ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Το θρυλικό Όριεντ Εξπρές
Advertisements

Σαπουντζής Κωνσταντίνος
ΚΡΙΤΣΙΛΙΓΚΟΣ ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ
Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύνολο κανόνων, που είναι γνωστοί ως Κανόνες Παιχνιδιού, και παίζεται με τη χρήση μιας φουσκωμένης ελαστικής.
ΚΟΥΒΑΡΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ποδόσφαιρο, από το άθλημα στο πρωτάθλημα
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΦΗΒΟΣ ΕΤΩΝ….83
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΜΑΣ
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
Εικοσι Χρονια Στην Ιδια Ομάδα, 11 Πρωταθλήματα Αγγλίας, Τέσσερα Κύπελλα, Δυο Τσαμπιονς Λιγκ, Παίκτης Της Χρονιάς Και Αθλητική Προσωπικότητα Της Βρετανίας.
Μιχάλης Μιχαήλ Στ’ Η σημαία της Δανίας είναι κόκκινη με έναν λευκό Σκανδιναβικό σταυρό· το κάθετο μέρος του σταυρού βρίσκεται προς την πλευρά.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ε’1 ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ.
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
FC Barcelona Ηρακλής Κ. Δημήτριος Κ. Κάνε κλικ εδώ για να επιστεφτείς μία ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ομάδα Click here to visit a site with information.
Ισπανία Λίγα λόγια για την Μπαρτσελονα Ο αγώνας της Μπαρτσελονας
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
Παίκτες,ύμνος,ιστορία,σύλλογος ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
F.C. BARCELONA MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κώστας Τσαϊτουρίδης Γιάννης Συμιανάκης Βασίλης Τόλιος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ
Ισπανία Βαρκελώνη.
Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo.
3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο. ή απλά Παναθηναϊκός) είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος. Η ονομασία του συλλόγου παραπέμπει στο έργο.
Ολυμπιακός.
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
ALLIANZ ARENA.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ: Εξάρχου Μαρίνα Κανδρέλη Γεωργία.
Π.ΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Η Ροδιά Ξυλοκάστρου είναι η 1η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχοντας στο beach soccer.
Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η Οδύσσεια της Ν. Α. Κ. Νίκη Αβακίδου Οδυσσέας Τσίκρας Κατερίνα Χ”δημητρίου Αφροδίτη Καραγκιαούρη.
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΟΜΑΔΩΝ
ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ
ΕΞΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ
Το ποδόσφαιρο, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, επηρεάζει αρκετά την ζωγραφική. Πολλοί ζωγραφικοί πίνακες μεγάλων ξένων και ελλήνων ζωγράφων είναι εμπνευσμένοι.
Η αθλητική ιστορία της Θεσσαλονίκης  Γιώργος Π.  Μίλτος Σ.  Θαλής Π.
Πόλη του Βατικανού Κέρματα Τηλιόπουλος Ζήσης Τμήμα: Β’3 Σχολικό Έτος:
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος Γιάννης Βορρής 20 ο Γυμνάσιο Απρίλιος 2013.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Δημήτρης. Κ Κωνσταντίνος. Ξ. Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα το 'Aρχισαν στις 6 Απριλίου, ανήμερα του.
MILAN Η Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας,
PROJECT Β’ΛΥΚΕΙΟΥ Τμήμα β2 Υπεύθυνη καθηγητρια Πίτσου Διαμάντω ΠΕΟ4.01
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
Η Αριστοτελική Φυσική Ο Αριστοτέλης για τα επίγεια σώματα υποστήριξε ότι υπάρχουν δύο είδη κινήσεων : Οι φυσικές και οι βίαιες. Η φυσική κίνηση κάθε επίγειου.
Πορτογαλία Γεωργία Φιλίππου.
Paris Saint-Germain Ιδρύθηκε στις 12 Αυγούστου 1970 μετά τη συγχώνευση μεταξύ Stade Saint-Germain και FC Παρίσι, Paris Saint-Germain Football Club έχουν.
Πανιωνιος Παρά την καταστροφή και τον ξεριζωμό από τη Σμύρνη, ο Πανιώνιος ανασυγκρότησε σχετικά γρήγορα και με επιτυχία την ποδοσφαιρική ομάδα του.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
OlympiaCos b.c. Παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού!!!!
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αγγλικά: Manchester United Football Club) είναι μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας. Η.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ.
ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΩΝ.
Σελ. 1 ΟΔΗΓΙΕΣ για τη συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ MANCHESTER UNITED ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ

