Ομάδα: Παραδοσιακός Φούρνος Γιώργος Φωτέας, Σύλια Ντρούρη, Μάνος Μανώλης, Φώτης Σουλιμιώτης, Ναταλία Παπαζαχαρίου, Γκρεσίντα Χοτζάι Α΄2 Εργασία στην.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
HWR-Chemie GmbH HWR-CHEMIE GmbH® Παρουσίαση της Εταιρείας.
Advertisements

Ιστορία του ψωμιού.
γιαννης μπαλτζακης, BSc,MSc, μελετητής-συμβουλος υλοποίησης
Kalamatastores.gr. Η ομάδα του kalamatastores.gr σας καλωσορίζει στο web site μας. Ευχόμαστε να έχετε μιαν εύκολη πλοήγηση..
Κεφάλαιο 7: Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Η.Ε) 7.1 Η έννοια και το περιεχόμενο του Η.Ε 7.2 Τα επίπεδα διάκρισης του Η.Ε 7.3 Οι επιπτώσεις του Η.Ε στον χώρο των.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
3.1.Οικονομικοί πόροι και οικονομία
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Ελληνικά Ηλεκτρονικά Βιβλιοπωλεία Επιμέλεια: Γκάμα Αριστέα Επιμέλεια: Γκάμα Αριστέα Γκουνή Άννα.
Αρτοποιοί Νομού Καβάλας Μάρτιος-Απρίλιος 2012 Παρουσίαση Έρευνας κλάδου Αρτοποιών.
1.2 ΠΑΡΑΓΩΓΗ- ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΤΟΠΟΙΟ
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Med Diet Όποιος προσέχει τον εαυτό του, με ακολουθεί Μεσογειακή Διατροφή 2 ο Γυμνάσιο Καλαμάτας Σχολ. Έτος:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Κοι. Σ. Π. Ε
Χρήση των Υπολογιστών στη ζωή
Η συμβουλή της ημέρας.
Το Περιβάλλον Του Αθλητικού Οργανισμού
Δημητριακά Τα δημητριακά είναι η σπουδαιότερη κατηγορία φυτών που καλλιεργούνται για τη διατροφή του ανθρώπου. Από τα δημητριακά παράγεται ένα από τα βασικά.
ΣΙΤΗΡΑ,ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Λάβα - Κέικ.
ΣΚΛΗΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΔ 1η :ΜΑΘΗΜΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
ΜΕΞΙΚΟ ΜΑΡΘΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ.
Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Δημητριακά ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Ορίζει τα δημητριακά
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Σιδηροπούλου Κική,Σαββίδου Γιώτα Τμήμα Α’5. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Oικονομικοί πόροι Oικονομικοί πόροι Oι οικονομικοί πόροι είναι οι εξής Oι οικονομικοί πόροι είναι.
Ξανθόπουλος Χρήστος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ LOGISTICS : ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ
Σχεδιασμός διαδικασιών
1ο ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ=Το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες επιτυγχάνεται η πνευματική, η κοινωνική,η ηθική ολοκλήρωση του ατόμου. ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος Σιτηρών & Αρτοσκευασμάτων Ενότητα 8: Υγιεινή κατά την παρασκευή προϊόντων άρτου. Θεοφάνης Γεωργόπουλος, Kαθηγητής Εφαρμογών,
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες επιχειρήσεων / οργανισμών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6.
Η αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις Ρέα Βερβίτα Γενική Διευθύντρια Rent a Car.
Παραδοσιακά επαγγέλματα
1 Τα δημητριακά Από την Παρασκευή Καραγιώργη-Μάγου.
Actus ERP Σύντομη παρουσίαση εφαρμογής. Γιατί να το επιλέξετε; Περιβάλλον WindowsΕύκολος χειρισμός SQL Βάση δεδομένωνΙσχυρό reporting Εύκολος Χειρισμός.
6 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
3o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΡΧΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.
ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ...ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ!
Λουκία Μπάκα Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Αθήνα 2011
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
OASIS PALACE.
ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Υπολογιςμος εθνικης παραγωγης – Πληθωριςμος και ανεργια
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
Περιβαλλοντολόγοι :Παρουσίαση 2
ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΤ΄2
Σύντομη παρουσίαση εφαρμογής
Διάλεξη 13η Προέλευση και λειτουργικότητα του εξεικονισμού της εκπαίδευσης Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ.
Πολιτική Παιδεία Α’ Λυκείου Διδάσκων: Κοψιδάς Οδυσσέας
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Οικιακή Οικονομία Α’ Γυμνασίου Μάθημα 12ο. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ &ΨΩΜΙ
Εργασία Οικιακής Οικονομίας
Κυκλοφοριακή αγωγή Ένα πρόγραμμα για να μάθουμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια. Β΄ Δημοτικού 12ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου Υπεύθυνοι προγράμματος : Θωμάς.
Ι3: Διερεύνηση και καταγραφή παρουσίας στο Internet
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2.2 Ο οικονομικός ρόλος της οικογένειας
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού
Εισαγωγή στο μάθημα Τεχνικά Θέματα Πωλήσεων και Προδιαγραφές Υλικού Λογισμικού.
Case 01: Προγραμματισμός Αγροτικής Παραγωγής «AGRO» ΣΕΝΑΡΙΟ
Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων
Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου
Σοφία Γκόγκου, Ειρήνη Ζήση, Ηλίας Κυριακούλιας, Γιώργος Λαζαρίδης
ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Τα ψηλά βουνά -Η κατάρα του πεύκου-
Παραγωγός: Νίκος Φραντζέσκαρος
Πρόγραμμα βελτίωσης παροχών προς τους πελάτες
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ομάδα: Παραδοσιακός Φούρνος Γιώργος Φωτέας, Σύλια Ντρούρη, Μάνος Μανώλης, Φώτης Σουλιμιώτης, Ναταλία Παπαζαχαρίου, Γκρεσίντα Χοτζάι Α΄2 Εργασία στην Οικιακή Οικονομία

