Σωστή Διατροφή !!! Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς;

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Οδηγίες πως παίζεται το παιχνίδι
Advertisements

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ.
Απορρίμματα Μαρία Σαρίδου Δ’4.
ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
Ισορροπημένη διατροφή
ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
Πυραμίδα Υγιεινής Διατροφής
Εισαγωγή στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΛΗ -ΨΥΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Διατροφή και υγεία «Οι κακοί ζουν για να τρώνε και να πίνουν, ενώ οι καλοί τρώνε και πίνουν για να ζήσουν» ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
Χαμογελάστε στη ζωή τρώγοντας φρούτα
Ομάδα εργασίας ( ΚΙΤΡΙΝΗ ) : Δημήτρης Γ. Βασίλης Κ. Μαρία Γ. Νεκταρία Λ. Συντονιστές καθηγητές : Καραΐσκου Ελισάβετ, Πιτσιλαδής Βασίλης.
ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (Οικιακή Οικονομία)
ΟΖΟΝ.
Πρόσληψη και δαπάνη ενέργειας
Των Γιάννος Κορφιάς Αλέξανδρος Κουφουγεωργίου Μαρία Μεταξωτού
ΜΑΘΗΜΑ :ομαδεΣ τροφιμων
Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ « ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Τα μυστικα της υγειασ… για μικρουσ μαθητεσ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ  ΕΠΙΛΟΓΗ  ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ PROJECΤ ΝΕΡΟ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΘΑΝΑΣΗΣ και ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤ1 109 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Διατροφή & Άσκηση Όλο και πιο συχνά ακούει κανείς ότι η τακτική φυσική δραστηριότητα είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση.
Ποιότητα Τροφής και Είδη Καλλιεργειών
ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΣ Α’
Διονύσης Αναστάσιος Ομάδες Τροφών.
Λαχανικά ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Ορίζει τα λαχανικά
2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου Επιμέλεια: Κωτίτσας Αριστοτέλης
Φαγητά εύκολης χρήσης ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ:
Κοστολόγηση Μάθημα 10.
Υγιεινή Διατροφή Αγωγή Υγείας Λουκάς Κμιέτσικ Χρήστος Αγγελόπουλος
Ενότητα 1.1 Νερό.
Συμβουλές για τις Διαρροές και το Ντους
Ομάδες Τροφών Ιωάννα & Σταυρούλα.
Ομάδες τροφών Παναγιώτα & Ζαχαρούλα.
Ομάδες Τροφών Ελευθερία ΣΤ’1.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ. Γραπτή αξιολόγηση / διαγωνίσματα (προειδοποιημένα και απροειδοποίητα ) 60% Προφορική αξιολόγηση (συμμετοχή στο μάθημα)
Η πυραμίδα των τροφίμων!
Το πιο απαραίτητο υλικό για μια καλή σπιτική μαγειρική είναι η αγάπη για εκείνους για τους οποίους μαγειρεύεις Ομάδες τροφίμων.
Διατροφή και υγεία Ελένη Καλιάτση Α΄ Γυμνασίου 1ο Γυμνάσιο Άργους.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΨΗ ΣΤOΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
"Υγειηνή Διατροφή" Τα παιδιά χρειάζονται μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του οργανισμού.
Τροφή και τρόφιμα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Μάθημα διαιτολογίας C.D.A. College Limassol Χειμερινό εξάμηνο 2014 ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ.
Το κρέας Παρουσίαση από τη Μαρία Δημητρίου. Το κρέας (ορισμός) Κρέας ονομάζουμε την σάρκα των ζώων. Το κρέας αποτελεί τροφή για τον άνθρωπο από τα προϊστορικά.
Λαχανικά. Τα λαχανικά χωρίζονται σε έξι ομάδες: Καρποί Πράσινα φυλλώδη Ρίζες Κόνδυλοι Βολβοί Άνθη.
ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΟΥΠΑ.
Eυέλικτη ζώνη « Παιδί και υγιεινή διατροφή »
Είναι δύσκολο, αλλά αν θέλετε να έχετε ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα, πρέπει να σταματήσετε το τσιγάρο - όχι μόνο το δικό σας, αλλά και των οικείων σας, διότι.
ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ...ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ!
Κατερίνα Τσιαδήμου Αρετή Παρδή Διονύσης Καραγιάννης Ζωή Γκιόζη
ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΓΕΙΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ
ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
11 ερωτήσεις για τη διατροφή
ΟΠΙΟΥΧΕΣ ΟΥΣΙΕΣ Οι οπιούχες ουσίες περιέχουν το όπιο, την ρητίνη που
Η ελληνική κουζίνα και τα οφέλη της
Λαχανικά ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Ορίζει τα λαχανικά
Διατροφή και Ασθένειες
ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ PROJECΤ ΝΕΡΟ Από τους μαθητές: Τσιλίκας Σάββας Τσαντίλας Αλέξανδρος Ηλιάσκος Ξενοφώντας Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος.
« Μεσογειακή Διατροφή – Ομάδες Τροφίμων »
Οικιακή Οικονομία Α’ Γυμνασίου Μάθημα 12ο. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ &ΨΩΜΙ
ΕΛΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Γεύση και Ζωή.
Ομάδες τροφίμων.
3.5 Δημητριακά και ψωμί.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σωστή Διατροφή !!! Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς; Για καλύτερη φυσική κατάσταση και ευκολία στη λήψη θρεπτικών ουσιών από φρούτα και λαχανικά

