Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ: Εισαγωγή

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ: Εισαγωγή"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ: Εισαγωγή
Μια παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων

2 PowerPoint 2007 Αυτή η παρουσίαση επιδεικνύει τις νέες δυνατότητες του PowerPoint μέσω παραδειγμάτων. Μπορείτε να την προβάλετε σε προβολή παρουσίασης ή να πλοηγηθείτε στις διαφάνειες σε κανονική προβολή. Αυτές οι διαφάνειες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν εξαιρετικές ιδέες για τις παρουσιάσεις που θα δημιουργήσετε στο PowerPoint 2007! Κείμενο, γραφικά & εικόνες SmartArt Θέματα και γρήγορα στυλ Νέες διατάξεις

3 ΓΡΑΦΙΚΑ & ΕΙΚΟΝΕΣ

4 Εφέ Ανώτερο κείμενο Απαλή σκίαση Διαγραμμάτωση
Το κείμενο στο PowerPoint ξέρει νέα τεχνάσματα. Υπάρχουν εύχρηστες δυνατότητες, όπως η διακριτή διαγραφή, και δυνατότητες για προχωρημένους, όπως ο έλεγχος της απόστασης των χαρακτήρων. Επίσης, θα διασφαλίσετε βέλτιστη εμφάνιση με απαλές σκιάσεις και δυνατότητα τοποθέτησης των στυλ του “WordArt” στο κείμενο της διαφάνειάς σας. Εφέ Διαγραμμάτωση Απόσταση μεταξύ των χαρακτήρων Με στυλ υπογράμμισης Διακριτή διαγραφή

5 Η δύναμη των γραφικών OfficeArt
Εντυπωσιάστε με γραφικά εξαιρετικής εμφάνισης. Το PowerPoint διευκολύνει τη δημιουργία οπτικών στοιχείων τα οποία στο παρελθόν απαιτούσαν πολλές εφαρμογές για να επιτευχθούν. Εφαρμόστε εύκολα απαλές σκιάσεις, αντανακλάσεις, λάμψεις, κορνίζες, 3Δ και πολλά άλλα! Απαλή σκίαση Αντανάκλαση Κορνίζα

6 Φανταστείτε κάτι τέτοιο…
Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα πράγματα με τις εικόνες στο PowerPoint Αλλάξτε εύκολα το χρώμα ή το σχήμα του πλαισίου των εικόνων. Όλα τα εφέ του OfficeArt μπορούν να εφαρμοστούν σε μια εικόνα, – ακόμα και το 3Δ!

7 ηχοσ

8 Επιχειρηματική διαδικασία
Δώστε του εικόνα! Επιχειρηματική διαδικασία Λειτουργία Υποστήριξη Βελτιστοποίηση Αλλαγή Η δυνατότητα SmartArt μετατρέπει τις κουκκίδες σας σε γραφικά με ένα κλικ. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε τη διάταξη του γραφικού σας για να βρείτε ακριβώς τον σωστό τρόπο να εκφράσετε την ιδέα σας.

9 Επιχειρηματική διαδικασία
Λειτουργία Υποστήριξη Βελτιστοποίηση Αλλαγή

10 Επιχειρηματική διαδικασία
Λειτουργία Υποστήριξη Βελτιστοποίηση Αλλαγή

11 Θέματα και γρήγορα στυλ

12 Συντονιστείτε με τα θέματα!
Τα θέματα του Office προσφέρουν εύκολο συνδυασμό χρωμάτων, γραμματοσειρών και εφέ γραφικών για εφαρμογή στην παρουσίασή σας. Όλα όσα εισάγετε στην παρουσίασή σας θα αποκτήσουν αυτόματα στυλ που να ταιριάζει στο σύνολο.

13 Word και Excel! Τώρα το PowerPoint κάνει κοινή χρήση ενός κοινού συνόλου “θεμάτων του Office” με το Word και το Excel, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα και υπολογιστικά φύλλα που να ταιριάζουν με την παρουσίασή σας για “εντυπωσιακή” εμφάνιση.

14 Αναμείξτε τα! Τα θέματα του Office επιδέχονται απεριόριστες προσαρμογές. Μπορείτε να αναμείξετε και να συνδυάσετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και τα εφέ από διάφορα θέματα.

15 Γρήγορα στυλ 1 2 3 4 5 Υπάρχει ένα φάσμα στυλ σχεδίασης για κάθε γράφημα, διάγραμμα, πίνακα ή εικόνα που προσθέτετε στην παρουσίασή σας. Με ένα κλικ μπορείτε να μεταβείτε από το απλό στο εντυπωσιακό ή σε κάτι ενδιάμεσο. 1 2 3 1 2 3 4 5 1 2 3 1 2 3 4 5 1 2 3

16 Νέες διατάξεις

17 Τέλεια διαφάνεια! Το PowerPoint διαθέτει νέες διατάξεις που προσφέρουν περισσότερους τρόπους παρουσίασης των λέξεων, των εικόνων και των μέσων σας. Όλα όσα προσθέτετε στα σύμβολα κράτησης θέσης στη διάταξη διευθετούνται τέλεια αυτόματα.

18 Τακτοποιήστε το όπως θέλετε
Με τις προσαρμοσμένες διατάξεις, σχεδιάζετε τις δικές σας διευθετήσεις διαφανειών. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα είδη εγγράφων με το PowerPoint. Δημιουργήστε εύκολα οτιδήποτε, από επιχειρηματικά βιβλία παρουσίασης μέχρι οικογενειακά άλμπουμ φωτογραφιών.


Κατέβασμα ppt "ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ: Εισαγωγή"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google