ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Bong da city TA ONEIRA MAC
Advertisements

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
TA MEΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΡΟΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
Ο ηρωάς μου Ιφιγένεια Μ.. Miley Ray Cyrus Σήμερα θα σας μιλήσω για μία από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες την Μiley Cyrus.
KEΦΑΛΑΙΟ 5 1.Οι Απόστολοι με το κήρυγμα για το Χριστό Προκαλούν αντιδράσεις. // πειθαρχειν δει θεω μαλλον ή ανθρωποις ΓΑΜΑΛΙΗΛ.
KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:5 KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:5.
 Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ  Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ (ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,
TAΞH Ε’. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠ/ΚΟΣ : ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΝΘΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΝΤΑΣ ΑΕΙΦΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» Έρευνα για την καταγραφή.
Τομέας Πληροφορικής. Υποστήριξης Υπολογιστικών Συστημάτων Εφαρμογών & Δικτύων Η/Υ.
Χρονικός Προγραμματισμός Έργων Ενότητα 4: Το χρονοδιάγραμμα σε συνθήκες αβεβαιότητας Κλεάνθης Συρακούλης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων,
Κεφάλαιο 1 ο Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 1. Η ταξινόμηση των δημόσιων φορέων 1. Κεντρική Διοίκηση ( Βουλή, Κυβέρνηση, υπουργεία ). 2. Οργανισμοί τοπικοί.
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β1-Β2 (Σχ.έτος ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ.
1 Μηχανογραφημένη Λογιστική Ι Χρόνος Έκδοσης Στοιχείων Λιανικής Πώλησης Άρθρο 13 Χύτης Ευάγγελος Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
Κινηματική Μήτρου Ιωάννης, Φυσικός Τηλενίκης Ευάγγελος, Φυσικός.
Tatoo H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που.
Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών. Ο επαγγελματικός τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών ανήκει στον κύκλο Εφαρμογών του 10ου ΕΠΑ.Λ. και περιέχει την ειδικότητα: Γραφικών.
ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ;. TAΞΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.. Οι παραδοσιακοί χοροί της χώρας μας παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία. Κάθε περιοχή, χωριό έχει τους δικούς.
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ.
ΑΛΚΟΟΛ: Ο «αθώος» φίλος του ανθρώπου
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΦΩΛΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; Η περίπτωση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού
Παρουσίαση αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla
ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε΄2
ΕΙΔΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Τ- ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΑ
Λογικός Σχεδιασμός Σχεσιακών Σχημάτων
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Διάλεξη 10 Αποστάσεις στο Σύμπαν
Βύθισμα – Κλίμακες βυθισμάτων
Κεφάλαιο 6: Δίκτυα Ευρείας Περιοχής
Μεσογειακή διατροφή.
ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΒΗΣΣΑΡΙΑ & ΜΑΡΙΑ ΣΤ2.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Ελβετία Ελένη Πλιάκου Β4.
Ορισμός, μέσα και χαρακτηριστικά φαινομένου
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ Εργασία: στο μάθημα της Ν.Γλώσσας
Γαλλία Κωνσταντίνα Μυλωνά.
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΜΑΔΑ DAB.
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΓΕΛΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
«Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων σε κλάδους αιχμής»
Καίτη Παγούνη Β2 Αριθμός καταλόγου:18
Το οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα του Ρατσισμού
ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΡΙΒΗ Αρχικά η ράβδος και το ύφασμα είναι ουδέτερα – το φορτίο του καθενός και το συνολικό και των δύο είναι ΜΗΔΕΝ.
ΟΜΑΔΑ 4 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ
Ο περιοδικός πίνακας των Στοιχείων. (I)
PROJECT Οι μαθήτριες: Αντριάνα Πλάκα Φιλιώ Κρίνου Βερόνικα Πρένγκα
1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου Ονοματεπώνυμο: Τμήμα: Μάθημα: Υπεύθυνος καθηγητής: Θέμα: Ημερομηνία παράδοσης: Ξιάρχου Κωνσταντίνα Γ΄2 Χημεία Κος Δημητρόπουλος.
Περίπατος στην παλιά Αθήνα
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
Υγειά και Ποιότητα ζωής Η ποιότητα ζωής είναι ένα πολυδιάστατο φαινόμενο -Μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο στην Αμερική ο όρος ποιότητα ζωής εκφράζει την.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σχ. Έτος: ……3Ο ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ………
Fintech και Μικροπιστώσεις στην Ελλάδα
ĐỀ TÀI : MÁY ÉP CỌC BÊ TÔNG CỐT THÉP
Νεοπλασματα ουροδοχου κυστης
Veiste juurdekasvu modelleerimisest
Αντιμικροβιακή αντοχή και οροτυπία διεισδυτικών στελεχών Streptococcus pneumoniae σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΑΦΥΛΑΚΗ ΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Δομή του μαθήματος Εφαρμογές του 1ου θερμοδυναμικού νόμου
TA ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΝΕ Χαρακτηριστικά φωνηέντων:
Ναυπηγικό σχέδιο και αρχές casd
Ἀλφαβετ.
Φαινόμενο θερμοκηπίου αίτια – ενεργειακό ισοζύγιο
Η Τέχνη της Μουσικής Γενικά με τον όρο Τέχνες εννοείται η ψυχική δραστηριότητα ή δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στα ανθρώπινα.
ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ
Պողոս Առաքյալ կամ Սավուղ Տարսոնցի-Պողոս
ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ:
Εργασία Σχολικού Προγράμματος Θέμα: Ποντιακός Ελληνισμός
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΟΥΚΟΥ ΕΛΙΝΑ ΚΩΛΕΤΤΗ

