Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Tatoo H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Tatoo H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Tatoo H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που σημαίνει «για να σηματοδοτήσει κάτι».

2 Που αναπτύχθηκε;; ● Πόλλες από τις περιοχές που το tatto αναπτύχθηκε είναι : Βίκινγκς,Αίγυπτος,Ιαπωνία,Κίνα,Πολυνησία,Ζηλ ανδία,Ινδονησια,Ινδία / Ταϊλάνδη,Αφρική,Αρχαία Ελλάδα και Ρώμη,Κεντρική και Νότια Αμερική,Βόρεια Αμερική,Μέση Ανατολή,Αγγλία,Γαλλία.

3 Προσωπικότητες με τατουάζ ● Πολλές ήταν οι προσωπικότητες της ιστορίας που είχαν tattoo.Για παράδειγμα: Το 1862, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο μετέπειτα βασιλιάς Edward VII, έκανε το πρώτο του τατουάζ – έναν σταυρό της Ιερουσαλήμ– στο μπράτσο του, πριν ανέβει στο θρόνο, ξεκινώντας τη μόδα με τατουάζ μεταξύ των αριστοκρατών.

4 ● Επίσης ο Τόμας Έντισον είχε ένα χιαστί από πέντε τελείες, ο Τζόρττζ Όργουελ είχε κουκίδες στις αρθρώσεις του, ο Θεόδωρος Ρούζβελτ είχε σχεδιάσει το οικόσημο της οικογένειας του και ο Τσάρος Νικόλαος Β' είχε σχεδιάσει ένα πολύχρωμο δράκο.

5 ● Ωστόσο πολύ διάσημοι της εποχής μας έχουν ένα ή περισσότερα τατουάζ είτε γιατί επιθυμούν κοσμούν το σώμα τους είτε γιατί δηλώνει κάτι σημαντικό για τους ίδιους.

6 Mike Tyson

7 David Beckham

8 James Hetfield

9 Tupac Shakur ( 2 pac )

10 Εργαλεία τατουάζ Αρχαίες Αιγυπτιακές βελόνες

11 Εργαλείο των Μαορί

12 ● Ιαπωνικές βελόνες Tebori

13 Ηλεκτρικό Edison's Pen

14 ● Περιστρεφόμενες βελόνες O'Reilly's

15 ● Προηγμένη βελόνα Rotary

16 Σύγχρονη ηλεκτρομαγνητική μηχανή

17

18 Κίνδυνοι Γνωρίστε τους κινδύνους αλλεργικές αντιδράσεις. Οι βαφές των τατουάζ - ειδικά το κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και οι μπλε χρωστικές ουσίες - μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές δερματικές αντιδράσεις, όπως εξάνθημα με φαγούρα στο χώρο του τατουάζ. λοιμώξεις του δέρματος. Μια λοίμωξη του δέρματος, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ερυθρότητα, πρήξιμο, πόνο και πύον είναι δυνατόν μετά από ένα τατουάζ.

19 ● Ασθένειες αίματος. Εάν ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τατουάζ έχει μολυνθεί με μολυσμένο αίμα, που μπορεί προσλάβετε διάφορες ασθένειες που μεταδίδονται δια του αίματος, συμπεριλαμβανομένων του τετάνου, της ηπατίτιδας Β και της. ηπατίτιδας C ● MRI επιπλοκές. Σπάνια, τα τατουάζ ή το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο ή κάψιμο στις πληγείσες περιοχές κατά τη διάρκεια εξετάσεων μαγνητικού συντονισμού (MRI).

20 Μέτρα ασφαλείας για ένα τατουάζ ● Ποιος κάνει το τατουάζ; Μην επιχειρήσετε να κάνετε τατουάζ στον εαυτό σας ή να επιτρέψετε σε ένα ανεκπαίδευτο φίλο να κάνει το τατουάζ. Πηγαίνετε σε ένα αξιόπιστο στούντιο τατουάζ που χρησιμοποιεί μόνο κατάλληλα εκπαιδευμένους καλλιτέχνες τατουάζ. ● Πρέπει ο καλλιτέχνης να φοράει γάντια. Βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης του τατουάζ ή πλένει τα χέρια του και φοράει ένα φρέσκο ζευγάρι προστατευτικά γάντια για κάθε διαδικασία.


Κατέβασμα ppt "Tatoo H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google