Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.. Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.. Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.

2 Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους μεταξύ τους κύκλους χρώματος!!! Μπλε->Ευρώπη, κίτρινο->Ασία, μαύρο-> Αφρική, πράσινο->Ωκεανία, κόκκινο-> Αμερική

3 Ενόργανη γυμναστική: δοκός Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια.

4 Στίβος: τρέξιμο Το τρέξιμο εκτελείται ως ακολουθία διασκελισμών, οι οποίοι εναλλάσσονται μεταξύ των δύον παιδιών. Ο διασκελισμός κάθε ποδιού μπορεί να διαιρεθεί κατά προσέγγιση σε τρεις φάσεις.

5 Κολύμβηση : χορευτικό Η συγχρονισμένη κολύμβηση, εμφανίζεται στην Ευρώπη προς τα τέλη της δεκαετίας του 1890!!!

6 Τοξοβολία Στις πρώτες Ολυμπιάδες ο τρόπος της διεξαγωγής του αθλήματος και ο αριθμός των αγωνισμάτων δεν ήταν σταθερός!!!

7 Ρυθμική Ένας ατομικός αθλητής χειρίζεται μόνο 1 όργανο κάθε φορά. Όταν πολλές αθλήτριες εκτελούν μια ρουτίνα μαζί σ’ ένα ανώτατο όριο δύο τύποι αντικειμένων μπορούν χρησιμοποιούνται από την ομάδα.

8 Ποδηλασία Η ποδηλασία είναι από τα κλασικά αθλήματα, αφού διεξάγεται στις Ολυμπιάδες από το 1896 στην Αθήνα. Αγώνες ποδηλασίας έγιναν και στους μεσοολυμπιακούς του 1906!!!

9 Ιππασία Το 1904 και 1908 αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα των Ολυμπιάδων. Όμως, το 1908 στο Λονδίνο διεξήχθη το συγγενές άθλημα του πόλο με άλογα!!!

10 Κωπηλασία Η κωπηλασία αποτελεί ένα από τα βασικά Ολυμπιακά αθλήματα. Περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων!!!

11 Βόλεϊ Αν το βόλεϊ είχε περιληφθεί ως άθλημα επίδειξης στην Ολυμπιάδα του 1924 στο Παρίσι, χρειάστηκε να περάσουν 40 χρόνια για να γίνει Ολυμπιακό άθλημα!!!


Κατέβασμα ppt "Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.. Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google