Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μάτριξ. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι Ό,τι βλέπουμε είναι φτιαγμένο από ενέργεια συγκεκριμένου ηλεκτρομαγνητικού φάσματος Τα μάτια μας είναι ευαίσθητα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μάτριξ. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι Ό,τι βλέπουμε είναι φτιαγμένο από ενέργεια συγκεκριμένου ηλεκτρομαγνητικού φάσματος Τα μάτια μας είναι ευαίσθητα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μάτριξ

2

3 Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι Ό,τι βλέπουμε είναι φτιαγμένο από ενέργεια συγκεκριμένου ηλεκτρομαγνητικού φάσματος Τα μάτια μας είναι ευαίσθητα σε ένα μικρό τμήμα του φάσματος του φωτός. Είμαστε τυφλοί σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που ονομάζουμε ‘ορατό’ φως.

4 Ορυκτό βασίλειο, φυτικό βασίλειο, ζωικό βασίλειο, ανθρώπινο βασίλειο

5 Μάτριξ

6 Σύμφωνα με την επιστήμη η μόνη πραγματικότητα στο σύμπαν είναι η ενέργεια Γνωστές μορφές ενέργειας είναι Ηλεκτρομαγνητική Ασθενής πυρηνική Ισχυρά πυρηνική Βαρύτητα Ο Κόσμος εμφανίζεται από την ηλεκτρομαγνητική και μάλιστα από ένα πολύ μικρό φάσμα της το λεγόμενο «ορατό φως»

7

8 Τις εξισώσεις όμως τις έφτιαξαν άνθρωποι όπως ο Νεύτωνας και ο Αϊνστάιν. Οι υπόλοιποι επιστήμονες τις χρησιμοποιούν. Τις εξισώσεις όμως τις έφτιαξαν άνθρωποι όπως ο Νεύτωνας και ο Αϊνστάιν. Οι υπόλοιποι επιστήμονες τις χρησιμοποιούν. Οι γνώσεις τους δημιούργησαν μια καινούργια εικόνα της πραγματικότητας Πέρα από τις αισθήσεις Πέρα από τα δεδομένα του Νου…

9 Ο Νους δεν μπορεί ποτέ να συλλάβει την Αλήθεια ως σύνολο. Οι σοφοί αναζητούν την Αλήθεια στην καρδιά τους, γιατί η καρδιά του ανθρώπου αγγίζει το Άπειρο Γιόγκα «Οι σοφοί είναι εκείνοι που, βυθομετρώντας τη σκέψη της καρδιάς τους…» Γιόγκα

10 Ο Έκαρτ βεβαιώνει: «Όπου η λογική και η επιθυμία παύει, εκεί είναι σκοτάδι, αλλά εκεί λάμπει η Αλήθεια». Διαισθητικά αναδύεται σ’ Αυτόν που είναι έτοιμος να την δεχτεί

11 Μάτριξ ΜάγιαΜάγια


Κατέβασμα ppt "Μάτριξ. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι Ό,τι βλέπουμε είναι φτιαγμένο από ενέργεια συγκεκριμένου ηλεκτρομαγνητικού φάσματος Τα μάτια μας είναι ευαίσθητα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google