25% θρεπτικής ουσίας από τα ολόκληρα φρούτα, λόγω των φυτικών ινών Ο καλύτερος τρόπος λήψης θρεπτικών ουσιών από τα φρούτα: Ολόκληρα Φρούτα Χυμός Φρούτων 25% θρεπτικής ουσίας από τα ολόκληρα φρούτα, λόγω των φυτικών ινών 65% θρεπτικής ουσίας από το χυμό φρούτων

Η απάντηση είναι “ΟΧΙ” ! Πρόσθετες ουσίες τροφίμων & χρώματα Τι έχουμε μέχρι σήμερα; Χυμούς κονσέρβα !!! Πρόσθετες ουσίες τροφίμων & χρώματα Είναι δυνατό να υπάρξουν καλές θρεπτικές ουσίες από τους χυμούς κονσέρβα; Η απάντηση είναι “ΟΧΙ” !

Πως φτιάχνουμε μέχρι σήμερα χυμούς; Τρίφτης Χειρός Μπλέντερ Κλασσικός Αποχυμωτής Διατηρεί τις φυσικές θρεπτικές ουσίες και την γεύση, αλλά είναι άβολος και χρονοβόρος. Οι πολλές στροφές και οι λεπίδες – μαχαίρια που χρησιμοποιούνται παράγουν υψηλή θερμοκρασία & καταστρέφουν τις βιταμίνες και την διατροφική αξία των φρούτων.

διαστρωμάτωση των χυμών. Οι κλασσικοί αποχυμωτές δεν είναι αποτελεσματικοί; Οι τρίφτες που χρησιμοποιούν οι κλασσικοί αποχυμωτές είναι πολύ θορυβώδεις και καταστρέφουν τους χυμούς. Αυτό φαίνεται από την οπτική και χρωματική διαστρωμάτωση των χυμών.

Ποιος είναι ο καλύτερος Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτιάχνεται χυμούς και να διατηρείτε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες από τα φρούτα;

Έξυπνο Σύστημα Παραγωγής χυμών Υψηλή τεχνολογία: Έξυπνο Σύστημα Παραγωγής χυμών Παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Ultem® - ισχυρό, ειδικό & ελαφρύ πλαστικό, δεν είναι επιβλαβές στον ανθρώπινο οργανισμό, χρησιμοποιείται σε αεροσκάφη.

Περισσότερες θρεπτικές ουσίες: 68% 17% Περισσότερα θρεπτικά στοιχεία Ο Juicepresso διατηρεί περισσότερες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες γιατί το Έξυπνο Σύστημα Παραγωγής χυμών συμπιέζει ήπια και αργά τα φρούτα και τα λαχανικά. κλασσικός αποχυμωτής Juicepresso

6 φορές περισσότερη βιταμίνη C κλασσικός αποχυμωτής Coway Juicepresso ※ 2006 Αποτελέσματα δοκιμής που έγιναν στο Κορεάτικο Ερευνητικό Ίδρυμα Τροφίμων (KFRI), έδειξαν ότι 100g ντομάτας περιέχει 25.9mg βιταμίνη C.

Αρχίστε την ημέρα σας με φυσικούς χυμούς από Απόδοση: Όταν αρχίζετε την ημέρα σας, χρειάζεστε ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να πάρετε βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες για την σωστή φυσική κατάστασή σας. Αρχίστε την ημέρα σας με φυσικούς χυμούς από το Juicepresso!!!

Γρήγορα: Γρήγορα φυσικό χυμό, διατηρώντας όλες τις θρεπτικές ουσίες Δείτε το Video clip

Δείτε το Video clip Εύκολα, γρήγορα και απλά, Μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε το juicepresso. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τύπο χυμών, χωρίς να μπερδευτεί η γεύση. Δείτε το Video clip

Το Juicepresso είναι αθόρυβο, δουλεύει μόνο με 75 στροφές ανά λεπτό. Ήρεμη Λειτουργία, Το Juicepresso είναι αθόρυβο, δουλεύει μόνο με 75 στροφές ανά λεπτό. (30dB: ανθρώπινη συνομιλία) (90dB: μεγάλα οχήματα) ※ Στοιχεία βασισμένα στην εσωτερική δοκιμή από το μετρητή επιπέδων θορύβου

Με το Juicepresso αυξάνετε την ποσότητα του παραγόμενου Η ποσότητα εξαγωγής: Με το Juicepresso αυξάνετε την ποσότητα του παραγόμενου χυμού και μειώνετε τα υπολείμματα από τα φλούδια. Περίπου 2 φορές Κλασσικός αποχυμωτής Coway Juicepresso ※ Η ποσότητα χυμού που αφαιρέθηκε από 20 ντομάτες

Οικονομική Λύση Η παραγωγή χυμού από ιδία ποσότητα, παράδειγμα: Η παραγωγή χυμού από ιδία ποσότητα, παράδειγμα: Οικονομική Λύση Χυμός από 20 ντοματάκια cherry! Χυμός από 20 ντοματάκια cherry!

Γρήγορη παραγωγή χυμού. Περίληψη χαρακτηριστικών γνωρισμάτων: Γρήγορη παραγωγή χυμού. Εύκολο καθάρισμα, αθόρυβη λειτουργία. Αρκετός χυμός με λιγότερα υπολείμματα.

Διατροφή Πιστέψτε αυτό που βλέπουν τα μάτια σας! για την υγεία μας Κλασσικός αποχυμωτής Coway Juicepresso

Ο προσωπικός σας διατροφολόγος !