Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη παρουσία και συνεχή ανάπτυξη από το 1980. O Όμιλος Olympia, απασχολεί περισσότερους από 4.500 εργαζόμενους και μετράει 32 χρόνια επιχειρηματικής παρουσίας στην Ελλάδα και 19 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης στη διεθνή αγορά. Τομείς δραστηριοποίησης: στον κλάδο της λιανικής μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Public στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας μέσω της εταιρείας WestNet Distribution στην αγορά τηλεπικοινωνιών μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας PLAY στην Πολωνία στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας μέσω της εταιρίας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕPublicWestNet DistributionPLAY ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ Retail Industrial Sector Telecoms Panos Germanos Wholesale

2 Από το 2006 μέχρι σήμερα, τα Public, με 47 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελούν την πιο σύγχρονη καταναλωτική και ψυχαγωγική εμπειρία. Με ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων σε όλη τη χώρα, τα Public προσφέρουν στον καταναλωτή την ευκαιρία να επιλέξει από μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού (προϊόντα εικόνας και ήχου, φωτογραφίας, computers, internet, ελληνική και ξένη βιβλιογραφία, DVDs και προϊόντα gaming). Παράλληλα, στα καταστήματα Public οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για ότι πιο καινούργιο υπάρχει στην αγορά, να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις βιβλίων, live συναυλίες, κλπ. Το 2013 έγινε διπλασιασμός του αριθμού καταστημάτων, ενώ το 2014 δίνεται έμφαση στην βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών. Η WestNet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται, από το 2005, αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, έχοντας συνάψει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, κ.α.. Το 2013 το μερίδιο αγοράς της WestNet διαμορφώθηκε στο 20%, αποτελώντας το 2ο παίκτη σε μερίδιο στην αγορά της διανομής πληροφορικής. Το 2014 συνεχίζει με εξίσου δυναμική πορεία, ενώ μεγάλη έμφαση δίνεται στις στρατηγικές συνεργασίες στον τομέα των Molibity Products (tablets, smartphones).

3 H εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY δραστηριοποιείται στην Πολωνική αγορά από το 2007. Η Εταιρεία με το πιο σύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο κινητής στη χώρα σημειώνει μοναδική ανάπτυξη στη μεγαλύτερη οικονομία της ανατολικής Ευρώπης. Διαθέτει πάνω από 1.000 καταστήματα και, μέσα σε 5 χρόνια, έχει κατακτήσει επάξια το 20% της αγοράς, ξεπερνώντας τα 11 εκατομμύρια συνδρομητές. Η PLAY θεωρείται σημείο αναφοράς στην αγορά τηλεπικοινωνιών, ενώ με βάσει το Informa Telecoms Report αποτελεί την 1η εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε market growth στην Ευρώπη. H εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, -συμφερόντων Π. Γερμανού-, διανύει μια δυναμικήπορεία άνω των 20 ετών στην ελληνική και διεθνή αγορά σχεδιάζοντας, παράγοντας και διανέμοντας συστήματα αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας. Αποτελεί μία εταιρία που έχει την παραγωγική της βάση στην Ελλάδα και εξάγει το 98% της παραγωγής της. Η SUNLIGHT, με μια σύγχρονη μονάδα στην Ξάνθη και ένα ισχυρό εξαγωγικό προφίλ και πελατολόγιο σε πάνω από 100 χώρες, συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο σε τομείς με υψηλές τεχνολογικά απαιτήσεις, όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και Άμυνα. Γραφείο Τύπου: Ανθή Τροκούδη, τηλ 210-8181580, a.trokoudi@odv.gra.trokoudi@odv.gr Βάσω Γρίβα, τηλ 210-8181581, v.griva@odv.grv.griva@odv.gr


Κατέβασμα ppt "Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google