Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Δημοφιλή λειτουργικά συστήματα  Προτιμήσεις καταναλωτών  Ηλικίες που τα χρησιμοποιούν  Την διάρκεια χρήσης συσκευών  Αντικατάσταση συσκευών  Κριτήρια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Δημοφιλή λειτουργικά συστήματα  Προτιμήσεις καταναλωτών  Ηλικίες που τα χρησιμοποιούν  Την διάρκεια χρήσης συσκευών  Αντικατάσταση συσκευών  Κριτήρια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Δημοφιλή λειτουργικά συστήματα  Προτιμήσεις καταναλωτών  Ηλικίες που τα χρησιμοποιούν  Την διάρκεια χρήσης συσκευών  Αντικατάσταση συσκευών  Κριτήρια αγοράς συσκευών  Τα μέτρα ασφαλείας

3  Επιθυμίες αγοραστών  Σπουδαιότητα της επικοινωνίας  Ανάδειξη ψυχαγωγίας  Ενημέρωση μέσω social media  Προτίμηση λογισμικών

4

5

6

7  Περισσότεροι χρήστες έχουν συσκευές android  Καθημερινή χρήση συσκευών  Χρήση τους από μικρή ηλικία  Αρκετά συχνή αντικατάσταση συσκευών  Δεν ενδιαφέρονται για το προβλήματα που προκαλούν οι συσκευές.

8

9  Εύρεση πληροφοριών για τα iOS.  Συλλογή πληροφοριών.  Ανάλυση πληροφοριών  Διεξαγωγή Ερωτηματολόγιου  Ανάλυση σε διαγράμματα  Διεξαγωγή αποτελεσμάτων  Δημιουργία εφαρμογής Android

10  Ανάλυση λειτουργιών iOS  Ανάλυση χαρακτηριστικών iOS  Κινητοποίηση ως προς την αγορά  Ανάλυση αποτελεσμάτων από το ερωτηματολόγιο

11

12

13

14  Πολλοί διαθέτουν συσκευή με iOS ανεξάρτητα της οικονομικής κρίσης (11,9%)  Οι περισσότεροι επιλέγουν το smartphone τους για τις δυνατότητες του (59.3%),όμως το 12.7% το επιλέγει για την μάρκα του  Τα Android smartphones υπερισχύουν σε ποσοστό  Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που δεν γνωρίζει,ποιο λειτουργικό τρέχει το smartphone του

15

16  Αναζήτηση πληροφοριών πάνω σε τηλέφωνα Windows. 1. Δημιουργός του λειτουργικού συστήματος 2. Ανανεωμένες εκδόσεις 3. Ποικιλία εφαρμογών 4. Ημερομηνία έκδοσης  Δημιουργία και διανομή ερωτηματολογίων.

17  Παρουσίαση των Windows Phone.  Στατιστική ανάλυση και ερμηνεία αποτελεσμάτων των ερωτηματολογίων.  Βαθμιαία εξοικείωση µε ένα σχετικά καινούργιο λειτουργικό σύστημα.

18

19

20

21  Η χρήση των Windows Phone δεν είναι τόσο διαδεδομένη.  Δεν διαθέτουν μεγάλη γκάμα εφαρμογών.  Κάθε σπίτι διαθέτει αρκετές κινητές συσκευές.

22

23  Το android είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα σε κινητές συσκευές.  Είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη της τεχνολογίας › Συλλογή πληροφοριών. › Δημιουργία ερωτηματολογίου. › Στατιστική ανάλυση αποτελεσμάτων έρευνας.

24  Η ενημέρωση των συμμαθητών μας για το Android.  Να μάθουμε να εργαζόμαστε στα πλαίσια μιας ομάδας.  Να μάθουμε για το Android και τη χρησιμότητά του.  Η ενημέρωση των συμμαθητών μας για την εξέλιξη των λειτουργικών συστημάτων.

25

26

27

28  Το Android είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα.  Η τεχνολογία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.  Η συνεργασία οδηγεί σε ένα καλό αποτέλεσμα.

29

30  Έρευνα για την χρήση των tablet.  Συλλογή πληροφοριών.  Δημιουργία ερωτηματολογίου.  Στατιστική ανάλυση αποτελεσμάτων έρευνας.  Πρώτη μας προτεραιότητα, ήταν να ενημερωθούμε για το tablet και να συλλέξουμε πληροφορίες για αυτό.

31  Η ενημέρωση των συμμαθητών μας για τα tablet.  Να αποδείξουμε ότι τα tablet είναι πιο βολικά και αποδοτικά στην χρήση τους.  Να προσπαθήσουμε να προτρέψουμε ένα μέρος του πληθυσμού να χρησιμοποιεί τα tablet.  Να μάθουμε να δουλεύουμε ως ομάδα.  Πώς χρησιμοποιούν τα tablet οι χρήστες

32

33

34

35  Χρησιμοποιούνται πιο πολύ για ψυχαγωγία και επαγγελματικούς σκοπούς.  Χρησιμοποιούν android πιο πολύ από τα υπόλοιπα λειτουργικά.  Προτιμούν φθηνές μάρκες προφανώς για οικονομικούς λόγους.


Κατέβασμα ppt " Δημοφιλή λειτουργικά συστήματα  Προτιμήσεις καταναλωτών  Ηλικίες που τα χρησιμοποιούν  Την διάρκεια χρήσης συσκευών  Αντικατάσταση συσκευών  Κριτήρια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google