ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
… ΚΑΙ… …και εσωτερική στάση.
Advertisements

Κόλλιας Αναστάσιος – Μπελίτσου Νατάσσα
ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΝΟΥ –ΨΥΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ
Συναλλακτική Ανάλυση και Συμπεριφορά
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
Θεωρία Μάθησης Ο ατομικός Εποικοδομητισμός του Piaget
Μουσείο - Σχολείο Τι ακριβώς είναι μάθηση; Μάθηση είναι:
1 Δορυφορικό 3 ης Ομάδας. 2 ΕΜΕΙΣ πώς βλέπουμε το Λόγο του Θεού;
ΟΡΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
ΑΡΜΟΝΙΑ.
Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας
S.w.a.n. και γκούνες.
Το Αλφαβητάρι της Αυτογνωσίας
ΨΥΧΟKOIΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Μάθημα 2
Προσωποκεντρική Θεωρία (Client-centered theory)
Διδακτικοί στόχοι.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
Το παιδικό παιχνίδι Εισαγωγικά σχόλια και ερμηνευτικές υποθέσεις
Είναι ο κλάδος της φιλοσοφίας που προσπαθεί να ερμηνεύσει την φύση της πραγματικότητας του όντος και του κόσμου.  Ποια είναι η φύση της πραγματικότητας.
Εισαγωγή στο σενάριο   Τι είναι το σενάριο. Α. H τέχνη του να σκέφτεσαι σε εικόνες. -Προ-σχεδιο της τελικής ταινίας Β.Στο σενάριο δεν μπορείς να περιγράψεις.
Μάτριξ. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι Ό,τι βλέπουμε είναι φτιαγμένο από ενέργεια συγκεκριμένου ηλεκτρομαγνητικού φάσματος Τα μάτια μας είναι ευαίσθητα.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Σπύρος Κίντζιος.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΓΚΑ;.
Τα συναισθήματα των περιθαλπόντων των ασθενών με νόσο Alzheimer και η αντιμετώπισή τους.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΚΛΑΔΟΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Ο ΕΦΗΒΟΣ ΚΑΙ Ο «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΛΛΟΣ»
Δημιουργική Απασχόληση
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
Φιλοσοφική / Ερμηνευτική Παιδαγωγική
2.1.Η έννοια της οργάνωσης Καθηγήτρια: Αποστολοπούλου Μαρία Βενετία.
Μαρία Παπαδάκη. Η αντιμετώπιση του προβλήματος πριν την εκδήλωσή του Μείωση της ζήτησης – Προαγωγή της υγείας WHO: Προαγωγή της υγείας αποτελεί η ανάπτυξη.
Πανεπιστήμιο Κρήτης Σχολή Επιστημών Αγωγής Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. Στοιχεία φοιτητή: Ονομ/μο:Κρητικός Λογοθέτης Α.Μ.:2648 Εξάμηνο Σπουδών:8ο.
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (Σ.Ψ.)
Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ στην Α Λυκείου
Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΙΜΜΑΝΟΥΕΛ KANT ( )
Ο ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ. Ρόλος και Λειτουργίες  Θεραπευτικός ή αποκατάστασης  Προληπτικός  Εκπαιδευτικός.
Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ Η ιδέα της μετενσάρκωσης, η οποία ως έννοια εισάγεται πρώτη φορά στις Ουπανισάδες (800 πΧ), είναι θεμελιώδης στον Ινδουισμό.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ Ph.D.
Συναισθηματική Νοημοσύνη: Ορισμός, δομή, μοντέλα, μέσα αξιολόγησης
Ιστορία της φιλοσοφίας: Σωκράτης, Πλάτων, Αριστοτέλης Σ. Σταυριανέας Τμήμα Φιλοσοφίας Παν/μίου Πατρών 14/10/2015.
1 Πως να κερδίσεις το παιχνίδι στο σχολείο ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΛΙΚΟΥ : ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΠ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΛΙΚΟΥ: ΡΕΠΠΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΠ, ΚΕ.ΣΥ.Π.
ΑΞΙΕΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Πώς αντιλαμβάνεστε την έννοια της στάσης (attitude);
Ανοιχτές δεξιότητες Δεξιότητες που πραγματοποιούνται σε ένα μεταβαλλόμενο και απρόβλεπτο περιβάλλον και απαιτεί από τους εκτελεστές να προσαρμόσουν τις.
ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΙΑ Μεταπτυχιακή φοιτήτρια: Ξυλά Βασιλική ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.
Θετική Σκέψη “Σκέψου θετικά, και θετικά πράγματα θα συμβούν”
Δυο πράγματα χρειάζεσαι να ξέρεις, για να πετύχεις οποιοδήποτε Επίτευγμα…
Ανάλυση κρίσιμου συμβάντος
Φιλοσοφία της εκπαίδευσης και Πρόγραμμα Σπουδών
ΣΥΝΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Οι νέες πολιτικές έννοιες
Μάθηση σημαίνει τροποποίηση συμπεριφοράς & σχηματισμό συνηθειών
Κοσμοθεωρίες: Εναλλακτικές κουλτούρες αναπαράστασης και διαχείρισης της σχέσης του «φυσικού κόσμου» με τον «ανθρώπινο εαυτό» Βασίλης Τσελφές.
Δραματική Τέχνη στην Εκπαίδευση και Επιστήμες της Αγωγής
Επιθεώρηση Συμβουλευτικής-Προσανατολισμού,
Προετοιμασία της Βιβλικής
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ Ph.D.
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Επαγγέλματα Ο όρος επαγγέλματα στη γενικότερη αντίληψη χαρακτηρίζει την κατά κλάδο ή αντικείμενο συνήθη ασκούμενη βιοποριστική ενασχόληση, (εργασία), του.
Μαθημα 2ο Τα επαναστατικα κινηματα στην ευρωπη 19ος αιωνασ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
Project ΘΕΜΑ: Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ Ιωάννα Κομνηνού.
ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( PROJECT)
KUNG FU Αλέξανδρος Αναστασιάδης Φίλιππος Γκοτσόπουλος Νικόλας Τζάθας
Πώς να κάνουμε σωστές επιλογές, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη
– Η ταυτότητα του ρόλου του φύλου
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΦΥΣΙΚΗ Γ. ΜΗΤΣΟΥ
Αποσυνδετικές διαταραχές
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ

ΑΝΤΑΡ ΚΑΡΑΝΑ = ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΝΕΥΜΑ ΑΤΜΑΝ ΠΟΥΡΟΥΣΑ ΕΑΥΤΟΣ ΑΝΤΑΡ ΚΑΡΑΝΑ = ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΠΟΥΝΤΙ ΔΙΑΝΟΙΑ ΑΧΑΜΚΑΡΑ ΕΓΩ ΤΣΙΤΑ ΜΝΗΜΗ ΜΑΝΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

1. Η ατομική καταγεγραμμένη γνώση στο υποσυνείδητο. ΠΗΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 1. Η ατομική καταγεγραμμένη γνώση στο υποσυνείδητο. 2. Η καταγεγραμμένη γνώση άλλων πετυχημένων ανθρώπων (βιβλία, κλπ). 3. Αναζήτηση καινούργιων δρόμων με την έρευνα και τον πειραματισμό (ενήλικο εγώ).. Σύμφωνα με τις εσωτερικές παραδόσεις υπάρχει και η 4. Διαισθητική γνώση η οποία προέρχεται από την ανώτερη Ευφυΐα μέσα μας ή ατομική συνειδητότητα κατά την γιόγκα.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΗ Όλες οι πληροφορίες που εισέρχονται μέσω των 5 αισθήσεων καταγράφονται και κατηγοριοποιούνται στην μνήμη του υποσυνείδητου νου. Επίσης καταγράφονται όλες οι σκέψεις θετικές και αρνητικές και τα συναισθήματα επίσης. Το υποσυνείδητο περιμένει σαν ένας κοιμισμένος γίγαντας ή σαν το τζίνι μέσα στο λυχνάρι να υποστηρίξει κάθε σχέδιο και σκοπό μας.

Μπορούμε με την θέλησή μας να γνωστοποιήσουμε στο υποσυνείδητο τα σχέδια μας, τις επιθυμίες και τους σκοπούς μας που θέλουμε να πετύχουμε και θα αναλάβει να τα φέρει εις πέρας. Οι δημιουργικές του ικανότητες είναι καταπληκτικές και αδιανόητες. Δεν αδρανεί. Οι περισσότερες λειτουργίες του σώματος δεν γίνονται συνειδητά αλλά υποσυνείδητα. Περιλαμβάνει την μνήμη και στην μνήμη υπάρχουν όλες οι καταγραμμένες πληροφορίες από την γέννησή μας μέχρι σήμερα.

ΟΡΘΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΓΝΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ: ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΓΝΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ: ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΟΡΘΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΑΜΕΣΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Η ΑΜΕΣΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΠΧ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΙΔΙ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΕΝΗΛΙΚΟ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗ ΓΟΝΕΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΕΓΩ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗ

ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΓΩ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ : Η ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ Ο ΝΤΕΤΕΡΜΙΝΙΣΜΟΣ Ο ΚΟΜΦΟΡΜΙΣΜΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΕΓΩ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ: ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ: ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΩ ΕΧΩ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ: ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΚΟΜΦΟΡΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΕΤΕΡΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ:

ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΟ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ: ΦΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΑΤΑΡΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ

Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ

Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΠΟΥΝΤΙ = ΕΝΗΛΙΚΟ ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ: Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ

ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΙ ΕΙΝΑΙ: Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ

ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΙ: ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ. ΔΕΝ «ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ». ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ.