Καλώς ορίσατε στο PowerPoint

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Advertisements

Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥ∆ΩΝ
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Έγινε επίδειξη και πρακτική εφαρμογή δύο δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου (Microsoft Office, OpenOffice Writer). Μάθαμε πώς αλλάζουμε τη γλώσσα.
Sketchpad Χρήση του λογισμικού ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση βοήθειας Επίπεδο γνώσεων:
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
IT-SKILLS Διάλεξη Παρουσιάσεις (PowerPoint)
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Εργασία με παράθυρα.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
«Υλοποίηση παρουσίασης στo PowerPoint»
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
κάντε κλικ για συνέχεια
Γεωμετρικά Σχήματα Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για συνέχεια.
1 Εφαρμογές Η/Υ στη Λογοπαθολογία Εισαγωγή στο PowerPoint Ευγενία Τόκη Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Microsoft® Office PowerPoint® Εκπαίδευση 2007
Εκπαίδευση Microsoft® Office Word 2007
Microsoft® Office PowerPoint® Εκπαίδευση 2007
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office Excel® 2007
Microsoft® Office Excel® 2007
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Microsoft® Office Excel® 2007
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
Microsoft® Office Excel® 2007
Εκπαίδευση στον Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Ανακαλύψτε τη δύναμη των προσαρμοσμένων διατάξεων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Ενότητα # 10: Εισαγωγή στο Ms Powerpoint Τμήμα Ιστορίας
Παρουσίαση ευρείας οθόνης
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
εισαγωγή στο SCRATCH μια περιήγηση στις βασικές εντολές
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
στο PowerPoint 7 τρόποι για να συνεργαστείτε με άλλα άτομα
στοWord 5 νέοι τρόποι εργασίας Συνεργασία με οποιονδήποτε, οπουδήποτε
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Δημιουργία πλάνου καθισμάτων
θέμα δήλωση Γραφικό SmartArt με εικόνες σε κόκκινο φόντο
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Τίτλος εκπαιδευτικής παρουσίασης
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Δημιουργία πλάνου καθισμάτων
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Διδάσκων: Χρήστος Κατσάνος
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Καλώς ορίσατε στο PowerPoint 5 συμβουλές για να εργάζεστε πιο εύκολα

Το Εργαλείο σχεδίασης σάς βοηθά να μεταδώσετε το μήνυμά σας Το Εργαλείο σχεδίασης PowerPoint προτείνει επαγγελματικά σχέδια για την παρουσίασή σας, με βάση το περιεχόμενο των διαφανειών σας. Το Εργαλείο σχεδίασης είναι μια δυνατότητα που παρέχεται μόνο με συνδρομή. Εάν έχετε μια συνδρομή στο Office 365, η επόμενη διαφάνεια σάς δείχνει πώς λειτουργεί σε μια νέα παρουσίαση.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο σχεδίασης PowerPoint Πώς λειτουργεί: 1 Ξεκινήστε μια νέα παρουσίαση, επιλέγοντας Αρχείο > Δημιουργία > Κενή παρουσίαση. 2 Στην πρώτη διαφάνεια, προσθέστε μια εικόνα: Επιλέξτε διαδοχικά Εισαγωγή > Εικόνες ή Εισαγωγή > Εικόνες στο Internet και επιλέξτε την εικόνα. Συμβουλή: Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Internet για να προσθέσετε την εικόνα. 3 Όταν το PowerPoint σάς ζητήσει δικαιώματα, για να πάρετε ιδέες σχεδίασης, επιλέξτε Ας ξεκινήσουμε. 4 Επιλέξτε ένα σχέδιο που σας αρέσει από το παράθυρο εργασιών Ιδέες σχεδίασης.

