧΙΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΤΣΑΡΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΡΤΣΑΡΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΥΪΖΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΛΟΥΪΖΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΟΥΡΡΑΤΣΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΡΑΤΣΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΡΑΪΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΡΑΪΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΝΩΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΩΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΦΕΤΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΕΤΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΟΥΠΙΑ ΙΝΤΡΙΤ ΤΡΟΥΠΙΑ ΙΝΤΡΙΤ ΤΣΙΜΠΟΥΡΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΙΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΙΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Κατέβασμα ppt "Υγραεριοκίνηση: Το τελευταίο διάστημα, στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση. Ουσιαστικά, αποτελεί μια περιβαλλοντική πρόταση, που εκτός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google