Ορισμός του Αλκοολισμού Ο Αλκοολισμός είναι μια πρωτογενής και χρόνια ασθένεια, της οποίας η εξέλιξη και οι εκδηλώσεις επηρεάζονται από γενετικούς, ψυχο- κοινωνικούς και περιβαλλοντολογικούς παράγοντες.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του αλκοολισμού Μειωμένη ικανότητα ελέγχου Έντονη και συνεχής πνευματική ενασχόληση με τη χρήση αλκοόλ Δυσμενείς συνέπειες Άρνηση

Αλκοολικό Στερητικό Σύνδρομο Υπερδραστηριότητα του αυτόνομου νευρικού συστήματος (εφίδρωση ή ταχυκαρδία) αδρό τρόμο των χεριών Αϋπνία ναυτία ή εμετό ….

παραισθήσεις ή ψευδαισθήσεις μικρής διάρκειας (οπτικές, απτικές ή ακουστικές) ψυχοκινητικό εκνευρισμό Άγχος μείζονες επιληπτικές κρίσεις

Αιτίες που μας οδηγούν στην χρήση του αλκοόλ Κοινωνικότητα (71%) Τους αρέσει η γεύση (51%) Δημιουργεί αίσθημα χαλάρωσης (12%) Προκαλεί μέθη (6%) Επειδή το κάνουν όλοι (6%) Για να ξεχάσουν προβλήματα (62%)

Αίτια που οδηγούν στην εξάρτηση Ανοχή Ψυχολογική εξάρτηση Στερητικά συμπτώματα Χρήση αλκοόλ για τον περιορισμό των στερητικών συμπτωμάτων Αποτυχημένες προσπάθειες να ελέγξει τη χρήση του αλκοόλ. ….

Σπατάλη πολύ χρόνου που απαιτείται για τη λήψη αλκοόλ ή για την απαλλαγή από τη επήρειά του Καταστροφικές συνέπειες από τη χρήση τόσο στο ίδιο το άτομο όσο και στο περιβάλλον του Λήψη αλκοόλ πιο συχνά και σε μεγαλύτερες δόσεις απ’ ότι σχεδίαζε Συνεχίζει να πίνει αλκοόλ ακόμα κι αν γνωρίζει ότι του προκαλεί ζημιά.

Για πόσο διάστημα δεν θα πρέπει να πίνει κανείς για να απαλλαγεί από την εξάρτηση; Εξαρτάται από το κάθε άτομο Το να έχεις βάλει τη ζωή σου σε μια τάξη βοηθάει Το να μην επιζητάς πια τις επιδράσεις του αλκοόλ

Μάθε να λες όχι στο ποτό!

Πώς μπορεί κάποιος να προστατεύσει τον εαυτό του από την πίεση των φίλων να πιει αλκοόλ; Δεν μου αρέσει, προτιμώ να πιω ένα αναψυκτικό Απλώς μου αρέσει περισσότερο όταν είμαι εγκρατής. Το απόγευμά μου είναι καλύτερο όταν δεν είμαι μεθυσμένος Δεν χρειάζομαι αλκοόλ για να είμαι ευτυχισμένος Θέλω να παραμείνω «καθαρός»

Πώς μπορεί κάποιος να προστατεύσει τον εαυτό του από την πίεση των φίλων να πιει αλκοόλ; Κάνω σπορ και το αλκοόλ είναι κακό για την κατάστασή μου Θέλω να είμαι σε φόρμα αύριο Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα αστείο ή ένα ανώδυνο ψέμα όπως: Δεν το αντέχω. Αρρωσταίνω Μου δίνει ένα κακό χιούμορ Έχω κάνει συμφωνία να μη πιω.

ΠΗΓΕΣ http://www.boro.gr/29726/alkoolismos-ta-9-vasika- symptwmata-ths-eksarthshs http://nifalioi.com/article/41/alkoolismos#sthash.0yG2 MtMC.dpuf