Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Οδηγίες εισόδου στο πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων μέσω της πρόσκλησης που θα έρθει στο σας.
E-alerts.com Για να μην ξεχνάτε ποτέ... E-ALERTS.COM.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Ένας προκαταρκτικός οδηγός για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας wiki Hfr Φεβρουάριος 08.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Αναζητήσεις στο διαδικτύο.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ Εξοικείωση με ένα wiki 1)H πλευρική μπάρα πλοήγησης (εδώ βρίσκεται αριστερά) «Τι περιέχει το wiki” 2) Και η γραμμή εντολών.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Πατήστε στο πλήκτρο FREE. 1. Πληκτρολογήστε το όνομά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως χρήστης Π.χ. salomi_papadima (χωρίς κενά) 2. Επιλέξτε έναν κωδικό.
Internet & . Το Network του σχολείου σας Κονδύλι 340 ευρώ για συντήρηση του δικτύου.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ - ΣΕΧΒ Μέλος « How to upload to the ICCA GPS portal» Αρετή Βουλωμένου Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ SUSTCHEM ENGINEERING.
Δημιουργια ιστοριογραμμησ στο
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ WIKI ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ PROJECTS ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ.
set-up on Windows 8 devices
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
1 Δημιουργία blog. 2   Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση:   Επιλέξτε στο πάνω δεξιά πλαίσιο την Ελληνική Γλώσσα.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΣΤΟ WIKI (Σιδηροπούλου Ελένη ΠΕ15- Οικιακής Οικονομίας)
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Wikis Εισαγωγή Σύντομος οδηγός δημιουργίας. Τι είναι Το 'Wiki' (που προφέρεται ως «γουίκι») είναι ένας τύπος ιστοτόπου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να.
Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”
Wiki Γραφείου Εκπαίδευσης Βρυξελλών
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τσιγγίδου Τάνια. Τι είναι Το 'Wiki' (που προφέρεται ως «γουίκι») είναι ένας τύπος ιστοτόπου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί.
Δημιουργία Λογαριασμού
Δημιουργία εκπαιδευτικού κόμικ
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Ο οδηγός περιγράφει πώς να: - Εγγραφείτε στο Blog του HiStory (σελίδες 2-3). - Αλλάξετε την επισκόπηση χρησιμοποιώντας το ζουμ (σελίδες 4- 5). - Δημιουργήσετε.
Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: και πατήστε: «Join Now!» Συμπληρώστε στην οθόνη.
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
Κάνε τη ζωή σου comic «Μια μέρα στο σχολείο»
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Επικοινωνία Ανθρώπου Μηχανής HTML CGI JAVASCRIPT Κουμπούλης Χρήστος Α.Μ. 921 Χαλαβαζής Βασίλης Α.Μ. 988.
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ WIKI Eίναι μία ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν, ή να επεξεργαστούν το περιεχόμενό της, πολύ γρήγορα και.
Εισαγωγή στο Blackboard
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 1 ΟΥ ΕΤΟΥΣ ( ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΟΥ Αναπληρώτρια.
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in.
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ Γίνε μέλος ενός wiki Για να μπορέσεις να δουλέψεις στο δικό μας wiki της Οικιακής Οικονομίας (υπάρχουν και άλλα) πρέπει.
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
Εξομοιωτής Ψηφιακών Κυκλωμάτων
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Οδηγίες Μεταπτυχιακών Φοιτητών Μ.Π.Σ. Περιβαλλοντική Πολιτική & Διαχείριση.
Ας φτιάξουμε ένα wiki Πώς να δημιουργήσουμε έναν δυναμικό ιστοχώρο με τη βοήθεια διαδικτυακής πλατφόρμας (wiki) για συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο Εφαρμογή:
Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016
Ομάδες στο Google.
Πώς να φτιάξω το δικό μου
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
1)Αφού ακολουθήσουμε τον σύνδεσμο βρισκόμαστε εδώ
109ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Σημειώσεις : Μιχάλης Φίλης
Internet &  .
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15

Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in

Οδηγούμαστε στην επόμενη σελίδα όπου πατάμε το Create a new account

Συμπληρώστε τη φόρμα: Username: το όνομα που θέλετε να εμφανίζεται στην οθόνη σας π.χ. mariapapadopoulou Password: ο μυστικός σας κωδικός για να μπαίνετε στο wiki ένα αληθινό σας

Ελέγξτε το σας. Θα έχετε λάβει ένα μήνυμα με αποστολέα «Wikispaces». Πρέπει να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας πατώντας το link στο Confirm your

Τα καταφέρατε!!! Έχετε λογαριασμό στο Wikispaces!!!

2. Γίνε μέλος ενός wiki Για να μπορέσεις να δουλέψεις στο δικό μας wiki της Οικιακής Οικονομίας (υπάρχουν και άλλα) πρέπει πρώτα να το αναζητήσεις και να το βρεις ανάμεσα από τα υπόλοιπα wiki που υπάρχουν και μετά να γίνεις μέλος! Επομένως στη γραμμή εντολών του διαδικτύου γράψε:

2. Γίνε μέλος ενός wiki (2) Μπράβο!!! Το βρήκες!!! Τώρα γίνε μέλος πατώντας το Join this Wiki Πατώντας σε βγάζει στην επόμενη σελίδα όπου…

2. Γίνε μέλος ενός wiki (3) …μπορείς να γράψεις ένα μήνυμα που θα λάβω εγώ ώστε να σε δεχτώ σαν μέλος του wiki μας!!! Π.χ. Και μετά πατάς…

2. Γίνε μέλος ενός wiki (4) Αφού σε δεχτώ… πατώντας το κουμπί “My Wikis” θα δεις το wiki μας «oikiakioikonomia-sidiropoulou” Μπράβο!!! Τώρα είσαι μέλος!!! Μπορούμε να αρχίσουμε τη βόλτα μας!!! Πάτα πάνω στο oikiakioikonomia-sidiropoulou Και φύγαμε!!!

3. Εξοικείωση με ένα wiki 1)H πλευρική μπάρα πλοήγησης (εδώ βρίσκεται αριστερά) «Τι περιέχει το wiki” 2) Και η γραμμή εντολών (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ EDIT) με την οποία μπορεί να γίνει η επεξεργασία της σελίδας “Πώς θα δουλέψω στο wiki” Δύο είναι τα βασικά εργαλεία ενός wiki

3. Εξοικείωση με ένα wiki (2) 1)Σε καθοδηγεί στην πλοήγηση των επιμέρους σελίδων του site «Τι περιέχει το wiki” Βασικές λειτουργίες της γραμμής εργαλειών Π.χ. Αν η Μαρία Παπαδοπούλου είναι μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου και θέλει να δει την εργασία που έχει για το κεφάλαιο 4.5¨»Ατυχήματα στο σπίτι θα πατήσει πάνω στο Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

3. Εξοικείωση με ένα wiki (3) …μετά στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ο Αγωγή Υγείας- Πρόληψη ατυχημάτων …και εν συνεχεία στο 4.5. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ…

3. Εξοικείωση με ένα wiki (4) …όπου μπορεί να διαβάσει π.χ. την άσκηση 1 και αν ανήκει για παράδειγμα στην ομάδα «κουζίνα» να πατήσει πάνω στο… α) κουζίνα …και να εμφανιστεί η αφίσα που πρέπει να σχολιάσει η δική του ομάδα

3. Εξοικείωση με ένα wiki (5) Η Μ.Π. λοιπόν βρήκε την άσκησή της χρησιμοποιώντας απλά την μπάρα πλοήγησης! Τώρα πρέπει όμως να ξεκινήσει με τη λύση της άσκησης… και πατάει…

5. Επεξεργασία σελίδας (1) Η Μ.Π. λοιπόν βρήκε την άσκησή της χρησιμοποιώντας απλά την μπάρα πλοήγησης! Τώρα πρέπει όμως να ξεκινήσει με τη λύση της άσκησης… και πατάει…