Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αγγλικά: Manchester United Football Club) είναι μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας. Η.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αγγλικά: Manchester United Football Club) είναι μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας. Η."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αγγλικά: Manchester United Football Club) είναι μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας. Η έδρα της είναι το Ολντ Τράφορντ, στην πόλη του Μάντσεστερ. Έχει κατακτήσει 19 φορές το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, 11 φορές το Κύπελλο Αγγλίας και 19 φορές το Community Shield, με όλες τις κατακτήσεις να αποτελούν ρεκόρ για το αγγλικό ποδόσφαιρο

2 ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ Το Ολντ Τράφορντ (αγγλ. Old Trafford) είναι γήπεδο ποδοσφαίρου στην αγγλική πόλη του Μάντσεστερ και αποτελεί την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φέρει επίσης και το ψευδώνυμο "Θέατρο των Ονείρων", που του έδωσε ο πρώην παίκτης και θρύλος της ομάδας, Μπόμπι Τσάρλτον. Το γήπεδο είναι η μόνιμη έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1910.

3 ROONEY O Γουέιν Ρούνεϊ είναι Άγγλος ποδοσφαιριστής γενήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1985 στην πόλη του Λίβερπουλ και αγωνίζεται ως επιθετικός στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Κατέβασμα ppt "ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αγγλικά: Manchester United Football Club) είναι μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας. Η."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google