Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

MANCHESTER CITY Manchester City Football Club είναι μια αγγλική Premier League ποδοσφαιρικό σύλλογο με έδρα το Μάντσεστερ. Ιδρύθηκε το 1880 ως του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "MANCHESTER CITY Manchester City Football Club είναι μια αγγλική Premier League ποδοσφαιρικό σύλλογο με έδρα το Μάντσεστερ. Ιδρύθηκε το 1880 ως του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 MANCHESTER CITY Manchester City Football Club είναι μια αγγλική Premier League ποδοσφαιρικό σύλλογο με έδρα το Μάντσεστερ. Ιδρύθηκε το 1880 ως του Αγίου Μάρκου (West Gorton), έγιναν Ardwick Association Football Club το 1887 και η Μάντσεστερ Σίτι το 1894.

2 City of Manchester Stadium
Γήπεδο της Manchester City είναι το City of Manchester Stadium, επίσης γνωστή ως Eastlands και το στάδιο Etihad από τον Ιούλιο του 2011 λόγω των δεσμεύσεων της χορηγίας. Το γήπεδο βρίσκεται στην ανατολική Μάντσεστερ και είναι μέρος ενός 200-χρόνια λειτουργικής μίσθωσης από την Μάντσεστερ Σίτι του Συμβουλίου μετά το 2002 Αγώνες της Κοινοπολιτείας.

3 ΣEΡΧΙΟ ΑΓΟΥΕΡΟ Ο Σέρχιο «Κουν» Αγουέρο ή Σέρχιο Λεονέλ Αγουέρο ντελ Καστίγιο (Sergio Leonel Agüero del Castillo), όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι Αργεντίνος ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1988, στο Μπουένος Άιρες. Αγωνίζεται ως επιθετικός για τη Μάντσεστερ Σίτι και την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.


Κατέβασμα ppt "MANCHESTER CITY Manchester City Football Club είναι μια αγγλική Premier League ποδοσφαιρικό σύλλογο με έδρα το Μάντσεστερ. Ιδρύθηκε το 1880 ως του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google