ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (2)

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΡΕΤΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. 8 ο Μάθημα – 08/01/2016 Πρώτες βοήθειες σε καθημερινές καταστάσεις ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΟΥΤΑ Α. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ.
Advertisements

1 «Η ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ.
Μουστάκα Φρίντα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής MSc, Med, PhD.
Κων/νος Πατερόπουλος (MSc) Αντιπρόεδρος ΜΓΣ Εθνικού Αντιπρόεδρος ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολη, 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αθλητικά σωματεία: Βελτίωση της λειτουργίας.
ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ Γιώργος Σκόλιας, MSc.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ 13: ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ- ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΤHΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
Μονοπάτια Skywalker Κοινωνική Επιχειρηματικότητα Ενότητα: Φορολογικά Πανοζάχος Δημήτριος Msc Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός Σύμβουλος.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μεταλλικές Κατασκευές Ι Επιμέλεια Δημ. Σοφιανόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Μαρία Ντίνα, Πολ. Μηχ. MSc,
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Παπαδόπουλος Κω/νος, MSc Καθηγητής φυσικής αγωγής.
Kάλλη Καρβέλη, M.Sc. Δικηγόρος – Ειδικός επιστήμονας ΑΠΔΠΧ Πρόσβαση στα Δημόσια Έγγραφα.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΝΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ MSc Ιατρική Σχολή Παν. Αθηνών
Κωστής Χαρδαλιάς Νοσηλευτής, MSc Health Informatics Υποψήφιος Διδάκτορας Τμ. Νοσηλευτικής, ΕΚΠΑ.
Μάθημα: Εκπαιδευτική Τεχνολογία - Πολυμέσα Εισηγητής: Καθηγητής Άγγελος Γιαννούλας Θέμα εργασίας: Δημιουργία διδακτικού σεναρίου. Σπουδάστρια: Γ. Αναγνωστοπούλου.
ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ) ΜΙΧΑΕΛΑ ΦΟΥΚΑΚΗ, MsC Κοινωνική Λειτουργός, Υπεύθυνη ΚΗΦΗ Δήμου Γόρτυνας.
Microsoft ® Office PowerPoint ® Εκπαίδευση 2007 Ενημερωθείτε Η [Επωνυμία της εταιρείας σας] παρουσιάζει:
Παρουσιάσεις με το MS PowerPoint Διαφάνεια 1 Στόχοι του Σεμιναρίου  Το περιβάλλον εργασίας του PowerPoint  Χρήση της βοήθειας  Δημιουργία, αποθήκευση,
Εκπαίδευση Microsoft® Office Access 2007
Εργοθεραπεία Μάθημα: Κινησιολογία
Εκπαιδευτικό Σενάριο Μάθημα: Κτιριακά Έργα Τάξη: Β’ ΕΠΑΛ Εισηγητές: Μερτίκα Ευθυμία Ράζου Δέσποινα ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΚΤΙΡΙΩΝ.
Κανελλοπούλου Γεωργία Γεωεπιστήμονας, Msc Περιβάλλον,
Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Χριστοδουλίδης Αντώνης
Τι είδαμε την περασμένη φορά…
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Εταιρική Διακυβέρνηση
Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης
Εταιρική Διακυβέρνηση
Ελεύθερο Λογισμικό Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (12 ωρών)
Αντιμετωπίζοντας τον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying)
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Συμβουλές για καλύτερες παρουσιάσεις στο Powerpoint..
Δημιουργία εφαρμογής διαχείρισης ψηφιακής βιβλιοθήκης
Παρουσίαση Γραφείου Διασύνδεσης ΟΠΑ
Μαθηματικα στην κουζινα
Η Ένωση Συνεταιρισμών Νήσων Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού
Νέα Ιωνία Βόλου: ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
Παιδιά με Σωματικές Αναπηρίες & Δυσκολίες Προσαρμογής
Υπολογιστικά Φύλλα με το MS Excel
ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Παιδιά με Σωματικές Αναπηρίες & Δυσκολίες Προσαρμογής