Παραδοσιακός φούρνος Το ζυμαράκι Λυκαβηττού 12, Αθήνα Παραδοσιακός φούρνος Το ζυμαράκι Λυκαβηττού 12, Αθήνα

Οικονομικοί Πόροι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας Έδαφος Χρήση του χώρου πάνω στη γη (κατάστημα και εργαστήριο) για επαγγελματική χρήση. Ακόμη, τα βασικά γεωργικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή προϊόντων ψωμιού και γλυκών (αλεύρι, καλαμπόκι, σιτάρι, ζάχαρη, κακάο) τα παίρνουμε από το έδαφος (καλλιεργήσιμες εκτάσεις).

Οικονομικοί Πόροι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας Εργασία Στον φούρνο μας εργάζονται υπάλληλοι για τα παραγωγή ψωμιού και άλλων αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών και για την εξυπηρέτηση πελατών. Ακόμη, γεωργοί παράγουν τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, άλλοι τις επεξεργάζονται, μεταφορείς τις μεταφέρουν σε σημεία πώλησης για να τα προμηθευτούμε.

Το κεφάλαιό μας είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή, Οικονομικοί Πόροι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας Κεφάλαιο Το κεφάλαιό μας είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή, συντήρηση και πώληση ψωμιού και γλυκών, όπως ο φούρνος, ζυμωτήριο, θάλαμος κατάψυξης, βιτρίνες, πάγκοι, ράφια.

Οικονομικοί Πόροι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας Επιχειρηματικότητα Αποφασίσαμε να ανοίξουμε φούρνο σε ιδιόκτητο κατάστημα στην περιοχή του Λυκαβηττού, στο οποίο θα παράγουμε και θα πουλάμε ψωμί διαφόρων ειδών (χωριάτικο, πολύσπορο, με καλαμπόκι, σικάλεως) και διάφορα γλυκά (κέικ, μάφινς, κουλουράκια, τάρτες). Στον φούρνο μας εργάζονται 3 άτομα για τα παραγωγή ψωμιού, 2 άτομα για την παρασκευή άλλων αρτοπαρα- σκευασμάτων και γλυκών (π.χ. κουλουράκια, κέικ, τούρτες) και 2 άτομα για την εξυπηρέτηση πελατών. Ακόμη, εκτός από το κατάστημα, παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας μας (internet site) και παρά- δοση στον χώρο του πελάτη.

Περιμένουμε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημά μας, Λυκαβηττού 12 ή στο Internet site www.tozimaraki.gr. Ευχαριστούμε