Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης¨ Μέσα από το πρόγραμμα Άνοιξη της Ευρώπης γνωρίσαμε καλύτερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βοήθησε να.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης¨ Μέσα από το πρόγραμμα Άνοιξη της Ευρώπης γνωρίσαμε καλύτερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βοήθησε να."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης¨ Μέσα από το πρόγραμμα Άνοιξη της Ευρώπης γνωρίσαμε καλύτερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βοήθησε να έρθουμε σε επαφή με τον πολιτισμό τους. Χωριστήκαμε σε ομάδες, συγκεντρώσαμε πληροφορίες και αφού εργαστήκαμε με κόπο και αφιερώσαμε πολύ χρόνο, δημιουργήσαμε παρουσιάσεις για τις χώρες που επιλέξαμε και θα σας παρουσιάσουμε σήμερα.

2 Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης¨ Ο διαγωνισμός στον οποίο συμμετέχουμε λέγεται «γίνε δάσκαλος για μια μέρα». Έτσι λοιπόν σήμερα θα γίνουμε οι δάσκαλοί σας για να σας μάθουμε για χώρες της Ε.Ε ταξιδεύοντας και ξεναγώντας σας σε αυτές. Σας επιφυλάσσουμε και εκπλήξεις για το τέλος! Παραδοσιακοί χοροί από τις γειτονιές της Ευρώπης. Και φροντίστε να μην φύγετε γιατί ακολουθούν γλυκές και αλμυρές αλχημείες από τους συμμαθητές, τις συμμαθήτριες και τις μαμάδες μας, τις οποίες και ευχαριστούμε πολύ. Να είστε σίγουρες ότι θα τιμήσουμε όσα μας μαγειρέψατε και μάλιστα με το παραπάνω. Να ευχαριστήσουμε και το Διευθυντή του σχολείου και την κυρία Τσουκαλά, πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, για την ευγενική χορηγία των «ποτών».

3 Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης » Αρχίζουμε αναζητώντας τις χώρες στο χάρτη Ξεκινάμε με την παρουσίαση της Ιταλίας συνεχίζουμε με την Ισπανία ακολουθούν Λιθουανία, Ουγγαρία και Πολωνία είναι η σειρά της Γαλλίας λίγο πριν το τέλος θα σταματήσουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο και θα κλείσουμε την περιήγηση με τη Μάλτα.

4 Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης Ώρα για χορό. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους και όλες ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Κατέβασμα ppt "Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης¨ Μέσα από το πρόγραμμα Άνοιξη της Ευρώπης γνωρίσαμε καλύτερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βοήθησε να."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google