Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία Οικιακής Οικονομίας

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία Οικιακής Οικονομίας"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία Οικιακής Οικονομίας
Εκδοτικός Οίκος Ελένη Σιγάλα, Στέφανος Λιγουδιστιανός, Κωνσταντίνος Φωτέας, Μελίνα Μαρκάκη και Χρήστος Παπαχρήστος Εργασία Οικιακής Οικονομίας

2 Εκδόσεις Λιγουδιστιανός
Ερμού 22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ: ΈΔΑΦΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κόβουμε τα δέντρα και τα χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε το χαρτί. Επίσης, το κτίριό μας βρίσκεται στο έδαφος. Επιλέγουμε τα βιβλία που θεωρούμε ότι θα έχουν επιτυχία και ο κόσμος θα θέλει να τα διαβάσει. Τα τυπώνουμε και τέλος τα πουλάμε. Χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εκτυπωτές. Έχουμε ένα κατάστημα από το οποίο μπορεί να αγοράσει κάποιος τα βιβλία των εκδόσεών μας και σκοπεύουμε να ανοίξουμε άλλα δύο καταστήματα. Επίσης, έχουμε ένα online κατάστημα.

3 Ο εκδοτικός μας οίκος έχει έναν επικεφαλής, τον γενικό διευθυντή
Ο εκδοτικός μας οίκος έχει έναν επικεφαλής, τον γενικό διευθυντή. Επίσης έχει μία γραμματεία. Επίσης, έχει οικονομική διεύθυνση, εκδοτικό τμήμα, διεύθυνση πωλήσεων, που διαχειρίζεται τις πωλήσεις, τμήμα παραγωγής και τμήμα μηχανογράφησης. Η διεύθυνση πωλήσεων διευθύνει τα e-shop, το τμήμα διαφήμισης και τα καταστήματα.

4 Ο εξοπλισμός και οι εργαζόμενοι, φυσικά, κοστίζουν.
Κόστος Ο εξοπλισμός και οι εργαζόμενοι, φυσικά, κοστίζουν.

5 Τέλος!


Κατέβασμα ppt "Εργασία Οικιακής Οικονομίας"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google