Μεταμόρφωση Η δυνατότητα "Μεταμόρφωση" δημιουργεί ομαλά εφέ κίνησης και μετακινήσεις αντικειμένων στην παρουσίασή σας. Χρησιμοποιείτε δύο παρόμοιες διαφάνειες, για να δημιουργήσετε το εφέ κίνησης, αλλά το ακροατήριό σας νομίζει ότι η ενέργεια συμβαίνει σε μια διαφάνεια. Πατήστε για αναπαραγωγή του βίντεο στη δεξιά πλευρά, για να δείτε ένα γρήγορο παράδειγμα. Η Μεταμόρφωση είναι μια δυνατότητα που παρέχεται μόνο με συνδρομή. Εάν έχετε μια συνδρομή στο Office 365, μπορείτε να τη δοκιμάσετε και εσείς με τα βήματα που παρέχονται στην επόμενη διαφάνεια:

Ρύθμιση της Μεταμόρφωσης Δοκιμάστε τη μόνοι σας με αυτούς τους δύο απλούς πλανήτες: 1 Κάντε αναπαραγωγή αυτής της διαφάνειας: Κάντε δεξί κλικ στη μικρογραφία της διαφάνειας και επιλέξτε Αναπαραγωγή διαφάνειας. 2 Στη δεύτερη από αυτές τις δύο πανομοιότυπες διαφάνειες, αλλάξτε τα σχήματα στα δεξιά με κάποιον τρόπο (μετακίνηση, αλλαγή μεγέθους, αλλαγή χρώματος) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Μεταβάσεις > Μεταμόρφωση. 3 Επιστρέψτε στην πρώτη από τις δύο διαφάνειες, πατήστε το κουμπί Προβολή παρουσίασης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αναπαραγωγή για να δείτε τον κύκλο σας να μεταμορφώνεται! Συμβουλή: Οι Επιλογές εφέ σάς παρέχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για τη Μεταμόρφωση.

Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο Όταν κάνετε κοινή χρήση της παρουσίασής σας με άλλους χρήστες, θα τους βλέπετε να εργάζονται μαζί σας την ίδια στιγμή. Πώς λειτουργεί: 1 Επιλέξτε Κοινή χρήση από την κορδέλα ή χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό πλήκτρων Alt-ΥU, για να προσκαλέσετε άτομα για να εργαστούν μαζί σας. (Μπορείτε να αποθηκεύσετε στο cloud σε αυτό το σημείο.) 2 Όταν άλλα άτομα βρίσκονται στην παρουσίαση, ένας δείκτης δείχνει ποιος βρίσκεται σε ποια διαφάνεια... 3 …και το τμήμα της διαφάνειας που επεξεργάζεται.

Αποκτήστε την εμπειρία των ειδικών με το πλαίσιο "Πείτε μου" Το πλαίσιο "Πείτε μου" βρίσκει τη σωστή εντολή όταν τη χρειάζεστε, για να εξοικονομείτε χρόνο και να επικεντρώνεστε στην εργασία σας. Δοκιμάστε το: ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕ 1 Επιλέξτε την εικόνα του ρομπότ στα δεξιά. 2 Πληκτρολογήστε κίνηση στο πλαίσιο Πείτε μου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη κίνησης. 3 Επιλέξτε ένα εφέ κίνησης, όπως Ζουμ και παρακολουθήστε τι θα συμβεί.

Εξερεύνηση χωρίς κλείσιμο των διαφανειών Η Έξυπνη αναζήτηση φέρνει την έρευνα απευθείας στο PowerPoint. Δοκιμάστε το (παράδειγμα στα Αγγλικά): 1 Κάντε δεξί κλικ στη λέξη office στην ακόλουθη φράση: office furniture 2 Επιλέξτε Έξυπνη αναζήτηση και παρατηρήστε ότι τα αποτελέσματα είναι συναφή με αυτή τη φράση, όχι με τις Εφαρμογές του Microsoft Office. 3 Απλώς για διασκέδαση, δοκιμάστε ξανά την Έξυπνη αναζήτηση κάνοντας δεξί κλικ στη λέξη Office στο βήμα 2.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το PowerPoint; Επιλέξτε το κουμπί Πείτε μου και πληκτρολογήστε αυτό που θέλετε να μάθετε. Επισκεφθείτε το ιστολόγιο της ομάδας του PowerPoint (μόνο στα Αγγλικά) Μεταβείτε στη δωρεάν εκπαίδευση για το PowerPoint Σε λειτουργία προβολής παρουσίασης, επιλέξτε τα βέλη για να επισκεφθείτε συνδέσεις. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