στο PowerPoint 7 τρόποι για να συνεργαστείτε με άλλα άτομα

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
σας παρουσιάζουμε SlidePlayer.gr
Advertisements

Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Support.ebsco.com Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης Εκπαιδευτικό μάθημα.
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
SweetHome 3D ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ/ΚΤΙΡΙΩΝ.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
Πως κάνουμε μια παρουσίαση σε Power Point
IT-SKILLS Διάλεξη Παρουσιάσεις (PowerPoint)
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση πληροφοριών Επίπεδο.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Δημιουργία εκπαιδευτικού κόμικ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ‘’Μ.Π.Σ Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων’’ Καθηγήτρια: Καρύδα Μαρία Φοιτήτρια.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση βίντεο, μουσικής.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
Επεξεργαστής Παρουσιάσεων λογισμικό Ο Επεξεργαστής παρουσιάσεων είναι και αποτελείται από μια ομάδα από οπτικά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη να δημιουργεί.
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
«Υλοποίηση παρουσίασης στo PowerPoint»
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Πανεπιστημιακό κέντρο εκπαίδευσης επιμορφωτών Δυτικής Ελλάδας Πανεπιστήμιο Πατρών, ΤΕΕΑΠΗ - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ΤΚΕΠ Εκπαίδευση Επιμορφωτών Β΄Επιπέδου.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ: Εισαγωγή
 Δημοφιλή λειτουργικά συστήματα  Προτιμήσεις καταναλωτών  Ηλικίες που τα χρησιμοποιούν  Την διάρκεια χρήσης συσκευών  Αντικατάσταση συσκευών  Κριτήρια.
MATERIALS AND EQUIPMENT ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.
Microsoft® Office PowerPoint® Εκπαίδευση 2007
Microsoft® Office PowerPoint® Εκπαίδευση 2007
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office Excel® 2007
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
Εκπαίδευση στον Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
Ανακαλύψτε τη δύναμη των προσαρμοσμένων διατάξεων
Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές
ΜΥΛΟΙ.
Παρουσίαση ευρείας οθόνης
«Το αλφαβητάρι της Ιλιάδας»
Παρουσιάζουν οι : Αποστόλης Τσιριβάκος Βασίλης Χουβαρδάς από το Ε2
εισαγωγή στο SCRATCH μια περιήγηση στις βασικές εντολές
Συνηρημένα ρήματα σε –αω (ενεργητική & μέση φωνή)
Ζωγράφου Αθηνά (ΠΕ02)-Κοπατσάρη Γεωργία (ΠΕ03)
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
στοWord 5 νέοι τρόποι εργασίας Συνεργασία με οποιονδήποτε, οπουδήποτε
Εισερχόμενα Τα οργανωμένα Εκκαθάριση φακέλου Παράβλεψη συνομιλίας
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Χρήση του Tablet.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Η παρουσίαση αυτή ίσως προκαλέσει συζήτηση με το κοινό από την οποία θα προκύψουν ενέργειες. Χρησιμοποιήστε το PowerPoint για να καταγράψετε τις ενέργειες.
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Τίτλος εκπαιδευτικής παρουσίασης
МИФ ғылымына саяхат Интелектуалды шоу.
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
UNIT 1 Τα Πρώτα Προγράμματα.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Διδάσκων: Χρήστος Κατσάνος
Πως να κάνετε μια παρουσίαση σε Power Point. Σημαντικό: Εμπειρία στις παρουσιάσεις Για καλές παρουσιάσεις πρέπει να γνωρίζουμε από παρουσιάσεις όχι το.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

στο PowerPoint 7 τρόποι για να συνεργαστείτε με άλλα άτομα Επεξεργαστείτε μαζί με άλλα άτομα Κάντε κοινή χρήση μιας παρουσίασης με άλλα άτομα ώστε να μπορείτε να εργαστείτε σε αυτήν μαζί. Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/powerpointsharehelp Δείτε ποιος εργάζεται Οι ενδείξεις παρουσίας δείχνουν ποιος εργάζεται στο αρχείο. Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/powerpointpresencehelp

Συνομιλήστε στη στιγμή με άλλα άτομα Δείτε τι έχει αλλάξει Ο χρωματισμός στο παράθυρο μικρογραφιών και στις διαφάνειες υποδεικνύει τι έχει ενημερωθεί από την τελευταία φορά που κοιτάξατε. Στοιχείο με περίγραμμα Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/powerpointrevisionshelp Σκίαση στο παράθυρο μικρογραφιών Δώστε και πάρτε ιδέες Συνομιλήστε στη στιγμή με άλλα άτομα Προσθέστε σημειώσεις για άλλα άτομα ή δείτε τι έχουν γράψει. Θέλετε να το συζητήσετε τώρα αμέσως; Ξεκινήστε μια συνομιλία που είναι ορατή σε όλα τα άτομα που επεξεργάζονται το αρχείο. Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/powerpointcommentshelp Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/officechathelp

Κάντε παραστατικά τα σχόλιά σας Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/officeinkhelp Δώστε έμφαση με τη γραφή! Ορισμένα πράγματα είναι απλώς πιο εύκολο να τα σημειώσετε ή να τα σχεδιάσετε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΚΑΡΙΦΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Δείτε προηγούμενες εκδόσεις Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/powerpointhistoryhelp Όταν συνεργάζεστε με άλλα άτομα, μερικές φορές θέλετε να δείτε πώς ήταν το αρχείο πριν να το αλλάξει κάποιο άτομο. ΧΘΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΩΡΑ Μπορείτε να επαναφέρετε μια προηγούμενη έκδοση, να την αποθηκεύσετε ξεχωριστά ή να αντιγράψετε περιεχόμενο από αυτήν

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση aka.ms/PowerPointHelp Εργαστείτε από οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή Είστε μακριά από το γραφείο σας; Κάντε γρήγορες αλλαγές στο τηλέφωνο ή στο tablet σας. PowerPoint για Windows Phone PowerPoint για Android PowerPoint για iOS PowerPoint Online Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/officeappsmobilehelp Δείτε περισσότερες συμβουλές, βίντεο, βοήθεια και εκπαίδευση Επισκεφθείτε τη διεύθυνση aka.ms/PowerPointHelp Αυτές οι εμπειρίες είναι διαθέσιμες στο PowerPoint στο Office 365.