Παρουσίαση των δεδομένων με γραφικό τρόπο
Βιολογία Α΄ Γυμνασίου Ανθή Αποστολίδου Φυσικός, MSc
Παρουσιάσεις PowerPoint
Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης
Σχολικός εκφοβισμός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καραβόλτσου Α
Διαχείριση εγγράφων Microsoft Office Word.
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (12 ωρών)
Αντιμετωπίζοντας τον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying)
Κεφάλαιο 4 Βενζινομηχανές Κυλινδροκεφαλή
Ειρήνη Κουφάκη Ψυχολόγος, M.sc – Επιστημονική Υπεύθυνη
Διαβάστε τα πάντα για αυτό Ειδήσεις του Microsoft SharePoint
Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Παναγιώτου Νικολέτα1, Πρεζεράκος Παναγιώτης2, Κουράκος Μιχαήλ3, Δρελιώζη.
Πάνελ συζήτησης : «Ο Δικηγόρος από τη σκοπιά της Διοίκησης
Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΩΚΚ Παιδιατρικής Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ
Πρόσκληση Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 Microsoft Office Specialist
Ημερίδα στη Μνήμη του Επίκουρου Καθηγητή Ηρακλή Χαλκίδη
Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης
Παραπτωματικότητα: πρόληψη & αντιμετώπιση Μαρία Σμυρνάκη, Ψυχολόγος MSc στις Εξαρτήσεις, PhD Επιστημών Αγωγής Παν/μίου Κρήτης, Υπεύθυνη Ανοικτής Δομής.
ΤΕΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Τσιμεράκη Βαρβάρα (Acc, MSc )
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ζωοτεχνία Ι Πρώτο μάθημα: Εισαγωγή στη Ζωοτεχνία
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
«ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ» ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 Microsoft Office Specialist
Διασφαλίζουμε την πρόσβαση σε οικονομική, αξιόπιστη, βιώσιμη και σύγχρονη ενέργεια για όλους Υποομάδα Στόχου 7   Σαββάκης Ηλίας, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ,
ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ M.Sc. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
Συρόπουλος Χαράλαμπος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (2) Msc ΤΑΡΑΤΣΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Προσθήκη κεφαλίδων και υποσέλιδων Μετακινήστε τον δείκτη στο επάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας έως ότου δείτε την περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου και μετά κάντε κλικ μέσα σε αυτήν. Μετακινήστε τον δείκτη στο επάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας έως ότου δείτε την περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου και μετά κάντε κλικ μέσα σε αυτήν. Μετακινήστε τον δείκτη στο επάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας έως ότου δείτε την περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου και μετά κάντε κλικ μέσα σε αυτήν. Μετακινήστε τον δείκτη στο επάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας έως ότου δείτε την περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου και μετά κάντε κλικ μέσα σε αυτήν. Μετακινήστε τον δείκτη στο επάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας έως ότου δείτε την περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου και μετά κάντε κλικ μέσα σε αυτήν. Προσθήκη κεφαλίδων και υποσέλιδων Μετακινήστε τον δείκτη στο επάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας έως ότου δείτε την περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου και μετά κάντε κλικ μέσα σε αυτήν. Εναλλακτικά: Επιλέξτε από το Μενού Εισαγωγή ή Προβολή (στο επάνω μέρος της οθόνης του υπολογιστή σας) ανάλογα την έκδοση του Microsoft office που έχετε εγκατεστημένο στου υπολογιστή σας. Εισάγετε το κείμενο.

