Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, 10.05.2006 # 01 ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Γιάννης.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ.Δ.Ε Φυλακών Δομοκού Σχολικό Έτος: Εισήγηση: Ηλιοπούλου Βασιλική.
Advertisements

Διαδίκτυο: ο νέος δρόμος Μιχάλης Βαφόπουλος,
Τραυματισμοί με βελόνα σε υπαίθριους χώρους:
Υλοποίηση Προγράμματος Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Kατοίκους της Κύπρου Γιώργος Μυλωνάς Επιμορφωτικά Κέντρα Λευκωσίας.
Tsadavile Hills Monte Mare Monte Mare.
ΣΧΠ102 To σχολικό περιβάλλον και η οργάνωση του στο Δημοτικό Σχολείο Στέλιος Ορφανός Χειμερινό Εξάμηνο 2009.
Ερευνητική Εργασία Πως εργαζόμαστε κατά τις ομαδικές εργασίες;
Το ΔιαδΙκτυο στη ζωΗ μαΣ
Θεσσαλονίκη, 21 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά στο Διαδίκτυο Υφιστάμενη Κατάσταση στην Ελλάδα Δρ. Α. Κουντζέρης.
Ανήλικοι & ηλεκτρονικό έγκλημα
Hyatt Regency, Θεσσαλονίκη, 10/12/2006
Τηλέφωνο :.  σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητή τον κ. Τρ. Πατρασκίδη. Βαθμός πτυχίου:
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Δεκέμβριος 2009Δοράτης Λεύκιος - Γενικός Συντονιστής Κλιμακίου Πληροφορικής.
Company LOGO Ώρα για Ασφαλέστερο Διαδίκτυο Με την υποστήριξη της Εκπαιδευτικής Πύλης
Ασφάλεια στο Κινητό Ίντερνετ Νίκος Φρυδάς SafeNet Νίκος Φρυδάς SafeNet.
Παράγοντες που επηρεάζουν τη Φυσική Δραστηριότητα των παιδιών του Δημοτικού Κωνσταντίνος Λουκαϊδης 11 / 02 / 2006.
Έργα Πληροφορικής ΥΠΠ Λεύκιου Δοράτη Συντονιστή Κλιμακίου Πληροφορικής.
PARS Information Day, Αθήνα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: “ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.
Η πρωτοβουλία της Pandrossou street Market
Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο 1ο Πανελλήνιο Βραβείο ηλικιακή ομάδα Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο.
Όνομα:Ελευθερία+Γιώτα
Γεωπονικό πανεπιστήμιο αθηνών (Γ. Καλπουζάνης). Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000 – 2006 Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Π.Ε.Π. – Αττικής» A.E.I.
« Πανεπιστημιακό Δίκτυο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Τεχνολογίας στην Υδρολογία και Περιβαλλοντική Διαχείριση Υδατικών Πόρων » Υ ΔΡΟΜΕΔΩΝ.
Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης- Πιστοποίησης Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της HellasCert Σας εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
«ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ» Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου 8 Νοεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου
1. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ( ) 300 επιμορφωτές επιμορφωμένοι εκπαιδευτικοί (ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ60/70) 2.
Θέμα : Υπολογιστής και Διαδίκτυο Διασκέδαση
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Dr. ΜΗΤΣΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Δραστηριότητες από 1/9/2003 έως 3/5/2010.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Ο σχολικός εκφοβισμός (αγγλ. bullying) είναι ένα φαινόμενο νεανικής παραβατικότητας,
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Η Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ
Καθ. Γκρίτζαλης Στέφανος Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Πειθαρχία.
ΘΕΜΑ : Υπάρχουν εξαρτημένοι χρήστες του διαδικτύου ; Ποιοι μπορούν να θεωρηθούν εξαρτημένοι από το διαδίκτυο, ποια είναι τα συμπτώματα, ποιες οι αιτίες.
Bullying Τρόποι Πρόληψης και Αντιμετώπισης
1ο ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ=Το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες επιτυγχάνεται η πνευματική, η κοινωνική,η ηθική ολοκλήρωση του ατόμου. ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
Παπακωνσταντίνου Καλλιόπη - Κατσίρας Λεωνίδας Πολιτική και Δίκαιο, Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου Συγγραφείς: Καλλιόπη Παπακωνσταντίνου –Λεωνίδας Κατσίρας Αίσθημα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 26 Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 12 Μαΐου 2016, Ώρα – Αθήνα, Ξενοδοχείο Divani.
Λουκία Μπάκα Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Αθήνα 2011
6ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδος Ομάδα CBoys
Επιθεώρηση Συμβουλευτικής-Προσανατολισμού,
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Κέντρο Συμβουλευτικής
Εάν τις αγαπάς ΑΛΗΘΙΝΑ ενθάρρυνε ΟΛΕΣ τις γυναίκες που γνωρίζεις να κάνουν τακτικά αυτοεξέταση και να κάνουν τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο μαστογραφία.
Περιβαλλοντολόγοι :Παρουσίαση 2
Ασφάλεια στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ
Το καμάρι μου έχει δυσλεξία
Μουσείο μαραθώνιου δρόμου Ολυμπιακός Μαραθώνιος του 1896
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής έχουμε την τιμή
Κων/νος Καλέμης, Μαρία Αγγελική Καλέμη, Άννα Κωσταρέλου
Διάλεξη 13η Προέλευση και λειτουργικότητα του εξεικονισμού της εκπαίδευσης Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ.
Ευρύτερη Άποψη της Κοινωνίας των Πολιτών για την Κατάσταση στην Κύπρο - Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού
Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
του διαδικτύου Η ασφάλεια ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ:
Ασφάλεια των Συσκευών-Ασφαλής χρήση του κινητού τηλεφώνου
ΑσφαλΗσ ΧΡΗΣη των ιστοσεΛΙδων κοινωνικΗς δικtΥωσης
Τα ψηλά βουνά -Η κατάρα του πεύκου-
Πρόγραμμα βελτίωσης παροχών προς τους πελάτες
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 01 ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Γιάννης Περλεπές, γενικός διευθυντής H Ναυτεμπορική – Π. Αθανασιάδης & Σια Α.Ε.

