Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Excel.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Πίνακες.
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Παρουσίαση του Hot Potatoes •Το Hot Potatoes μας επιτρέπει να δημιουργούμε ασκήσεις που μπορούν να δουλευθούν από οποιοδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος.
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου. Home Page : Αρχική Σελίδα Για να την αλλάξουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία: 1.Tools 2.Internet Options 3.General (καρτέλα),
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
4o Μάθημα.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Τμήμα Φυσικής - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”
Πως βάζουμε τίτλους και κείμενα στα video μας σε 8 βήματα.
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ : ΤΣΑΛΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Μ. : 30920
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Εργασία με παράθυρα.
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Επικοινωνία Ανθρώπου Μηχανής HTML CGI JAVASCRIPT Κουμπούλης Χρήστος Α.Μ. 921 Χαλαβαζής Βασίλης Α.Μ. 988.
XERTE TUTORIAL - ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΜΕΛ ΣΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Xerte Interaction – Διάδραση Θεωρίες Μάθησης & Εκπαιδευτικό Λογισμικό Σημειώσεις Εργαστηρίου.
Hot Potatoes. Είναι java scripts που δημιουργούνται με έναν ιδιαίτερα φιλικό τρόπο. Το Hot Potatoes (καυτές πατάτες) είναι πρόγραμμα ανοιχτού λογισμικού.
Hot Potatoes Παρουσίαση.
«Υλοποίηση παρουσίασης στo PowerPoint»
Εισαγωγή στο Blackboard
Μορφοποίηση Παραγράφων
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Microsoft Excel 4.3 Διαχείριση Φύλλων Εργασίας Κίκα Χρυσοστόμου.
Δημιουργία προγράμματος ερωτηματολογίου Πολλαπλής Επιλογής Α. Σχεδίαση Φόρμας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Δημιουργία Λογαριασμού
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Πώς να φτιάξω το δικό μου
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Hot Potatoes.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ :
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
Πληροφορική Β΄ Γυμνασιου Κεφάλαιο 3, 3.4
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Φόρμες Φόρμες χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον για την διαχείριση των δεδομένων της βάσης. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας.
Γλώσσα Προγραμματισμού LOGO MicroWorlds Pro
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016 Hot Potatoes Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016

Τι είναι το Hot Potatoes: Σύνολο έξι εργαλείων δημιουργίας Αναπτύχθηκε από ομάδα έρευνας και ανάπτυξης σε πανεπιστήμιο του Καναδά. Επιτρέπει τη δημιουργία διαδραστικών ασκήσεων διαφόρων τύπων βασισμένες στο web. Οι ασκήσεις είναι τυποποιημένες και χρησιμοποιούν τον κώδικα XHTML1.1. Περιέχουν Unicode κι έτσι μπορούν να δημιουργηθούν ασκήσεις σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Τα έξι εργαλεία δημιουργίας του Hot Potatoes είναι:

JQuiz Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Ερωτήσεις σύντομης απάντησης. Ερωτήσεις μεικτής απάντησης. Ερωτήσεις επιλεκτικής απάντησης.

Βήμα 1ο: Εισαγωγή των στοιχείων της άσκησης

Άνοιξε το JQuiz. Θα εμφανιστεί το παράθυρο που βλέπεις Άνοιξε το JQuiz. Θα εμφανιστεί το παράθυρο που βλέπεις. Αν εμφανιστεί με περισσότερες λεπτομέρειες απ’ όσες βλέπεις στην εικόνα, πήγαινε στο μενού Επιλογές > Mode > Beginner mode 1. Πληκτρολόγησε τον τίτλο της άσκησης στο λευκό περιθώριο τίτλου. 2. Πληκτρολόγησε την πρώτη ερώτηση στο λευκό περιθώριο Ε1 της ερώτησης. 3. Πληκτρολόγησε τις απαντήσεις (σωστές και λανθασμένες) στα λευκά περιθώρια αριστερά κάτω από την ερώτηση και τη βοήθεια για κάθε απάντηση στα δεξιά λευκά περιθώρια. 4.Τσεκάρισε το κουτί "Correct" δίπλα στη σωστή απάντηση ή στις σωστές απαντήσεις. Για να γράψεις τις υπόλοιπες ερωτήσεις πρέπει να επιλέξεις με το βελάκι Ε2,Ε3….και ν’ ακολουθήσεις ξανά τα βήματα 2-4.

Βήμα 2ο: Διαμόρφωση των επιλογών της άσκησης

Οι επιλογές διαμόρφωσης περιέχουν οδηγίες δημιουργίας της άσκησης, τίτλους κουμπιών και τις συνδέσεις μεταξύ των ασκήσεων. Οι περισσότερες επιλογές διατηρούνται ίδιες για το σύνολο των ασκήσεων του JQuiz και δεν χρειάζεται να αλλάζουν από άσκηση σε άσκηση. Πάτησε Επιλογές > Διαμόρφωση επιλογών > Αρχείο ρυθμίσεων. Στην καρτέλα Τίτλοι / οδηγίες γράψε τον υπότιτλο της άσκησης και τις οδηγίες για την εκτέλεσή της από το μαθητή. Στην καρτέλα Ανατροφοδότηση γράψε πώς θέλεις να εμφανίζονται τα μηνύματα Σωστού ή Λάθους, κλπ. Στην καρτέλα Κουμπιά γράψε τι θέλεις να εμφανίζεται πάνω σε κάθε κουμπί της άσκησης. Στην καρτέλα Εμφάνιση επέλεξε τα χρώματα εμφάνισης της άσκησης. Στην καρτέλα Χρονόμετρο μπορείς να ορίσεις το χρόνο εκτέλεσης της άσκησης. Μετά πάτησε OK.

Βήμα 3ο: Δημιουργία ιστοσελίδας της άσκησης

Το τελευταίο βήμα είναι η δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση των στοιχείων της άσκησης. Πάτησε Αρχείο > Δημιουργία σελίδας Web> Σελίδα Web για V6 browsers. Μετά αποθήκευσε την εργασία μ’ όποια ονομασία προτιμάς σε κάποιο φάκελο στον σκληρό σου δίσκο. Το πρόγραμμα θα σε πληροφορήσει για τη δημιουργία του αρχείου της ιστοσελίδας και θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις την προεπισκόπηση της.