Η ΟΜΑΔΑ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αγγλικά: Manchester United) είναι μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας. Η έδρα της είναι το Ολντ Τράφορντ, στην πόλη του Μάντσεστερ. Έχει κατακτήσει 20 φορές το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, 12 φορές το Κύπελλο Αγγλίας και 21 φορές το Community Shield, με όλες τις κατακτήσεις να αποτελούν ρεκόρ για το αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει κατακτήσει και 4 Λιγκ Καπ. Σε διεθνές επίπεδο έχει κατακτήσει 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων, 1 Σούπερ Καπ, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο και 1 παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων. Οι παίκτες της χαρακτηρίζονται και ως Κόκκινοι Διάβολοι.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ιδρύθηκε το 1878, από εργάτες της εταιρίας σιδηροδρόμων του Λάνκασαϊρ και του Γιόρκσαϊρ, Carriage and Wagon Works, οι οποίοι πήραν άδεια από τους εργοδότες τους να δημιουργήσουν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το αρχικό όνομα της ομάδας ήταν Νιούτον Χιθ ΛκΓΡ (Newton Heath L&YR, το L&YR προέρχεται από το Lancashire & Yorkshire Railway). Η έδρα της πρώτης αυτής ομάδας ήταν το γήπεδο Νορθ Ρόαντ του Νιούτον Χιθ.

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ Την επόμενη περίοδο, μια τραγωδία έπληξε τον σύλλογο, όταν το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα από έναν ευρωπαϊκό αγώνα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών συνετρίβη κατά την απογείωση του, ύστερα από μια στάση για ανεφοδιασμό στο Μόναχο της Γερμανίας. Η αεροπορική τραγωδία του Μονάχου της 6 Φεβρουαρίου του 1958 στοίχισε τη ζωή σε οκτώ παίκτες - Τζεφ Μπεντ , Ρότζερ Μπάιρν, Εντι Κόλμαν , Ντάνκαν Έντουαρντς (αρχικά έπεσε σε κώμα και ύστερα από 15 ημέρες νοσηλείας υπέκυψε στα τραύματά του, στις 21 Φεβρουαρίου 1958), Μαρκ Τζόουνς, Ντέιβιντ Πεγκ, Τόμυ Τέιλορ και Λίαμ «Μπίλι» Γουίλαν - και άλλους δεκαπέντε επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της ομάδας Γουόλτερ Κρίκμερ, Μπερτ Γουόλεϊ και Τομ Κούρι. Είχαν ήδη γίνει δύο φορές απόπειρες για απογείωση πριν τη μοιραία τρίτη, κατά την οποία ο υγρός διάδρομος απογείωσης επιβράδυνε το αεροπλάνο. Η ανεπαρκής ταχύτητα για απογείωση οδήγησε στη σύγκρουσή του, μέσα από ένα φράχτη, σε ένα ακατοίκητο σπίτι.

ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ Μία μέρα ύστερα από την απόλυση του Άτκινσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Άλεξ Φέργκιουσον(6 Νοεμβρίου), τότε προπονητή της Αμπερντίν. Αν και στον πρώτο του αγώνα κόντρα στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ έχασε με 2-0 , κατάφερε να τερματίσει στην 11η θέση, γλιτώνοντας τον υποβιβασμό. Την επόμενη χρονιά κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση (με τον Μπράιαν ΜακΚλέρ να γίνεται ο πρώτος παίκτης της ομάδας από την εποχή του Μπεστ που σημειώνει 20 τέρματα), αλλά επέστρεψε στη μετριότητα το 1989 τερματίζοντας 11η.

ΕΜΒΛΗΜΑ . Το έμβλημά της ομάδας , άλλωστε, προέρχεται από αυτό της πόλης. Στο κέντρο του υπάρχει μια ασπίδα, στο πάνω μέρος της οποίας απεικονίζεται ένα ιστιοφόρο, προς τιμήν της ναυτικής εμπορικής παράδοσης της πόλης, μέσω του Καναλιού του Μάντσεστερ. Στο κάτω μέρος της ασπίδας υπάρχει ένας κόκκινος διάβολος, που αντικατέστησε την δεκαετία του 1970 τις τρεις διαγώνιες γραμμές που εμφανίζονταν σε αυτό (όπως και στο έμβλημα της πόλης) μέχρι τότε. Δεξιά και αριστερά της ασπίδας απεικονίζονται δύο ποδοσφαιρικές μπάλες, ενώ μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970 στη θέσεις τους υπήρχαν δύο ρόδα, σύμβολο του Λανκασάιρ. Πάνω και κάτω από της ασπίδα εμφανίζεται το όνομα της ομάδας. Μέχρι το 1998 το όνομα εμφανιζόταν ολόκληρο (Manchester United Football Club), ενώ από το 1998 και μετά εμφανίζεται μόνο το Manchester United

ΕΜΒΛΗΜΑ (ΕΙΚΟΝΑ)

ΓΗΠΕΔΟ

BEST 20 GOALS OF M.U.