Paris Saint-Germain Ιδρύθηκε στις 12 Αυγούστου 1970 μετά τη συγχώνευση μεταξύ Stade Saint-Germain και FC Παρίσι, Paris Saint-Germain Football Club έχουν.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
LES MAISONS DE LA MODE ΟΙΚΟΙ ΜΟΔΑΣ ΟΙ
Advertisements

Αριστομένης - Δημήτρης ÉVÉNEMENTS IMPORTANTS DE FRANCE ΓΕΓΟΝΟΤΑ Τ ΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Aristomène - Dimitris.
Les planètes géantes du système solaire et la découverte de Neptune
Test your Greek! Aberdeen Scottish Hellenic Society: Modern Greek Classes
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Άντζελα γιατί..... Όταν κατάλαβε ότι η πολιτική πάει κατά διαόλου...
Μιχάλης Μιχαήλ Στ’ Η σημαία της Δανίας είναι κόκκινη με έναν λευκό Σκανδιναβικό σταυρό· το κάθετο μέρος του σταυρού βρίσκεται προς την πλευρά.
Ισπανία Λίγα λόγια για την Μπαρτσελονα Ο αγώνας της Μπαρτσελονας
ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην.
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Άνοιξη της Ευρώπης - 17 Μαρτίου 2005 Ενιαίο Λύκειο Φιλιατρών Αντώνης Σαμαράς Ευρωβουλευτής Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
Αναστασία Ρούσση Βασίλης Νίκας
Καραζαφείρη Αρχοντία Τριαντάφιλλος Ζιλιλής Καραγεώργη Κερασία Ανθή Πέτρου.
Παρουσίαση Μικροδιδασκαλίας Αντωνακάκης Γεώργιος Ηράκλειο 01/12/2014.
ΙΤΑΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης¨ Μέσα από το πρόγραμμα Άνοιξη της Ευρώπης γνωρίσαμε καλύτερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βοήθησε να.
ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΣΣΗ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΡΤΕΛΕΣΗΣ
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
Τα χαρακτηριστικά του πληθυσμού της Ευρώπης
MENU ΙΤΑΛΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΝΙΣΕΙΑ ΜΑΡΟΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
Football Το ονοματεπώνυμο σας Το τμήμα σας Επέλεξε ομάδα…
Η Γαλλία και το Παρίσι. Παρίσι Το Παρίσι γνωστό και ως η Πόλη του Φωτός από τότε που φωτίστηκαν οι κύριες λεωφόροι του με φανούς γκαζιού το 1828, είναι.
Η ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Κριστιάνο Ρονάλντο.
ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Γ α λ λ ί α Βιργινία Κούσπαρου
ΤΣΕΛΣΙ ● Η Τσέλσι (Αγγλικά: Chelsea Football Club) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1905 και από τότε χρησιμοποιεί.
1 Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος Μεγάλος Πόλεμος Great War Grande Guerre.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
Δ.Π.Θ. ΤΕΦΑΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» ΜΑΘΗΜΑ: ΚΙΝΗΣΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια Μ. Μιχαλοπούλου.
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ »
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Αθανάσιος Λάϊος Ph.D. Καθηγητής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής.
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΡΜΟΥ: ΚΙΝΗΣΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.
Παραδειγματα σε σ χέ ση με την κοινωνιο-γνωστικη συγκρουση & την αλληλεπίδραση Σύγκρουση ανάμεσα σε άτομα των οποίων οι απόψεις διαφοροποιούνται Επομένως:
Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.. Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.
KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:4 KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:4.
ΓΑΛΛΙΑ. Εθνικό σύνθημα: Liberté, Égalité, Fraternité Ελευθερία, Ισότητα, Αδερφοσύνη Εθνικός ύμνος: La Marseillaise (Η Μασσαλιώτιδα) Σημαία της Γαλλίας.
Η χώρα που διάλεξα να σας παρουσιάσω είναι η Γαλλία.
Κίνηση και επεξεργασία – μαθησιακές προσαρμογές (804)
Ψυχαγωγία Πολυτέλεια ή ανάγκη ; Πολυτέλεια ή ανάγκη ;
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ
MILAN Η Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας,
Σχολικό έτος Υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Μαυροματάκη
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ Κ. Ασωνίτου.
H ευρωπαϊκή ενοποίηση. Από την ΕΟΚ στην ΕΕ
Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
ΙΣΠΑΝΙΑ Ιάκωβος Θωμάς.
Ο Αθλητισμός στη πόλη μας
Enseignante Αργυρώ Μουστάκη Μαντζακίδη Μαρία Α.Μ
Προέλευση και συμβολισμός του εμβλήματος των ομάδων.
MANCHESTER CITY Manchester City Football Club είναι μια αγγλική Premier League ποδοσφαιρικό σύλλογο με έδρα το Μάντσεστερ. Ιδρύθηκε το 1880 ως του.
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
12e École Primaire de Veria 5e Classe Français
ΠΑΡΙΣΙ Η πόλη του φωτός….
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
Άντρεα Παπαϊωακείμ Σταύρη Χίντικου
Χριστόδουλος Νικηφόρου Ε΄τάξη
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον ΑΕΠΠ
Vert = nominatif Bleu = acc Gris = génitif Orange = datif
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αγγλικά: Manchester United Football Club) είναι μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας. Η.
Μια γυναίκα φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού της,
Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
Αποικίες στον Άρη Top Six Χατζής Πέτρος Χατζής Ευάγγελος
Η αγορά Ευρωνομισμάτων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Paris Saint-Germain Ιδρύθηκε στις 12 Αυγούστου 1970 μετά τη συγχώνευση μεταξύ Stade Saint-Germain και FC Παρίσι, Paris Saint-Germain Football Club έχουν πάντα εκπροσωπούνται τόσο κοντά στο Παρίσι και Saint-Germain-en-Laye. Και με τόσους πολλούς ανθρώπους πρόθυμοι να δουν ένα μεγάλο κλαμπ φορώντας τα χρώματα της πρωτεύουσας για μια ακόμη φορά, η εκκολαπτόμενη ομάδα μεγάλωσε σε ένα εκπληκτικό ρυθμό από νωρίς. Top-tier κατάσταση επιτεύχθηκε μέσα σε τέσσερα χρόνια και μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1970, "Les Rouge-et-Bleu" ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν μια ιστορική δεκαετία. Παρί Σεν Ζερμέν δοκίμασαν Κύπελλο Γαλλίας τιμά το 1982 και το 1983, πριν από τη λήψη πρώτο τίτλο ένωσής τους το 1986 - επιτεύγματα που άνοιξε τις πόρτες προς την Ευρώπη και κάποιες αξέχαστες συναντήσεις, ιδιαίτερα με την Γιουβέντους [1].