ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Advertisements

Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή
Καθηγητής: Δ. Μπουτακίδης
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Στο κεφάλαιο αυτό θα μάθουμε: να αρχίζουμε το πρόγραμμα. να αναγνωρίζουμε τα μέρη της οθόνης του. να ξεχωρίζουμε τα πλήκτρα στο ποντίκι μας.
Συνεργατικό Εργαλείο wiki
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση βοήθειας Επίπεδο γνώσεων:
4o Μάθημα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΒΕΛΙΑ ΠΕΤΡΑΚΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΚΑΝΤΕΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 6: Το Γραφικό Περιβάλλον Επικοινωνίας (Γ. Π. Ε
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Κεφάλαιο 2 Το Εσωτερικό του υπολογιστή
1 6.Εισαγωγή γραφικού 6.1 Εισαγωγή γραφικού Στο μενού «Εισαγωγή» τοποθετούμε τον κέρσορα στην επιλογή «Εικόνα»
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
“Πως να στήσετε έναν υπολογιστή από το μηδέν” By: Κων/νος Λαμπόρντους
Οι συσκευές του υπολογιστή
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Εργασία με παράθυρα.
Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής,χρήση Η/Υ και γραφικά περιβάλλοντα επικοινωνίας Ονομ/νυμο Επιμορφωτή Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή ΥΠΕΠΘ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ.
Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής,χρήση Η/Υ και γραφικά περιβάλλοντα επικοινωνίας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΦ. Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Ο προσωπικός υπολογιστής εσωτερικά
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (1)
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
1. 1. Εισαγωγή Φωτογραφίας Τοποθετούμε με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο το σημείο που θέλουμε να εισάγουμε την εικόνα Στην καρτέλα Insert πατούμε το κουμπί.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Tablet: Οθόνες αφής tablet Επίπεδο γνώσεων:
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 2: Το εσωτερικό του Υπολογιστή Β΄ τάξη Λέξεις Κλειδιά: Μητρική πλακέτα, κάρτες επέκτασης, κάρτα οθόνης, κάρτα ήχου, τροφοδοτικό, Κεντρική.
Το τροφοδοτικό είναι μία συσκευή που είναι υπεύθυνη για δύο λειτουργίες: 1. Μετατρέπει το εναλλασσόμενο σε συνεχές. 2. Παρέχει τις κατάλληλες τάσεις 5.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Δεδομένα - Πληροφορία Υλικό Λογισμικό Μονάδες Εισόδου Μονάδες Εξόδου Κεντρική Μονάδα.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
ΜΕΡΟΣ Ι.
Praat Βασικές οδηγίες.
Καλά αλλά γρήγορα γιατί έχω κανονίσει να βγω με τους φίλους μου.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Έμυ Χ. Τμήμα: ΣΤ2 25o Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ :
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
TO BIOS βρίσκεται στην μητρική πλακέτα και τα αρχικά του σημαίνουν: Βασικό Σύστημα Εισόδου-Εξόδου.
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
H “Βοήθεια” στον Η/Υ 10/11/2018 Β' ΤΑΞΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Άνοιγμα/κλείσιμο Υπολογιστή
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

πως ξεκινάμε τον Υπολογιστή μας. μεγάλη προσοχή στα 2 κουμπιά Καλημέρα παιδιά. Σήμερα θα μάθουμε πως ξεκινάμε τον Υπολογιστή μας. Γιαυτό θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή στα 2 κουμπιά που θα εμφανιστούν. ΈΝΑΑΑΑΑ, ΔΥΟΟΟΟΟ !! Μπορεί να έχουν διαφορετικά χρώματα, αλλά έχουν επάνω τους το ίδιο σχήμα που σημαίνει “ τροφοδοτήσου με ρεύμα”

Αυτό !! Που υπάρχει επάνω Υπάρχει επομένως επάνω στον Πύργο σε κάθε συσκευή που θέλει ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει. Υπάρχει επομένως επάνω στον Πύργο του υπολογιστή μας, στην Οθόνη, στον Εκτυπωτή. Για να ξεκινήσει λοιπόν ο υπολογιστής μας, πρέπει να πατήσουμε αυτό το κουμπί στον Πύργο, αλλά και στην Οθόνη για να έχουμε εικόνα. Πολύ γρήγορα στην Οθόνη θα εμφανιστεί η Επιφάνεια Εργασίας του υπολογιστή.

Ορίστε η Επιφάνεια Εργασίας του δικού μου υπολογιστή!! Είμαι έτοιμη να αρχίσω δουλειά.

Ουφ, είναι καλοκαίρι, κάνει ζέστη και βαριέμαι! Θα τον κλείσω ! Δείχνω με το ποντίκι μου το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗ και κάνω κλικ

της επιφάνειας εργασίας! Από μόνη της! Είναι θέμα Ρυθμίσεων Όου ! Άλλαξε η εικόνα της επιφάνειας εργασίας! Από μόνη της! Είναι θέμα Ρυθμίσεων Δέστε και τι εμφανίστηκε κάτω αριστερά. Ένα μεγάλο μενού.

Αν βάλω τώρα παιδιά το δείκτη του ποντικιού μου στο “κουμπί” που λέει Shut down ο υπολογιστής μου θα κλείσει αμέσως. Δεν είναι εύκολο; Προσοχή όμως ! Πριν το κάνετε αυτό να έχετε κλείσει οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ή αρχείο είχατε ανοικτό!

Και μην ξεχάσετε να πατήσετε και το κουμπί τροφοδοσίας της Οθόνης. Είναι καλό για 2 λόγους: Κάνετε οικονομία στο ρεύμα Δεν τροφοδοτούνται τα κυκλώματα της οθόνης με ρεύμα όταν δεν λειτουργούν, πράγμα που τα “φθείρει”. Δοκιμάστε τώρα να κλείσετε τον υπολογιστή του σχολείου. Καλή επιτυχία !!