Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τσιγγίδου Τάνια. Τι είναι Το 'Wiki' (που προφέρεται ως «γουίκι») είναι ένας τύπος ιστοτόπου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τσιγγίδου Τάνια. Τι είναι Το 'Wiki' (που προφέρεται ως «γουίκι») είναι ένας τύπος ιστοτόπου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τσιγγίδου Τάνια

2 Τι είναι Το 'Wiki' (που προφέρεται ως «γουίκι») είναι ένας τύπος ιστοτόπου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί τις σελίδες του. Με άλλα λόγια είναι λογισμικό διαδικτύου που υποστηρίζει τη συνεργατική σύνθεση και οργάνωση / δόμηση κειμένου πάνω σε ένα ή περισσότερα θέματα.

3 Πού βασίζεται η λειτουργία του Στην ανοικτή συμμετοχή Την εθελοντική προσπάθεια Την δυνατότητα παρέμβασης

4 Χρήση του wiki στην εκπαίδευση η συνεργατική δημιουργία αναφορών και εργασιών από τους μαθητές σε συνθήκες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα πλαίσια της σχολικής τάξης για την δημιουργία συνθετικών εργασιών και την υποβοήθηση του κλίματος συνεργασίας ανάμεσα στους μαθητές.

5 Παραδείγματα wiki – Wikipedia, http://el.wikipedia.orghttp://el.wikipedia.org – http://25dimpatrasfysikist.pbworks.c om http://25dimpatrasfysikist.pbworks.c om – http://travellingstory.wikispaces.co m/e-story http://travellingstory.wikispaces.co m/e-story To δικό μας wiki – http://ksetefaa.pbworks.com/ http://ksetefaa.pbworks.com/

6 Επιλέγουμε τον τύπο του WIKI ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ

7 Κάνουμε εγγραφή εδώ

8 Επιλέγουμε τη δωρεάν εφαρμογή

9 Γράφουμε το όνομα με το οποίο θα εμφανίζεται το wiki (π.χ. Kselagada) Τσεκάρουμε το τετραγωνοteeeeseaa Γράφουμε όνομα Γράφουμε το e-mail και το password

10

11 Mετά την επιβεβαίωση μεταφερόμαστε εδώ και επιλέγουμε

12 Τσιγγίδου Τάνια

13 Τι είναι Το 'Wiki' (που προφέρεται ως «γουίκι») είναι ένας τύπος ιστοτόπου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί τις σελίδες του. Με άλλα λόγια είναι λογισμικό διαδικτύου που υποστηρίζει τη συνεργατική σύνθεση και οργάνωση / δόμηση κειμένου πάνω σε ένα ή περισσότερα θέματα.

14 Πού βασίζεται η λειτουργία του Στην ανοικτή συμμετοχή Την εθελοντική προσπάθεια Την δυνατότητα παρέμβασης

15 Χρήση του wiki στην εκπαίδευση η συνεργατική δημιουργία αναφορών και εργασιών από τους μαθητές σε συνθήκες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα πλαίσια της σχολικής τάξης για την δημιουργία συνθετικών εργασιών και την υποβοήθηση του κλίματος συνεργασίας ανάμεσα στους μαθητές.


Κατέβασμα ppt "Τσιγγίδου Τάνια. Τι είναι Το 'Wiki' (που προφέρεται ως «γουίκι») είναι ένας τύπος ιστοτόπου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google