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 02

ΟΧΙ… …στη «δικτυακή» τιμωρία! ΝΑΙ… …στην ψύχραιμη αντιμετώπιση! ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 03

Το πρόβλημα… …δεν είναι το διαδίκτυο! Η λύση… …είναι ο άνθρωπος! ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 04

Πού εντοπίζεται το πρόβλημα; Στο σπίτι Στο σχολείο Στο δρόμο ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 05

Ποιο είναι το πρόβλημα; Φθορά εξοπλισμού Οικονομικό έγκλημα Εικονική παρενόχληση Φυσική παρενόχληση ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 06

Πώς αντιμετωπίζεται; Ιδιωτικότητα - Επίβλεψη Ενθάρρυνση - Καθοδήγηση Χρήση ειδικού λογισμικού Καταγγελία ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 07

Πώς λύνεται; Απόκρυψη προσωπικών δεδομένων Χρήση προσωπικού Αξιοποίηση internet Αποφυγή συναντήσεων ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 08

Ορισμένα παραδοσιακά ΜΜΕ: Αγνοούν Φοβούνται Αντιπαλεύουν Εκμεταλλεύονται ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 09

Όλα τα ΜΜΕ οφείλουν να: Γνωρίσουν Εξοικειωθούν Αξιοποιήσουν Συμπορευτούν ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 10

Όλα τα ΜΜΕ οφείλουν να: Επαγρυπνούν διαρκώς Τηρούν τη δεοντολογία Ελέγχουν τις διαφημίσεις Πληροφορούν σωστά ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 11

Το χειρότερο… …δεν είναι η περιέργεια των παιδιών, αλλά η υστερία των γονιών και η άγνοια των ΜΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 12

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 13 Σας ευχαριστώ πολύ!