ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
παγκοσμιο πρωταθλημα Microsoft Office Specialist
Advertisements

Σκοπός - Δράσεις του Έργου Α.Η ποσοτική και ποιοτική διερεύνηση της κατάστασης των γυναικών ερευνητριών που πασχολούνται στον Δημόσιο Τομέα Β.Η αποτύπωση.
Θεματική Ενότητα: Φτώχια Βραζιλία: Παγκόσμιο Κύπελλο και Ολυμπιακοί Αγώνες γκρεμίζουν τις φαβέλας Θεματική Ενότητα: Φτώχια.
Στην AEGEAN εδώ και 15 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία με ενέργειες που στηρίζουν τους νέους αλλά και όσους μας έχουν ανάγκη.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ: euro|guidance Ημερίδα “Ευρωπαϊκή κινητικότητα για λόγους εκπαίδευσης & απασχόλησης: Euroguidance-Eures” 15 Οκτωβρίου 2004 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/ Junior Achievement Greece
«Στον παραμυθένιο κόσμο του Internet, θέλουμε να λείπει ο κακός»
Γενικές πληροφορίες για την Ελλάδα
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Ο χώρος της Δευτεροβάθμιας Οικονομικής Εκπαίδευσης στο διαδίκτυο
The Greek Network of Rural Accommodation
ΠΡΑΞΗ: ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2012 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; Η συμμετοχή.
Οφέλη και Προοπτικές Χρηματοδότησης μέσω Προγραμμάτων ΕΠΕΑΕΚ Ροζάννα Σεμερτζιάν Υπεύθυνη Προγραμμάτων ΕΠΕΑΕΚ Γραφείο Στήριξης Ερευνητικών & Αναπτυξιακών.
3 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Αθήνα, Ιουνίου 2007.
WIFI-Aσύρματα Δίκτυα.
SPORT.
. “Η Στρατηγική Σημασία του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για την Ελλάδα της Κρίσης” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
Βιομηχανικός Σχεδιασμός Προϊόντων – Παράμετροι Επιτυχίας
Δημήτριος Σουλιώτης Διευθυντής ΙΕΚ Γλυφάδας
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΔ ΕΠ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΔ ΕΠ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
Α ΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Φ ΟΡΗΤΩΝ Η ΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Σ ΤΗΛΩΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΗΣ Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν όλοι οι εισαγωγείς μπαταριών Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν.
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ Εθνική υποδομή για την ερευνητική συνεργασία, τη μεταφορά τεχνολογίας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Σελίδα 1 ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ. Σελίδα 2 OTE - Ευρυζωνικότητα Οι Ευρυζωνικές Υπηρεσίες αποτελούν την κύρια ευκαιρία ανάπτυξης στις τηλεπικοινωνίες.
Α. Πορεία δράσης μαρμάρου Β. Επόμενες Προγραμματισμένες ενέργειες δράσης. Γ. Συνοπτική Ενημέρωση για την Πρόσκληση Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα.
Κύρια Ευρήματα Μελετών και Ερευνών Θοδωρής Λιανός.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ. Σκοπός η παρουσίαση της Μεσσηνίας και των εκλεκτών της προϊόντων στο Αθηναϊκό κοινό ΜΕΣΣΗΝΙΑ μια περιοχή με μοναδική γεύση! Γνωρίστε τη και.
Σύντομη Παρουσίαση Προγράμματος «Ενίσχυση της εξωστρέφειας των Αθηναϊκών Επιχειρήσεων» Δικαιούχος: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου – ΟΠΕ Α.Ε.
Έργο Αξιοποίησης Τουριστικών Λιμένων Οι τουριστικοί λιμένες μετατρέπονται σε πυλώνες τοπικής ανάπτυξης Εντάσσεται στο πλαίσιο του Έργου «Νηρηίδες» για.
Ε.Ψ.Ε.Π.Α. (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ.
Χάρτης Ελλάδας για γονείς, από γονείς... elamazi.gr.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο και 7 ο ΠΠ Αργυρώ Καραχάλιου Εθνικό.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ.
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ AMUSE
Είναι προφανές ότι οι κάτοικοι της διοργανώτριας χώρας θεωρούν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιβάρυναν τον οικονομικό τομέα της ζωή τους, επιφέροντας.
Ι.Π. Μεσολογγίου 01/12/2014 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Υπουργείο Εξωτερικών / Ο.Π.Α. 7 Απριλίου 2009 “Κρίσιμοι Παράγοντες Επιτυχίας των Ε.Δ.Ε. και ο Ρόλος των Ελλήνων Στελεχών” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Οικονομικό.
"Πορεία και Προοπτικές του Ελληνικού Ελαιολάδου στη Διεθνή Αγορά" Γρηγόρης Αντωνιάδης Πρόεδρος Δ/Σ ΣΕΒΙΤΕΛ Ημερίδα ΥΠΕΞ-ΥΠΑΑΤ, 16/9/2008.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο ΠΠ Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, Εθνικό.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - FDI Οδηγώντας τον Κόσμο στη Bέλτιστη Στοματική Υγεία Μια σύντομη παρουσίαση της FDI Από τον κ. Χασάπη Ευστράτιο FDI.
Εθελοντικές Συμφωνίες επαγγελματικού κλάδουφορέων σχεδιασμού ενεργειακής πολιτικής Η φύση και ο πρωτότυπος χαρακτήρας του Προγράμματος υποστηρίζει την.
Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας Διαφώτισης Πόλεως Χρυσοχούς Η ιδέα γεννήθηκε με τα θλιβερά γεγονότα των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας και την ανάγκη που.
TA ΓΣΠ στην Υπηρεσία του Πολίτη (Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση) Παρασκευή 10 Ιουνίου 2005 Περιφερειακές Δράσεις ΓΣΠ στην Κοινωνία.
1 Οικοδεσπότης φορέας της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα. Εθνικό μέλος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
ΛΕΟΝ...κύκλωση Ο.Ε. Δραστηριότητες ομίλου επιχειρηματικότητας
Αρχικός τίτλος: «Το κλίμα αλλάζει. Κάνε κάτι και εσύ» H ομάδα ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ξεκινά ένα πρόγραμμα που εποπτεύεται από τη ΓΓΝΓ, και υλοποιείται από το Ινστιτούτο.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε.» Φοιτήτρια: Μαίρη Παπαδοπούλου ( Α.Μ. 8240) Επιβλέπων:
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΣΕΡΡΕΣ) ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΙΡΗΣΕΩΝ Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Η.
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη.
Πανελλήνια ενημερωτική εκστρατεία για τις Ρευματικές Παθήσεις και το ρόλο του Ρευματολόγου Ελληνική Ρευματολογική εταιρία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων.
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Κλαδικές εκθέσεις Γενικά στοιχεία. Ορισμός ”Εμπορική Έκθεση είναι η μικρής διάρκειας, βασικά στον ίδιο τόπο, περιοδικά επαναλαμβανόμενη εκδήλωση, κατά.
Δ ιεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η ΔΕΘ είναι η πιο σημαντική διεθνής ετήσια έκθεση για όλο το Βαλκανικό χώρο, και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1925.
Αστικός Τουρισμός Ο αστικός τουρισμός είναι μία από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού οι οποίες φαίνονται να έχουν ιδιαίτερη απήχηση στη σημερινή εποχή.
1 Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Καθηγήτρια Νάνσυ Παπαλεξανδρή.
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
O πρώτος χρόνος της δράσης eTwinning
Εθνικό Λαχείο – Έκδοση 229 Καμπάνια για Συλλογή Στοιχείων Παικτών με Κίνητρο Έξτρα Κλήρωση με Χρηματικά Έπαθλα (Ταξίδια στη Ελλάδα) Μάιος 2015.
ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Ε
Εισαγωγικά στοιχεία στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων.
Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι
Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009

O Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός OMC Europe Cup είναι το μεγαλύτερο σε ενδιαφέρον γεγονός παγκοσμίως για το Την αποκλειστική διοργάνωση του γεγονότος έχει η OMC με την βοήθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΟΚΚΕ, απόδειξη του πόσο μεγάλη σημασία δίνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στην εκδήλωση αυτή.

Στο γεγονός αυτό συμμετέχουν όλες οι χώρες της Ευρώπης, αλλά και χώρες από άλλες ηπείρους και αναμένονται χιλιάδες ξένοι επισκέπτες αφού θεωρείται το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς. Φυσικά, οι Έλληνες κομμωτές περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους κομμωτές του κόσμου on stage και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής αλλά και για ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί στο χώρο.

 Η ημερομηνία έχει ορισθεί για τις Μαΐου & 1 Ιουνίου  Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τον Πανευρωπαϊκό είναι η εγκατάσταση Ξιφασκίας του Ολυμπιακού Κέντρου Ελληνικού (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο). Δείτε χάρτη

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό κέντρο του Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας) στο Ελληνικό, κοντά στο σταθμό "2η στάση Αγίου Κοσμά" του τραμ. Οι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, έχουν την δυνατότητα να προσεγγίζουν με ευκολία το εκθεσιακό κέντρο, αφού είναι εξαιρετικά γνώριμος χώρος σε όλους. Έχει καλή κτιριακή υποδομή, άνετο parking & σύγχρονο εξοπλισμό. Δείτε χάρτη

 Η πρόσβαση με αυτοκίνητο στο Εκθεσιακό Κέντρο είναι εύκολη και ταχεία από κάθε σημείο της Αττικής μέσω της Λεωφ. Ποσειδώνος ( Παραλιακή Λεωφόρος) και της Λεωφ. Βουλιαγμένης (διασταύρωση Αλίμου).  Η πρόσβαση με το metro είναι επίσης εύκολη. Οι επισκέπτες μπορούν να μετεπιβιβαστούν στο τραμ από την στάση του metro «Νέος Κόσμος». Το εκθεσιακό κέντρο βρίσκεται στο σταθμό «2η στάση Αγίου Κοσμά». Επίσης, είναι εύκολη η πρόσβαση με όλα τα αστικά λεωφορεία.

 Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός  Εκλογή Εθνικών Ομάδων Κομμωτικής  Έπαθλο Μαθητείας  Έκθεση εταιρειών Κομμωτικής και Ομορφιάς

 Επαγγελματικά & Εμπορικά Σεμινάρια  Παρουσίαση – Η εξέλιξη του επαγγέλματος του κουρέα  Παγκόσμια Γενική Συνέλευση Μελών ΟΜC  Σύσκεψη Προεδρείων Μελών Ελληνικής Ομοσπονδίας με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

 Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση κάθε επαγγελματία κομμωτή με ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στον κλάδο της κομμωτικής.  Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός και θα εκλεγούν οι εθνικές ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.  Επιπλέον, η έκθεση είναι μία άριστη ευκαιρία για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχέσεων, την ενδυνάμωση του ανταγωνισμού εντός του κλάδου και την πολύπλευρη ενημέρωση των στελεχών της εταιρείας σας για τις τελευταίες εξελίξεις του τομέα.

 Η Παγκόσμια Ομοσπονδία OMC θεωρεί την παρουσία όλων των χωρών μελών της δεδομένη. Για αυτό το σκοπό, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις των Δ.Σ. των χωρών μελών της.  Κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι η εξέλιξη του κομμωτικού επαγγέλματος, η προσαρμογή των κομμωτηρίων στα νέα δεδομένα της εποχής και η πορεία και το μέλλον της OMC.

 Έλληνες επισκέπτες  ξένοι επισκέπτες  100 – 150 εκθέτες κομμωτικής & ομορφιάς  500 διαγωνιζόμενοι  Κορυφαίοι δημιουργοί της κομμωτικής & της ομορφιάς  300 πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. όλων των χωρών μελών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  300 – 400 άτομα για σεμινάρια

 Τηλεοπτική Προβολή με κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας ως Χορηγό επικοινωνίας  Τηλεοπτική Προβολή στα κρατικά κανάλια ΝΕΤ & ΕΤ1 καθώς επίσης και σε μεγάλα τοπικά κανάλια.  Ραδιοφωνικά σποτ ενημέρωσης πριν από το γεγονός  Αφίσες σε όσο το δυνατόν περισσότερα κομμωτήρια της Αθήνας & της περιφέρειας  Αφίσες σε κεντρικά σημεία της πόλης

 Αφίσες σε καταστήματα ομορφιάς  Πανώ στην περιοχή γύρω από το γεγονός  Διαφημιστική Προβολή σε όλα τα κομμωτικά περιοδικά  Προβολή μέσα από κομμωτικά sites

 Η Παγκόσμια Ομοσπονδία OMC έχει εδώ και ένα χρόνο αρχίσει την παρουσίαση του γεγονότος στο site της  Επίσης στο επίσημο site του γεγονότος οι επισκέπτες του διαδικτύου μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται καθώς επίσης και να εγγραφούν για on line ενημέρωση  Η πλειοψηφία των ελληνικών κομμωτικών sites συνδέονται με link με το επίσημο site του γεγονότος. Στο HairCut.gr υπάρχει ειδική ενότητα για την εκδήλωση: Ενότητα HairCut.gr Ενότητα HairCut.gr

 Διανομή προσκλήσεων μέσω του περιοδικού της Ομοσπονδίας  Διανομή προσκλήσεων μέσω άλλων κομμωτικών εντύπων  Διανομή προσκλήσεων στους εκθέτες  Μεταφορά κομμωτών, με πούλμαν από μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, σε συνεργασία με τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας

 Ως μέγας χορηγός  Ως χορηγός  Ως υποστηρικτής  Ως εκθέτης με περίπτερο  Μέσα από τον οδηγό της έκθεσης  Παρουσίαση στο site της εκδήλωσης

 H καταγραφή των στοιχείων όλων των επισκεπτών του σε μία τέτοια εκδήλωση είναι απαραίτητη για τη σωστή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του γεγονότος και αποτελεί ένα από τα κυριότερα εφόδια για το marketing της επιχείρησης σας.  Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει καταγραφή όλων των επισκεπτών στην είσοδο του εκθεσιακού με τα πλήρη στοιχεία τους.