10 Αγαπημένα μου ζώα Χριστίνα Στ ΄1.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΤΡΙΧΩΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΡΟΥΖΟΥ.
Advertisements

Αλεξία -Ιωάννα -Γιώργος Ε2’ ΤΑΞΗ 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
Ανδρέας Στρατηγάκης Έλενα Συλλαίου Χρήστος Σπηλιόπουλος
Χρήστος Τομαράς Βασίλης Σωτηρακόπουλος
Στέφανη Φασουλιώτη Αλεξία Πίτσιλλου Ε΄τάξη Νοέμβριος 2013
Ανταρκτική Η παγωμένη ήπειρος!!!.
Σπονδυλωτά Ονομάζονται τα ζώα που έχουν σπονδυλική στήλη. Χωρίζονται σε 5 υποκατηγορίες: Ψάρια Αμφίβια Ερπετά Θηλαστικά Πτηνά.
Μαρί-Ελένη Περαντινού ΒΔ’3 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Καφέ αρκούδα                                                     Για κάποιους πολιτισμούς η αρκούδα είναι σύμβολο αναγέννησης και παρθενογένεσης, γιατί.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ Δ΄2
Η ΑΡΚΟΥΔΑ Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν δυο είδη αρκούδων που είναι υπό εξαφάνιση. Aυτά είναι:Η πολική αρκούδα και η καφέ αρκούδα.
Εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα: «Τα ζώα του δάσους»
Ζώα της Σαβάνας και κατοικίδια
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ E1
Φώκια Monachus Monachus
Ανταρκτική.
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Δεκάδες είδη ζώων και φυτών εξαφανίζονται καθημερινά. Αιτία, η ανεξέλεγκτη συρρίκνωση των βιοτόπων τους, το παράνομο κυνήγι, η ρύπανση.
ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Χατζηδάκης Στράτος Γ'5 ΒΙΟΛΟΓΙΑ:Κ' Ψαλλιδάς.
ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Σοφία Κατερίνα.
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κ΄ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.
Σάββας ,Μάριος , Γιώργος, Κώστας
Πολλά ζώα σιγά-σιγά εξαφανίζονται!
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ ΣΤ΄2
Η θαλάσσια χελώνα Καρέτα-Καρέτα
ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ   ΚΑΡΕΤΤΑ - ΚΑΡΕΤΤΑ Η Καρέττα - Καρέττα είναι ένα παλιό και μεγάλο ερπετό που κατάγεται από τους δεινοσαύρους. Ζει στη θάλασσα για.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.
ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ Οι καμηλοπαρδάλεις δεν ανήκουν όλες σε ένα είδος αλλά χωρίζονται σε έξι ξεχωριστούς γενετικούς πληθυσμούς, από τους οποίους πολλοί πρέπει.
Τα αγαπημένα μας είδη ζώων
ΜΑΥΡΟΓΥΠΑΣ Ένα από τα πιο απειλούμενα αρπακτικά στην Ευρώπη είναι ο μαυρόγυπας. Κατά τους ιστορικούς χρόνους το είδος αυτό είχε μεγάλη εξάπλωση και υπήρχε.
ΖΩΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΌ ….
ΡΟΖ ΔΕΛΦΙΝΙ.
ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΘΙΟΥ
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Ζωγραφιά Σολδάτου.
ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΑ
άλογο  Λίγα λόγια για το άλογο  Εικόνες από άλογα  Ήχοι από άλογα
Ζώα υπό εξαφάνιση Φώκια Μονάχους-Μονάχους Δελφίνι Κοάλα Πολική αρκούδα
Φυσικό περιβάλλον: Βιόσφαιρα
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ – ZΩΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Γ 2 ΤΑΞΗ.
Τα αγαπημένα μου ζώα Λύκος
Χελώνα καρέτα -καρέτα.
Χαριτωμένα ζωάκια ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΒΙΚΥ Γ΄2.
ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ !!! Έχει χρώμα μπλε σκούρο στη ράχη και λευκό στην κοιλιά. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το ρύγχος του, που σχηματίζει ένα πραγματικό ράμφος.
OΡΚΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΪΖΟΥ.
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΝΝΑ.
Η ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Αγγελική Μποσμαλή Μουσικό Λύκειο Βέροιας
Τα θαλασσινά ζώα Ευτυχία!!!. Τα δελφίνια είναι πολύ καλά. Είναι πολύ επιδέξια κολυμπούν πολύ γρήγορα αλλά οι καρχαρίες θέλουν να τα φάνε για γεύμα αυτά.
 O Σκύλος είναι το ανώτερο θηλαστικό ζώο του γένους Canis. Η καταγωγή του προέρχεται από τον κοινό λύκο. Ο σκύλος αποτελεί ένα από τα κοινότερα κατοικίδια.
ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΣ Οι σκαντζόχοιροι ξεχωρίζουν εύκολα από τα αγκάθια τους, που έχουν μήκος περίπου 2 εκατοστά και χρώμα απαλό κίτρινο με ραβδώσεις. Πρόκειται.
Ζώα της άγριας φύσης. ● Παρότι δεν βλέπουμε γύρω μας ζώα και φυτά της άγριας φύσης,αυτό δε σημαίνει ότι δεν μας αφορά η προστασία τους. ● Η εξαφάνιση.
Ομαδοποιώ τα ζώα.
Διάφορα, παράξενα και ενδιαφέροντα ζώα που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
ΤΣΑΚΑΛΙ Στέλλα – Εμμανουήλ Δ2.
Θαλάσσια ζώα Τα θαλάσσια κήτη, επίσημα καλούμενα κητώδη είναι μεγάλα θαλάσσια θηλαστικά άριστα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον τους, στα οποία περιλαμβάνονται.
Ζώα της Ζούγκλας! Τα Ζώα είναι πολυκύτταροι, ευκαρυωτικοί οργανισμοί που αποτελούν το βασίλειο των Ζώων. Ο σωματότυπός τους σταθεροποιείται όταν αναπτύσσονται,
ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Παρουσίαση για τις πολικές αρκούδες
ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ Τα οικόσιτα ζώα μπορεί να μας προσφέρουν τροφή όμως προϋποθέσει όλων είναι η ασφάλεια τους και ο σωστός εμβολιασμός για να έχουμε υγιή ζώα.
Παναγιώτης Παναγίδης Γ’1
Εργασία Σχ έτος: Λίλα -Ελένη
ΤΟΥΝΔΡΑ Τι ξέρετε για αυτή?.
1η ομάδα : Αλκυόνες Το φυσικό μας περιβάλλον αποτελείται εκτός από τη χλωρίδα και από την πανίδα, στην οποία ανήκουν πολλά είδη άγριων ζώων (πολική.
Τα οικοσυστήματα.
ΓΕΩΡΓΙΑ & ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤ2 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΗ.
Οικοσυστήματα.
Η εικόνα αυτή περιγράφει τα πάντα που είναι προς Εξαφάνιση !!!!
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

