Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway στο Βόρειο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1886 και από το 2006 αγωνίζεται στο Emirates Stadium χωρητικότητας 60.432 θεατών. Χρώματα του συλλόγου είναι το κόκκινο και το άσπρο κι έχει έμβλημα το κανόνι, από το οποίο προήλθε και το παρατσούκλι "Οι Κανονιέρηδες" (The Gunners). Έχει κερδίσει 13 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα Αγγλίας.

2 Emirates Stadium ● Το πρώην Ashburton Grove, πλέον γνωστό ως Emirates Stadium για χορηγικούς λόγους, είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που βρίσκεται στο Λονδίνο και αποτελεί την τωρινή έδρα της Άρσεναλ. Το στάδιο άνοιξε τις πύλες του τον Ιούλιο του 2006 και έχει χωρητικότητα 60.361, κάνοντάς το το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αγγλία πίσω από το Ολντ Τράφορντ της Μάντσεστερ

3 WALCOTT ● Theo Walcott James (γεννημένος 16 Μαρτίου 1989) είναι ένας Άγγλος ποδοσφαιριστής που παίζει ως προς τα εμπρός για την Άρσεναλ και την Αγγλία εθνική ομάδα. Γουόλκοτ κέρδισε το BBC Νέοι Αθλητικής Προσωπικότητας της Χρονιάς για το 2006


Κατέβασμα ppt "ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google