Προσθήκη αριθμού σελίδας, μέτρησης σελίδας ή ημερομηνίας Μπορείτε να εισάγετε τον αριθμό σελίδας, τη μέτρηση σελίδων ή την ημερομηνία και ώρα οπουδήποτε σε μια σελίδα. Κάντε ένα από τα ακόλουθα: Εάν προσθέτετε αριθμό σελίδας στην κεφαλίδα ή στο υποσέλιδο: Κάντε κλικ στην «Εισαγωγή αριθμού σελίδας» και μετά επιλέξτε μια επιλογή. Εάν προσθέτετε τις πληροφορίες στη σελίδα: Κάντε κλικ στην «Εισαγωγή» στη γραμμή εργαλείων και μετά επιλέξτε «Αριθμός σελίδας», «Μέτρηση σελίδων» ή «Ημ/νία & ώρα».

Στο πλαίσιο διαλόγου Εισαγωγή πίνακα (εικ Στο πλαίσιο διαλόγου Εισαγωγή πίνακα (εικ. 3) καθορίστε τον αριθμό των στηλών και των γραμμών στα αντίστοιχα πεδία. Επίσης έχετε την δυνατότητα να ορίσετε τις επόμενες ιδιότητες του πίνακα: Για έναν βασικό πίνακα, επιλέξτε Εισαγωγή > Πίνακας και μετακινήστε τον δείκτη του ποντικιού επάνω από το πλέγμα, μέχρι να επισημάνετε τον αριθμό των στηλών και των γραμμών που θέλετε. Εισαγωγή πίνακα Μπορείτε να ενσωματώσετε έναν πίνακα μέσα στο κείμενο με τους κάτωθι εναλλακτικούς τρόπους: Για έναν βασικό πίνακα, επιλέξτε Εισαγωγή > Πίνακας και μετακινήστε τον δείκτη του ποντικιού επάνω από το πλέγμα για να επιλέξετε την δομή των γραμμών και των στηλών του πίνακα. Κάντε κλικ στο σημείο όπου θέλετε τον πίνακα. Στην καρτέλα Εισαγωγή κάνετε κλικ στο κουμπί Πίνακας και στη συνέχεια επιλέξτε την εντολή Εισαγωγή πίνακα. Στο πλαίσιο διαλόγου Εισαγωγή πίνακα ορίστε τον αριθμό των στηλών και των γραμμών στα αντίστοιχα πεδία.

Μετατροπή Κειμένου σε Πίνακα Προετοιμάστε το κείμενο που θέλετε να μετατρέψετε σε πίνακα σύμφωνα με τις ακόλουθες υποδείξεις: Μετατροπή Κειμένου σε Πίνακα Προετοιμάστε το κείμενο που θέλετε να μετατρέψετε σε πίνακα ως εξής: Κάθε εγγραφή που θα τοποθετηθεί στις γραμμές του πίνακα πρέπει να είναι σε ξεχωριστή παράγραφο. Τα πεδία που θα τοποθετηθούν στις στήλες του πίνακα πρέπει να διαχωρίζονται μεταξύ τους με ένα διαχωριστικό σύμβολο. Π.χ. - Το διαχωριστικό σύμβολο πρέπει να είναι μοναδικό (να μη χρησιμοποιείται ήδη στα πεδία). Επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να μετατρέψετε. Στην καρτέλα Εισαγωγή κάντε κλικ στο κουμπί Πίνακας και στη συνέχεια επιλέξτε την εντολή Μετατροπή κειμένου σε πίνακα. Στην ενότητα Διαχωρισμός κειμένου κατά επιλέξτε το διαχωριστικό ή πληκτρολογήστε το στο πεδίο Άλλο.

Εισαγωγή αντικειμένου WordArt Καταχωρήστε το δικό σας κείμενο που θα αντικαταστήσει το κείμενο κράτησης θέσης. Εισαγωγή αντικειμένου WordArt Με το WordArt μπορείτε γρήγορα να κάνετε το κείμενο να ξεχωρίζει με ειδικά εφέ. Επιλέξτε διαδοχικά Εισαγωγή > WordArt και διαλέξτε το στυλ WordArt που θέλετε. Εμφανίζεται το κείμενο «πληκτρολογήστε το κείμενο σας εδώ». Καταχωρήστε το δικό σας κείμενο που θα αντικαταστήσει το κείμενο κράτησης θέσης. Επεξεργαστείτε το κείμενο σας.