10 Αγαπημένα μου ζώα Χριστίνα Στ ΄1

Γάτα Η γάτα ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών. Η γάτα ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών. Η γάτα κυνηγά πάνω από 1.000 είδη ζώων για τροφή. Μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να υπακούει σε απλές διαταγές.

Σκύλος Πιθανότατα η καταγωγή του προέρχεται από τον κοινό λύκο. Πιθανότατα η καταγωγή του προέρχεται από τον κοινό λύκο. Ο σκύλος αποτελεί ένα από τα κοινότερα κατοικίδια ζώα. Η σχέση του με τον άνθρωπο χρονολογείται από τα πολύ παλαιά χρόνια.

Πίθηκος Όλοι οι πίθηκοι είναι ικανότατοι στην αναρρίχηση σε δέντρα. Όλοι οι πίθηκοι είναι ικανότατοι στην αναρρίχηση σε δέντρα. Είναι παμφάγοι και η δίαιτά τους αποτελείται από καρπούς, χόρτα, σπόρους, και στις περισσότερες περιπτώσεις κρέας και ασπόνδυλα, αλλά και οτιδήποτε άλλο είναι διαθέσιμο και χωνεύεται εύκολα. Κατάγονται από την Αφρική και την Ασία, και έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις ηπείρους

Άλογο Το άλογο χρησιμοποιήθηκε από την αρχαιότητα ως μέσο μετακίνησης Το άλογο χρησιμοποιήθηκε από την αρχαιότητα ως μέσο μετακίνησης Αποτέλεσε βασική κινητήρια δύναμη των αμαξών αλλά και χρήσιμο εργαλείο στον πόλεμο. Βοήθησε επίσης την εξάπλωση των ανθρώπων σε νέες περιοχές, καθώς και τη μετανάστευση ολόκληρων λαών.

Πολική αρκούδα Η πολική αρκούδα, είναι μια μεγάλη αρκούδα που ζει στις Αρκτικές περιοχές. Τρώει 20 κιλά φαγητό σε μία ώρα. Η πολική αρκούδα κυνηγά στην ξηρά, στον πάγο αλλά και μέσα στο νερό. Τρέφεται κυρίως με φώκιες και με τα υπόλοιπα ζώα αλλά και ψάρια των πόλων. Οι πολικές αρκούδες απειλούνται με εξαφάνιση.

Φώκια Οι φώκιες δεν έχουν εξωτερικά αυτιά. Το τρίχωμά τους αποτελείται κυρίως από μεγάλες τρίχες. Η οικογένεια των "Φωκιδών" διαιρείται σε δύο υποοικογένειες: στις Φωκίνες και στις Μοναχίνες.

Χελώνα Καρέτα-Καρέτα Υπάρχει στη γη από την εποχή των δεινοσαύρων. Υπάρχει στη γη από την εποχή των δεινοσαύρων. Πρόκειται για μία μεγάλη θαλάσσια χελώνα με καβούκι που αποτελείται από κεράτινες πλάκες καφέ και κόκκινου χρώματος και, Όπως και τα άλλα είδη θαλάσσιων χελωνών, αναπνέει με πνεύμονες.

Πιγκουίνος Ο πιγκουίνος είναι θαλάσσιο πουλί που δεν μπορεί να πετάξει και ζει στο Νότιο Ημισφαίριο. Οι περισσότεροι πιγκουΐνοι τρέφονται με γαρίδες, ψάρια, καλαμάρια και άλλες θαλάσσιες μορφές ζωής που ψαρεύουν βουτώντας και κολυμπώντας κάτω από το νερό. Περνούν τη μισή ζωή τους στη θάλασσα και τη μισή στη στεριά.

Λύκος Ο Λύκος είναι θηλαστικό. Είναι σαρκοφάγο ζώο. Σήμερα, για διάφορους λόγους υπάρχουν πολύ λίγοι λύκοι.

Δελφίνι Τα δελφίνια είναι θαλάσσια θηλαστικά. Τα δελφίνια συγγενεύουν με τις φάλαινες. Τρέφονται κυρίως με ψάρια και καλαμάρια.