Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΣΕΛΣΙ ● Η Τσέλσι (Αγγλικά: Chelsea Football Club) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1905 και από τότε χρησιμοποιεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΣΕΛΣΙ ● Η Τσέλσι (Αγγλικά: Chelsea Football Club) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1905 και από τότε χρησιμοποιεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΣΕΛΣΙ ● Η Τσέλσι (Αγγλικά: Chelsea Football Club) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1905 και από τότε χρησιμοποιεί ως έδρα το Στάμφορντ Μπριτζ που βρίσκεται στο Φούλαμ του δυτικού Λονδίνου. ● Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της έχει αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και κατά καιρούς είχε διακρίσεις και τίτλους τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη.

2 Στάμφορντ Μπριτζ ● To Στάμφορντ Μπριτζ είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο που βρίσκεται στην περιοχή Φούλαμ της πόλης του Λονδίνου στην Αγγλία. Το γήπεδο είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι. Η χωρητικότητα του είναι 42.449 θεατές.

3 ΦΡΑΝΚ ΛΑΜΠΑΡΝΤ ● Ο Φρανκ Λάμπαρντ (αγγλ. Frank Lampard) είναι Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1978 στην πόλη Σάλισμπουρι στην Αγγλία και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι ΦΚ.


Κατέβασμα ppt "ΤΣΕΛΣΙ ● Η Τσέλσι (Αγγλικά: Chelsea Football Club) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1905 και από τότε χρησιμοποιεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google