ΑΠΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Το παιδαγωγικό πλαίσιο ενός έργου eTwinning. Το eTwinning προσφέρει προστιθέμενη αξία στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσα από: •Τη Bιωματική Μάθηση •Τα.
Advertisements

8 κανόνες της έξυπνης κατανάλω-σης Κλείσε τον κύκλο
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ
Η ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε κάτι.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
δωδεκάδα αυγώνχύμα αυγά Προτιμάμε προϊόντα χωρίς συσκευασίες, που θα πετάξουμε αμέσως μόλις πάμε σπίτι. 
Λουκία Τζελέπη - Τμήμα Γ5
Διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης V.I.E
NEEΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ  Γιατί οι έφηβοι πέφτουν στην κυριολεξία με τα μούτρα στη χρήση και συχνά την κατάχρηση του διαδικτύου, του κινητού (ή.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΡΚΗ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΕΣΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
Εξυπνο-πρασινο σπιτι Στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε την ερευνητική εργασία-project οδηγηθήκαμε σε κάποια συμπεράσματα σε ότι αφορά τι ακριβώς.
IEE/09/ SHEEP - A Schools' panel for High Energy Efficiency Products Οδηγίες για Μείωση της Κατανάλωσης Ενέργειας.
European Citizenship Learning to get-Learning to give.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΛΩΝ Η αποψίλωση των δασών.
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
Μαθαίνοντας να παίρνουμε...
Εργασία στην Οικ.Οικ. με θέμα: ”Kαι κυνηγοί αλουμινίου”
Επιμέλεια Εργασίας: Χαράλαμπος Ζέππος, Βασίλης Αλλοίμονος.
Η πιο έξυπνη χελώνα στον κόσμο
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
LOGO ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δανάη Φωτίου γ5 ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ.
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
CRIMINAL MINDS. 4 Ο ΓΕΛ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ PROJECT (α’ τετράμηνο) ΤΑΞΗ-ΤΜΗΜΑ: Α’3.
Τα επαγγελματικά πρότυπα των μαθητών της Στ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου ως κίνητρα των μελλοντικών επαγγελματικών τους στοχοθετήσεων Στέλιος Κ. Κρασσάς.
Όσπρια Σήμερα θα : 1. Μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να ονομάζουμε τα διάφορα όσπρια 2. Μάθουμε για τη θρεπτική τους αξία, άρα και γιατί πρέπει να τα βάζουμε.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Τι είναι η ανακύκλωση;
Ο ρΟλοΣ και η συνεισφορΑ των γραφιστΩν προς την αειφορΙα
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
Project Β’ Λυκείου Καταναλώνω Έξυπνα στο σπίτι.
Τα χαρακτηριστικά του πληθυσμού της Ευρώπης
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
Έργα ΜοντελοποίησηΈργα Μαθήματα A αξιολόγηση Αναστοχασμός.
Εξάρτηση των ανθρώπων από την ενέργεια
Οι μαθητές του 18ου Γυμνασίου Περιστερίου1 Αλκυονίδες.
ΝΕΟΣ ΜΟΝΟΣ … ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ
(Παλιά εποχή της πέτρας)
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ … Μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχει τίποτα άλλο που να μας δίνει χαρτί, φρούτα, καρπούς, ξυλεία, φωλιές για τα πουλιά και τα άλλα ζώα,
Γίνε δραστήριος φοιτητής! Απόκτησε εμπειρίες- δεξιότητες! Ξεκίνησε την καριέρα σου σήμερα! Τρίτη 17/3/2015, ΚΕ.Δ.Ε.Α. Κική Ματσούκα Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑ ΡΑΦΑΗΛ ΛΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Tρόποι εξοικονόμησης ενέργειας.
Οι μαθητές της Ε’ δημοτικού εργάστηκαν ….. για το καλό του πλανήτη μας! Ο πλανήτης κινδυνεύει… πρέπει να δράσουμε!!!
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ¨Μέτρο, ποικιλία , ισορροπία¨ έχει
Ευχές για καλή συνέχεια στο Ταξίδι της Ζωής
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Υπάρχει λύση;.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Οι σύγχρονες οικιακές συσκευές έχουν σκοπό να διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η χρήση τους.
T Επιμέλεια: Σπύρος Αντωνέλλος ΕΜΕ. Περιεχόμενα Το βιβλίο των Νέων της Ευρώπης περιέχει σύντομα κείμενα με πολλές πληροφορίες που ενθαρρύνουν τους νέους.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΕ ΝΕΑ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 1η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
Quiz για την ενέργεια Προσαρμογή από “Jiffy’s eco-quiz” Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική Εργαλειοθήκη του Πολίτη Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιλαμβάνεται στο εκπαιδευτικό.
Επαγγελματικές προοπτικές στον τομέα της πληροφορικής Τάσος Λαδιάς Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Επαγγελματική.
ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Συνθήκες Διαβίωσης Στη Ζίτσα
Διερευνώντας το οικολογικό μας αποτύπωμα
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ «Ας Ανταποκριθούμε Αποτελεσματικά στις Προκλήσεις των Καιρών» ΜΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,
GHANDI Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τίτλος Δράσης: “Zούμε Αειφορικά στην Ε.Ε.”
Ο μπαμπάς και η μαμά έβλεπαν τηλεόραση όταν η μαμά είπε:
Περιβαλλοντική εκπαίδευση
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Καταναλωτής, περιβάλλον και γεωργία στην ΕΕ Δ
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2.2 Ο οικονομικός ρόλος της οικογένειας
1Η ΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2.3 Οικογενειακός προϋπολογισμός
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ εργασια στο μαθημα της οικιακησ Οικονομιασ Βαλλιαναtoσ Γεωργιοσ βλαχοσ κων/νοσ δαμηλακης αντωνιοσ κουκλοτιδησ βασιλειοσ μπαλτοπουλοσ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΠΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Με το προγραμμα Νεα Γενια σε Δραση,εχετε την δυνατοτητα να συμμετασχετε σε ανταλλαγες με ομαδες νεων.Ο εθελοντισμος στο εξωτερικο μπορει να είναι η απαντηση στα προβληματα σας.Εάν συμμετασχετε σε αυτο το προγραμμα πληρης απασχολησης στο εξωτερικο θα αποκτησετε εμπειρια για την μελλοντικη δουλεια σας.

