ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LIVEMEDIA.
Advertisements

1ο ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ=Το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες επιτυγχάνεται η πνευματική, η κοινωνική,η ηθική ολοκλήρωση του ατόμου. ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.
Κεφάλαιο 23 Η ζωή στις εύκρατες περιοχές. Εύκρατες περιοχές Εύκρατες ονομάζονται οι περιοχές που βρίσκονται ανάμεσα στην τροπική ζώνη και τις πολικές.
Κεφάλαιο 33 Οι σχέσεις των κρατών της Ευρώπης και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κεφάλαιο 28 Η χλωρίδα και η πανίδα – Η βλάστηση της Ευρώπης.
Λουκία Μπάκα Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Αθήνα 2011
Η εκπαίδευση δεν ήταν πάντοτε όπως σήμερα ….
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ SRT ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009
mke.uop.gr [open source doc / internet]
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58 ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ MF
Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση
Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων
Τεχνολογία και Εκπαίδευση -Μάθηση από απόσταση
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
2ο ΓΕ.Λ. ΑΛΙΜΟΥ ΤΑΞΗ :Β΄ ΤΜΗΜΑ:4ο
“ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ”
Κέντρο Συμβουλευτικής
Εάν τις αγαπάς ΑΛΗΘΙΝΑ ενθάρρυνε ΟΛΕΣ τις γυναίκες που γνωρίζεις να κάνουν τακτικά αυτοεξέταση και να κάνουν τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο μαστογραφία.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Περιβαλλοντολόγοι :Παρουσίαση 2
Οι μαθητές μου κι εγώ γυρίζουμε ταινία
Στισ γειτονιεσ των Αστεγων
Κεφάλαιο 22 Η ζωή στα τροπικά δάση.
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ
Καρέκλη Ελένη Βοσινάκης Παντελής Ευαγγελακάκης Κωνσταντίνος
4ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου Ενημέρωση Γονέων
Μουσείο μαραθώνιου δρόμου Ολυμπιακός Μαραθώνιος του 1896
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ Γιαμπουδάκη & Νεάρχου Τηλ.& fax:
Η Ένταξη παιδιών με απώλεια ακοής στη γενική εκπαίδευση
που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου
ΛΙΠΙΔΙΑ.
Διάλεξη 13η Προέλευση και λειτουργικότητα του εξεικονισμού της εκπαίδευσης Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τέλεσης Μνημόσυνου υπέρ Του Μακεδονομάχου « ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΑ»
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Α. Κουτσούρης
"Για να σερφάρεις στο Internet με ασφάλεια"
Διαχείριση εγγράφων Microsoft Office Word.
Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι
Κυκλοφοριακή αγωγή Ένα πρόγραμμα για να μάθουμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια. Β΄ Δημοτικού 12ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου Υπεύθυνοι προγράμματος : Θωμάς.
2006 / 2007.
Ευρύτερη Άποψη της Κοινωνίας των Πολιτών για την Κατάσταση στην Κύπρο - Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι
Η θέση και το φυσικό περιβάλλον της Νότιας Αμερικής
Ι3: Διερεύνηση και καταγραφή παρουσίας στο Internet
Γενικές πληροφορίες Η τιμολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τον PCO.
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
Γενικές πληροφορίες 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο
Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού
Η ζωή στις πολικές περιοχές
Επιστημονική Υπεύθυνη: Αλεξάνδρα Ανδρούσου Επόπτης: Σταύρος Σταύρου
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ Ν
Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι
Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Μεσογειακή Συνάντηση Ειδικών: Βιταμίνη D» Α΄ Παθολογική Κλινική, Τμήμα Κλινικής Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού- Διαβητολογικό.
Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου
Διαδραστική Μάθηση © 2018.
Ιωάννης Σταυρόπουλος ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Internet safety Λεόντειος Σχολή Αθηνών Δημοτικό Στ2
ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Πρόταση Χορηγίας
Ψευδή προφίλ στο facebook
Τα ψηλά βουνά -Η κατάρα του πεύκου-
Πρόγραμμα βελτίωσης παροχών προς τους πελάτες
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι,
13η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού (ΕΕΠΟΣ)
Η συμμετοχή στο Συνέδριο ορίστηκε ως εξής:
13η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού (ΕΕΠΟΣ)
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Εισαγωγικό σημείωμα Οργανωτικής Επιτροπής Αγαπητοί κύριοι,  Με ιδιαίτερη χαρά σας αναγγέλλουμε ότι η Μεσογειακή Εταιρεία Αμφιβληστροειδούς και η Οφθαλμολογική Μονάδα ημερήσιας Νοσηλείας (Diathlasis), διοργανώνουν διημερίδα με θέμα: "Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία: Διαθλαστική Χειρουργική, Καταρράκτης, Αμφιβληστροειδής, Γλαύκωμα", η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά μας να διοργανώσουμε μια διημερίδα υψηλών προδιαγραφών, που θα καλύπτει θέματα αιχμής της ειδικότητάς μας, αιτούμεθα την ενεργό υποστήριξή σας, με τους παρακάτω τρόπους συμμετοχής.  Η τιμολόγηση των χορηγιών υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί από τον PCO. INVENTICS Α.Ε. - Medevents.gr  Αριθμός Αδείας ΕΟΤ: 0933Ε60000074600 Τηλ: 2310 474400, 2310 801455 - Fax: 2310 801454 - E-mail: sponsors@medevents.gr  Με τη βεβαιότητα ότι θα ενισχύσετε και αυτή την προσπάθειά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.  Με εκτίμηση ΜΟΣΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Χειρουργός Οφθαλμίατρος Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ Γενικός Γραμματέας Μεσογειακής Εταιρείας Αμφιβληστροειδούς Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής 

ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟ Δορυφορικό Συμπόσιο Τα δορυφορικά συμπόσια πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες και ώρες του προγράμματος, έπειτα από συνεννόηση με την επιστημονική και οργανωτική επιτροπή. 3.500€ Δορυφορική Διάλεξη Οι δορυφορικές διαλέξεις πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες και ώρες του προγράμματος, έπειτα από συνεννόηση με την επιστημονική και οργανωτική επιτροπή. 2.500€ Διαφήμιση στο Τελικό Πρόγραμμα Διαφημιστικός χώρος διατίθεται στο Τελικό Πρόγραμμα του συνεδρίου. Εσωτερική σελίδα: 1.500€ Εσωτερική οπισθόφυλλου & εξώφυλλου: 2.000€ Οπισθόφυλλο: 3.500€ Stand Τοποθέτηση stand σε προεπιλεγμένο σημείο του εκθεσιακού χώρου. Banner Προβολή της χορηγού εταιρείας με τοποθέτηση banner. 3.000€ Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Δημιουργία ηλεκτρονικού προγράμματος με δυνατότητα πρόσβασης από κινητές συσκευές. Διαμόρφωση προσωπικού προγράμματος παρακολούθησης και υπολογισμός χρόνου βάσει προσωπικού προγράμματος. Δυνατότητα αξιολόγησης και σχολιασμού των session και των ομιλιών του συνεδρίου. Δυνατότητα σημειώσεων ανά ομιλία και session. Εμφάνιση πληροφοριών, χορηγών, νέων του συνεδρίου και ενσωμάτωση conference tools και social media. Προβολή του λογοτύπου του χορηγού στο Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα και σε sign holder στη γραμματεία. 2.000€ Internet Corner Προβολή της χορηγού εταιρείας στο χώρο που θα τοποθετηθεί το internet corner το οποίο θα περιλαμβάνει Η/Υ και εκτυπωτή. 1.000€ Διαφημιστική καταχώρηση στο site του συνεδρίου Προβολή της εταιρείας με τοποθέτηση ηλεκτρονικής διαφημιστικής καταχώρησης στο site του συνεδρίου στο Medevents.gr

ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟ Διαφημιστικό spot σε οθόνη plasma Η χορηγός εταιρεία θα προβάλλεται σε οθόνη plasma με διαφημιστικό spot με στους χώρους του συνεδρίου: Στον εκθεσιακό χώρο, στη γραμματεία του Συνεδρίου, στο Presentation Desk. 1.500€ Διαφημιστικά Έντυπα Δυνατότητα τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού της χορηγού εταιρείας.  2.000€ Barcode System Προβολή του λογοτύπου της χορηγού εταιρείας σε οθόνη plasma η οποία τοποθετείται έξω από την αίθουσα του συνεδρίου για την καταγραφή των ωρών παρακολούθησης των συνέδρων. Εργαλεία – Conference tools Εργαλείο Chat για αμφίδρομη επικοινωνία και συμμετοχή απομακρυσμένων χρηστών με ερωτήσεις και σχόλια. Εργαλείο Poll για ερωτηματολόγιο με πολλαπλές απαντήσεις μέσω Livemedia και συμμετοχή των απομακρυσμένων χρηστών και των χρηστών που παρευρίσκονται στο συνέδριο. Προβολή του λογοτύπου του χορηγού στα Εργαλεία. Υπηρεσίες Livemedia Περιλαμβάνει την αποθήκευση των video του συνεδρίου στο Livemedia. Προβολή της χορηγού εταιρείας με διαφημιστικά banner και σχετικά links , τα οποία θα οδηγούν στον επίσημο διαδικτυακό κόμβο του χορηγού. 2.500€ Διαλείμματα Καφέ Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας αναφέρεται στο χώρο του coffee break. Χορηγία Γεύματος Το γεύμα καθορίζεται από το γραφείο οργάνωσης. Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας αναφέρεται στο χώρο του γεύματος.  3.500€ Χορηγία Δείπνου Το δείπνο καθορίζεται από το γραφείο οργάνωσης. Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας αναφέρεται στο χώρο του δείπνου.  *Οι τιμές των χορηγιών θα επιβαρυνθούν με ΦΠΑ

Κάτοψη