Συμφωνα με το ευρωβαρομετρο Το 17% των ευρωπαιων σκεφτονται να ΠΡΏΤΗ ΣΤΑΣΗ Αν δεν ξερετε από πού να ξεκινησετε την αναζητηση για την ευρεση εργασιας δοκιμαστε την EURES την Ευρωπαικη πυλη.Οπου μπορειται να στειλετε το βιογραφικο σας η να βρειτε δουλεια στις αγγελειεσ οπου υπαρχουν οι οποιες ανεβαζονται από εργοδοτες απο ολη την Ευρωπη.Είναι μια πολύ καλη επιλογογη για ένα καλο ξεκινημα. ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ? Συμφωνα με το ευρωβαρομετρο Το 17% των ευρωπαιων σκεφτονται να Εργαστουν στο εξωτερικο καποια στιγμη μελλοντικα

ΓΕΦΥΡΩΝΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ Ένα από τα χειροτερα πραγματα που βλεπουμε Στο περιβαλλον εργασιας είναι ότι οι γυναίκες και οι ανδρες Δεν λαμβανουν την ιδια συμπεριφορα αλλα και ουτε τους ιδιουσ μισθους.στην ΕΕ οι γυναίκες κερδιζουν 17,5% λιγοτερο από τους αντρες.Ο λογος είναι Ο ρατσισμος ο οποιος υπαρχει προς τις γυναίκες.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΟΡΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΈΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΟΡΙΑ Δεν θα μπορουσαμε να συνεχισουμε να ζουμε όπως σημερα.Στις ανεπτυγμενες χωρες,το προβλημα μας είναι η Υπερκαταναλωση καθως χρησιμοποιουμε περισσοτερα από οσα χρειαζομαστε πραγματικα.Είναι γεγονος ότι φτανουμε στα οικολογικα ορια. Γ ι αυτο το λογο οι φυσικοι ποροι γινονται ολο και λιγοτεροι για παραδειγμα το πετρελαιο αναμμενεται να εξαντληθει στο τέλος του αιωνα. ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ? Χρησιμοποιουμε περιπου 15.000 λιτρα νερου για την Παραγωγη ένα κιλο μοσχαρισιου Κρεατος.Δηλαδη νερο που φτανει Για περισσοτερο από 100 Αφρολουτρα

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΜΑΣ Η στροφή προς έναν τροπο ζωης που θα βασιζεται στις αρχες της αειφοριας μας προτρεπει, ως καταναλωτες,να εξεταζουμε όχι μονο ποσο καταναλωνουμε αλλα και τι αγοραζουμε.Για να μην γινει η επομενη εξορμηση σας για ψωνια ένα ατελειωτο κυνηγι βιωσιμων προιοντων,αναζητηστε το σημα τις ΕΕ. Το οποιο δειχνει ποια προιοντα δεν μολινουν το περιβαλλον .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ Ποιος επωφελειτε λοιπον και από τι?οι διαφορες γεωργικες δραστηριοτητες και διαφορετικα οφελη.Οι αγροτες ορεινων περιοχων διατηρουν την ορεινη υπαιθρο ζωντανη ενώ οι καλλιεργητες βιολογικων προιοντων βοηθουν στην διατηρηση του περιβαλλοντος.Στοχος της ΕΕ είναι να δημιουργησει εξυπνους και βιοσιμους τροπους αναπτυξης.Καμια περιοχη δεν πρεπει να μεινει πισω. ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ Ένα αγροκτημα στην Ευρωπη Εχει εκταση κατά μεσο ορο 12 εκταρια η περιπου 24 γηπεδα Ποδοσφαιρου ενώ στις ΗΠΑ 180 εκταρια η 360 γηπεδα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΈΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ Όταν αφορα στην εξοικονομηση ενεργειας πρεπει να ξεκινησουμε από το ότι κανοθυμε εμεις οι ιδιοι και να βρουμε τροπους ώστε να εξοικονομουμε λιγοτερη ενεργεια στα σπιτια μας.Τα κτιρια ευθυνονται για το 40% της συνολικης καταναλωσης ενεργεια της ΕΕ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΉ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ? 1)κλιματιστικα 2) τηλεοραση 3)ηλεκτρικη κουζινα 4) υπολογιστη

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 1) Από το βιβλιο του σχολειου μας. 1) Από το βιβλιο του σχολειου μας. Οι εικονες βρεθηκαν από το google.